Povezane vesti
Kolo završio reprezentativnu karijeru
Sportski žurnal 27.09.2024
De Kolo, sadašnji igrač Asvela, za Francusku je debitovao 2008. godine. Francuski košarkaš Nando De Kolo (37) objavio je danas da završava svoju reprezentativnu karijeru, nekoliko nedelja nakon što je osvojio srebrnu medalju sa reprezentacijom na… »
Kraj karijere legendarnog poentera: Ovaj košarkaš više neće igati košarku za nacionalni tim!
Hot sport 27.09.2024
Kraj legende evropske košarke na mečevima za reprezentaciju. Evroliga je upamtila malo boljih poentera nego što je Nando de Kolo. Francuski bek je odsvirao kraj svoje zvezdane karijere i više neće igrati profesionalnu košraku, na reprezentativnom… »
De Kolo ozvaničio kraj
B92 27.09.2024
Francuski košarkaš Nando De Kolo (37) objavio je da se oprostio od reprezentacije. On je poslednji meč za "trikolore" odigrao na prethodnim Olimpijskim igrama u Parizu protiv SAD u velikom finalu. U petak je objavom na društvenim mrežama samo… »
De Kolo završio sa reprezentacijom
Sportske.net 27.09.2024
Francuski košarkaš Nando De Kolo (37) objavio je danas da završava svoju reprezentativnu karijeru, nekoliko nedelja nakon što je osvojio srebrnu medalju na Olimpijskim igrama u Parizu. "To što sam predstavljao svoju zemlju kroz košarku biće i… »
De Kolo odsvirao kraj: Francuski košarkaš se oprostio od reprezentacije
Večernje novosti 27.09.2024
KOŠARKAŠKU reprezentaciju Francuske će u narednom periodu sa klupe predvoditi Frederik Fotu, ali na raspolaganju mu neće biti Nando de Kolo. Foto: EPA-EFE/KIMIMASA MAYAMA Iskusni plejmejker okončao je reprezentativnu karijeru. Poslednji meč za… »
Vesti dana »
Jakin na pitanje B92.sport: "Srbija je dobra, ali je imala puno sreće"
B92 pre 5 satijoš 5 povezanih
Otkaz direktoru PJ „Tehnika i tehnologije“: Prekinut program na RT Vojvodina 12 minuta
Danas pre 5 satijoš 1 povezana
(Video) Deca su plakala, bojala se da brod ne potone! Jezive scene sa katamarana koji se zabio u hrid kod Zadra
Blic pre 5 satijoš 1 povezana
Obradović ljut posle novinarskog pitanja: „Neću da objašnjavam nikome ko sam i šta sam“
Danas pre 6 satijoš 2 povezane