Povezane vesti
Održane svečanosti polaganja zakletve
Politika 27.09.2024
Ministar odbrane Bratislav Gašić prisustvovao je danas svečanostima polaganja zakletve u kasarnama „Aerodrom“ u Somboru i „Vojvoda Živojin Mišić“ u Valjevu. Svečanosti u Valjevu prisustvovao je načelnik Generalštaba Vojske Srbije general… »
Održane svečanosti polaganja zakletve: Prisustvovao ministar Gašić
Telegraf 27.09.2024
Preporučujemo. Ministar odbrane Bratislav Gašić prisustvovao je danas svečanostima polaganja zakletve u kasarnama "Aerodrom" u Somboru i "Vojvoda Živojin Mišić" u Valjevu. Svečanosti u Valjevu prisustvovao je načelnik Generalštaba Vojske Srbije… »
Gašić na polaganju zakletve vojnika: Država nastavlja ulaganje u naoružanje i opremu
RTV 27.09.2024
SOMBOR/VALJEVO - Ministar odbrane Bratislav Gašić prisustvovao je danas svečanostima polaganja zakletve u kasarnama "Aerodrom" u Somboru i "Vojvoda Živojin Mišić" u Valjevu i tom prilikom poručio da je država rešena da nastavi ulaganje u… »
Održane svečanosti polaganja zakletve! Gašić u Valjevu i Somboru: Dali ste reč – veliku i obavezujuću, da ćete čuvati…
Kurir 27.09.2024
Ministar odbrane Bratislav Gašić prisustvovao je danas svečanostima polaganja zakletve u kasarnama „Aerodrom“ u Somboru i „Vojvoda Živojin Mišić“ u Valjevu. Svečanosti u Valjevu prisustvovao je načelnik Generalštaba Vojske Srbije general… »
Vesti dana »
Gde su nestali Tomislav Momirović i Jelena Tanasković: Da li vlast čeka da se bes „izduva“
N1 Info pre 2 satajoš 79 povezanih
Smenjen direktor tehnike Radio-televizije Vojvodine zbog prekida programa
Beta pre 4 satijoš 12 povezanih
Ledej: "Ovde sam kao kod kuće, bilo bi sjajno vratiti se, biće Partizan dobro"
Sportske.net pre 24 satajoš 50 povezanih
Kad Terzićev san postane java: "Osećao sam, rekao sam Duciju..."
Sportske.net pre 53 minutajoš 32 povezane