Povezane vesti
Poraz Međedovića u četvrtfinalu turnira u Orleanu
Sportske.net 27.09.2024
Teniser iz Srbije Hamad Međedović poražen je danas u četvrtfinalu ATP čelendžera u Orleanu od Švajcarca Mark-Andrea Hislera sa 2:0 u setovima (7:6, 6:0). Duel mladog Novopazarca (21 godina, 135. na ATP listi) i sedam godina starijeg Hislera (171… »
Poraz Međedovića u četvrtfinalu turnira u Orleanu
Sportski žurnal 27.09.2024
Duel mladog Novopazarca (21 godina, 135. na ATP listi) i sedam godina starijeg Hislera (171. na ATP listi) trajao je sat i 17 minuta. Srpski teniser Hamad Međedović poražen je danas u četvrtfinalu ATP čelendžera u Orleanu od Švajcarca Mark-Andrea… »
Dva lica Međedovića i eliminacija u Orleanu
B92 27.09.2024
Srpski teniser Hamad Međedović zaustavljen je u četvrtfinalu turnira u Orleanu pred Švajcarcem Mark Andreom Heslerom. Četvrti najbolje rangirani švajcarski teniser (171. na svetu) porazio je našeg igrača rezultatom 2:0, po setovima 7:6 i 6:0. Sam… »
Vesti dana »
Helikopter udario u zgradu bolnice u Turskoj – najmanje četiri osobe poginule
N1 Info pre 1 satjoš 16 povezanih
Student Seratlić uoči današnjeg protesta na Trgu Slavija: Ovo je borba celog naroda
Danas pre 1 satjoš 12 povezanih
Ne miri se sa porazom: Fjuri imao šta da kaže na konferenciji za medije
Večernje novosti pre 1 satjoš 15 povezanih
Nova dokumentacija na sajtu Vlade potvrđuje: Starting je bio odgovoran za renoviranje stanice
Forbes pre 4 satijoš 1 povezana
Đukić Dejanović: Napustila sam raspravu u Nišu jer sam procenila da studenti ne žele komunikaciju nego anarhiju
NIN pre 48 minutajoš 10 povezanih