Povezane vesti

Počela farma 8! 23 učesnika će morati da spavaju u kući iz 14. veka, teški uslovi, oštra pravila, a već dobili prvi…

Počela farma 8! 23 učesnika će morati da spavaju u kući iz 14. veka, teški uslovi, oštra pravila, a već dobili prvi…

Kurir 27.09.2024
Od najnovijeg Hronološki Dušica i Milica Kon pozdravile su gledaoce, a učesnici će tokom noći praviti sebi krevete i posteljine, dok ih s prvom zorom očekuju i prvi izazovi. Ognjen je saopštio da je nova sezona Farme najteža do sad, a evo kako… »
Šok! Poznata atletičarka ulazi na Farmu 8! Nosi trobojku oko vrata i krst: Dosta sam se znojila za nju!

Šok! Poznata atletičarka ulazi na Farmu 8! Nosi trobojku oko vrata i krst: Dosta sam se znojila za nju!

Kurir 27.09.2024
Rijaliti "Farma" počeo je sa emitovanjem nakon nekoliko godina pauze i to na Narodnoj televiziji. U Farmu se večeras useljava 23 farmera, među kojima je i poznata atletičarka Dušica Topić. Pre ulaska na imanje, Dušica se se pojavila sa krstom i… »
Maja Nikolić odustala od farme zbog kristijana? Golubović šokirao: Čuo sam da je imala plan da me...

Maja Nikolić odustala od farme zbog kristijana? Golubović šokirao: Čuo sam da je imala plan da me...

Kurir 27.09.2024
Rijaliti "Farma" počeo je sa emitovanjem nakon nekoliko godina pauze i to na Narodnoj televiziji. U Farmu se večeras useljava 23 farmera, a dobro poznati Kristijan Golubović jedan je od učesnika nove sezone. Kristijan je pre samog ulaska… »
Transrodna osoba ulazi u Farmu! Svi je jako dobro znate! Obukla providnu haljinu, a onda okrenula leđa... Pogledajte ovaj…

Transrodna osoba ulazi u Farmu! Svi je jako dobro znate! Obukla providnu haljinu, a onda okrenula leđa... Pogledajte ovaj…

Kurir 27.09.2024
Rijaliti "Farma" počeo je sa emitovanjem nakon nekoliko godina pauze i to na Narodnoj televiziji. U Farmu se večeras useljava 23 farmera, među kojima je i transrodna bivša učesnica rijalitija "Parovi", Kiki Nikolić, poznata i kao Kiki Star. Kiki se… »
Krstijan Golubović stigao na imanje farme! Pravio skandale u rijalitiju, sukobljavao sa produkcijom, a sada se bori za glavnu…

Krstijan Golubović stigao na imanje farme! Pravio skandale u rijalitiju, sukobljavao sa produkcijom, a sada se bori za glavnu…

Kurir 27.09.2024
Rijaliti "Farma" počeo je sa emitovanjem nakon nekoliko godina pauze i to na Narodnoj televiziji. U Farmu se večeras useljava 23 farmera, a kako smo već pisali, Kristijan Golubović jedan je od učesnika nove sezone. Golubović je stigao u opuštenom… »
Drama u šimanovcima, Dušica frapirana! Učesnica Farme šokirala sve pred ulazak u rijaliti: "Ovo je misterija!"

Drama u šimanovcima, Dušica frapirana! Učesnica Farme šokirala sve pred ulazak u rijaliti: "Ovo je misterija!"

Kurir 27.09.2024
Počeo je rijaliti Farma 8 i javnost polako saznaje ko će se naći na pomenutom imanju, gde neće imati struju, vodu, toalet, jedna od njih je i Aleksandra Jakšić koja se četvrta uselila na imanje. Ona se tokom snimanja profila rasplakala, ali je… »
Prvi učesnik farme 8 je Nikola Lakić! Tvrdi da suprugu voli, ali je moguće da će je prevariti

Prvi učesnik farme 8 je Nikola Lakić! Tvrdi da suprugu voli, ali je moguće da će je prevariti

Kurir 27.09.2024
Rijaliti program “Farma“ počeo je sa emitovanjem nakon osam godina pauze. Željko Mitrović je najavio da će ceo projekat trajati nešto više od tri meseca, da se na imanje useljava 23 učesnika, a da glavnu ulogu ponovo dobija čuveni Proka… »
Proka pokazao imanje Farme, evo kako sve izgleda! Otkriveno i koliko će trajati rijaliti, jedna informacija je frapirala sve…

Proka pokazao imanje Farme, evo kako sve izgleda! Otkriveno i koliko će trajati rijaliti, jedna informacija je frapirala sve…

Kurir 27.09.2024
Dragan Mladenović, široj javnosti poznat kao mentor Proka, bio je strah i trepet za učesnike rijalitija i posle mnogo godina. Naime nakon sedam sezona "Farme", koja je bila najgledaniji program ove vrste tokom svih sezona, on je bio deo projekta i… »
Večeras počinje Farma 8: Evo ko će se sve useliti na imanje, učesnici će živeti bez struje: Bivši robijaš se vraća u…

Večeras počinje Farma 8: Evo ko će se sve useliti na imanje, učesnici će živeti bez struje: Bivši robijaš se vraća u…

Blic 27.09.2024
Rijaliti program “Farma“ počinje sa emitovanjem večeras kada će na imanje u Šimanovcima kročiti brojni stari rijaliti igrači, ali i oni čija životna priča se ne čuje dva puta. Jedna od njih je Aleksandra Babejić. Naime, nova učesnica je… »

Vesti dana »