Повезане вести
"Опљачкана сам у Хрватској": Девојка летовала код комшија, па узнемирена снимила видео са доказом
Телеграф 27.09.2024
Из потрошачке платформе "Хало, инспекторе" кажу да су, у случају проналаска "страног тела" у производима, одговорни и трговац и произвођач. Девојка из Аустралије недавно је на ТикТоку поделила своје искуство са летовања у… »
Вишња нашла шибицу у паштети, адвокат открива колику одштету може да добије: У игри милионска цифра
Блиц 27.09.2024
Комад жице у ајвару, црви у теглици паприке и пластика у чоколади само су неки од примера које су хрватски купци доживљавали у свакодневној куповини. Загрепчанка Вишња описала је једно своје искуство: - Ја сам нашла шибицу у… »
Вишња нашла шибицу у паштети, адвокат открива колику одштету може да добије: Спомиње се милионска цифра
Телеграф 27.09.2024
У случају проналаска “страног тела” у производима, одговорни и трговац и произвођач, наводе из потрошачке платформе. Комад жице у ајвару, црви у теглици паприке и пластика у чоколади само су неки од примера које су хрватски купци… »
Инфлуенсерка из Аустралије шокирана ценама на летовању у Хрватској: Слаткише папрено платила!
Блиц 27.09.2024
Инфлуенсерка из Аустралије је недавно поделила своје искуство са одмора у Хрватској на ТикТоку, што је брзо постало вирално на друштвеним мрежама. Посетила је продавницу слаткиша и шокирала се висином рачуна. У видеу је објаснила… »
Вести дана »
Месаровић и Вучевић положили венце у Дубони поводом треће годишњице масовног убиства
Еуроневс пре 29 минутајош 58 повезаних
Какво ће време бити за Ђурђевдан? РХМЗ се огласио новом прогнозом, ево када се очекује преокрет
Мондо пре 29 минутајош 24 повезане
Нафта Брент скочила на 109 долара по барелу: Не помаже ни Трампов план за Ормушки мореуз
Курир пре 39 минутајош 24 повезане
Фон дер Лајен пред самит Европске политичке заједнице: Разговараћемо о независној Европи
Нова пре 1 сатјош 17 повезаних