Повезане вести

"Опљачкана сам у Хрватској": Девојка летовала код комшија, па узнемирена снимила видео са доказом

"Опљачкана сам у Хрватској": Девојка летовала код комшија, па узнемирена снимила видео са доказом

Телеграф 27.09.2024
Из потрошачке платформе "Хало, инспекторе" кажу да су, у случају проналаска "страног тела" у производима, одговорни и трговац и произвођач. Девојка из Аустралије недавно је на ТикТоку поделила своје искуство са летовања у… »
Вишња нашла шибицу у паштети, адвокат открива колику одштету може да добије: У игри милионска цифра

Вишња нашла шибицу у паштети, адвокат открива колику одштету може да добије: У игри милионска цифра

Блиц 27.09.2024
Комад жице у ајвару, црви у теглици паприке и пластика у чоколади само су неки од примера које су хрватски купци доживљавали у свакодневној куповини. Загрепчанка Вишња описала је једно своје искуство: - Ја сам нашла шибицу у… »
Вишња нашла шибицу у паштети, адвокат открива колику одштету може да добије: Спомиње се милионска цифра

Вишња нашла шибицу у паштети, адвокат открива колику одштету може да добије: Спомиње се милионска цифра

Телеграф 27.09.2024
У случају проналаска “страног тела” у производима, одговорни и трговац и произвођач, наводе из потрошачке платформе. Комад жице у ајвару, црви у теглици паприке и пластика у чоколади само су неки од примера које су хрватски купци… »
Инфлуенсерка из Аустралије шокирана ценама на летовању у Хрватској: Слаткише папрено платила!

Инфлуенсерка из Аустралије шокирана ценама на летовању у Хрватској: Слаткише папрено платила!

Блиц 27.09.2024
Инфлуенсерка из Аустралије је недавно поделила своје искуство са одмора у Хрватској на ТикТоку, што је брзо постало вирално на друштвеним мрежама. Посетила је продавницу слаткиша и шокирала се висином рачуна. У видеу је објаснила… »

Вести дана »