Повезане вести

Почела фарма 8! 23 учесника ће морати да спавају у кући из 14. века, тешки услови, оштра правила, а већ добили први задатак…

Почела фарма 8! 23 учесника ће морати да спавају у кући из 14. века, тешки услови, оштра правила, а већ добили први задатак…

Курир 27.09.2024
Од најновијег Хронолошки Душица и Милица Кон поздравиле су гледаоце, а учесници ће током ноћи правити себи кревете и постељине, док их с првом зором очекују и први изазови. Огњен је саопштио да је нова сезона Фарме најтежа до… »
Шок! Позната атлетичарка улази на Фарму 8! Носи тробојку око врата и крст: Доста сам се знојила за њу!

Шок! Позната атлетичарка улази на Фарму 8! Носи тробојку око врата и крст: Доста сам се знојила за њу!

Курир 27.09.2024
Ријалити "Фарма" почео је са емитовањем након неколико година паузе и то на Народној телевизији. У Фарму се вечерас усељава 23 фармера, међу којима је и позната атлетичарка Душица Топић. Пре уласка на имање, Душица се се… »
Маја Николић одустала од фарме због кристијана? Голубовић шокирао: Чуо сам да је имала план да ме...

Маја Николић одустала од фарме због кристијана? Голубовић шокирао: Чуо сам да је имала план да ме...

Курир 27.09.2024
Ријалити "Фарма" почео је са емитовањем након неколико година паузе и то на Народној телевизији. У Фарму се вечерас усељава 23 фармера, а добро познати Кристијан Голубовић један је од учесника нове сезоне. Кристијан је пре… »
Трансродна особа улази у Фарму! Сви је јако добро знате! Обукла провидну хаљину, а онда окренула леђа... Погледајте овај…

Трансродна особа улази у Фарму! Сви је јако добро знате! Обукла провидну хаљину, а онда окренула леђа... Погледајте овај…

Курир 27.09.2024
Ријалити "Фарма" почео је са емитовањем након неколико година паузе и то на Народној телевизији. У Фарму се вечерас усељава 23 фармера, међу којима је и трансродна бивша учесница ријалитија "Парови", Кики Николић, позната и као… »
Драма у шимановцима, Душица фрапирана! Учесница Фарме шокирала све пред улазак у ријалити: "Ово је мистерија!"

Драма у шимановцима, Душица фрапирана! Учесница Фарме шокирала све пред улазак у ријалити: "Ово је мистерија!"

Курир 27.09.2024
Почео је ријалити Фарма 8 и јавност полако сазнаје ко ће се наћи на поменутом имању, где неће имати струју, воду, тоалет, једна од њих је и Александра Јакшић која се четврта уселила на имање. Она се током снимања профила… »
Крстијан Голубовић стигао на имање фарме! Правио скандале у ријалитију, сукобљавао са продукцијом, а сада се бори за главну…

Крстијан Голубовић стигао на имање фарме! Правио скандале у ријалитију, сукобљавао са продукцијом, а сада се бори за главну…

Курир 27.09.2024
Ријалити "Фарма" почео је са емитовањем након неколико година паузе и то на Народној телевизији. У Фарму се вечерас усељава 23 фармера, а како смо већ писали, Кристијан Голубовић један је од учесника нове сезоне. Голубовић је… »
Прока показао имање Фарме, ево како све изгледа! Откривено и колико ће трајати ријалити, једна информација је фрапирала све…

Прока показао имање Фарме, ево како све изгледа! Откривено и колико ће трајати ријалити, једна информација је фрапирала све…

Курир 27.09.2024
Драган Младеновић, широј јавности познат као ментор Прока, био је страх и трепет за учеснике ријалитија и после много година. Наиме након седам сезона "Фарме", која је била најгледанији програм ове врсте током свих сезона, он је… »
Први учесник фарме 8 је Никола Лакић! Тврди да супругу воли, али је могуће да ће је преварити

Први учесник фарме 8 је Никола Лакић! Тврди да супругу воли, али је могуће да ће је преварити

Курир 27.09.2024
Ријалити програм “Фарма“ почео је са емитовањем након осам година паузе. Жељко Митровић је најавио да ће цео пројекат трајати нешто више од три месеца, да се на имање усељава 23 учесника, а да главну улогу поново добија… »
Вечерас почиње Фарма 8: Ево ко ће се све уселити на имање, учесници ће живети без струје: Бивши робијаш се враћа у ријалити…

Вечерас почиње Фарма 8: Ево ко ће се све уселити на имање, учесници ће живети без струје: Бивши робијаш се враћа у ријалити…

Блиц 27.09.2024
Ријалити програм “Фарма“ почиње са емитовањем вечерас када ће на имање у Шимановцима крочити бројни стари ријалити играчи, али и они чија животна прича се не чује два пута. Једна од њих је Александра Бабејић. Наиме, нова… »

Вести дана »