Povezane vesti
"Opljačkana sam u Hrvatskoj": Devojka letovala kod komšija, pa uznemirena snimila video sa dokazom
Telegraf 27.09.2024
Iz potrošačke platforme "Halo, inspektore" kažu da su, u slučaju pronalaska "stranog tela" u proizvodima, odgovorni i trgovac i proizvođač. Devojka iz Australije nedavno je na TikToku podelila svoje iskustvo sa letovanja u Hrvatskoj, koje je brzo postalo… »
Višnja našla šibicu u pašteti, advokat otkriva koliku odštetu može da dobije: U igri milionska cifra
Blic 27.09.2024
Komad žice u ajvaru, crvi u teglici paprike i plastika u čokoladi samo su neki od primera koje su hrvatski kupci doživljavali u svakodnevnoj kupovini. Zagrepčanka Višnja opisala je jedno svoje iskustvo: - Ja sam našla šibicu u pašteti. Neko je očigledno… »
Višnja našla šibicu u pašteti, advokat otkriva koliku odštetu može da dobije: Spominje se milionska cifra
Telegraf 27.09.2024
U slučaju pronalaska “stranog tela” u proizvodima, odgovorni i trgovac i proizvođač, navode iz potrošačke platforme. Komad žice u ajvaru, crvi u teglici paprike i plastika u čokoladi samo su neki od primera koje su hrvatski kupci doživljavali u… »
Influenserka iz Australije šokirana cenama na letovanju u Hrvatskoj: Slatkiše papreno platila!
Blic 27.09.2024
Influenserka iz Australije je nedavno podelila svoje iskustvo sa odmora u Hrvatskoj na TikToku, što je brzo postalo viralno na društvenim mrežama. Posetila je prodavnicu slatkiša i šokirala se visinom računa. U videu je objasnila kako se oduševila… »
Vesti dana »
Argentina svima pokazala ko je svetski šampion: Mesi se igrao fudbala na Mundijalu 2026
Mondo pre 33 minutajoš 14 povezanih
Argentina bolja od Alžira, Mesi strelac na petom različitom Svetskom prvenstvu
Radio 021 pre 45 minutajoš 13 povezanih
Treći dan male mature, osmaci polažu test iz jednog od pet izabranih predmeta
RTV pre 1 satjoš 1 povezana
Haland strašni: Debi iz snova, ovako je Erling sa dva gola potopio Iračane
Kurir pre 10 minutajoš 7 povezanih