Povezane vesti
"Nabila je kilometražu!" Kristijan Golubović žestoko udario na Aleksandru Nikolić: Ona je mučenica, pitala me je za savet!
Kurir 28.09.2024
Rijaliti " Farma" sinoć je i zvanično počela. Nakon duge pauze, Željko Mitrović ponovo je pokrenuo čuveni projekat, koji su svojevremeno mnogi pratili. Kristijan Golubović bio je poslednji takmičar koji se uselio na imanje, a neposredno pre ulaska… »
Počeo rijaliti "Farma 8": Transrodna osoba, Kristijan na konju i Jelena Golubović ušli na imanje! Među takmičarima i…
Blic 28.09.2024
Rijaliti "Farma" vratio se na male ekrane. Nakon duge pauze, Željko Mitrović rešio je da ponovo aktivira čuveni projekat, koji su svojevremeno mnogi pratili, a večeras je počela osma sezona ovog rijalitija. - Moj ulaz je spektakularan. Neću biti… »
"Ja sam najplaćenija": Jelena Golubović kao pionirka stigla na "Farmu 8", pa odmah zagrmela: "Volela bih da sa Kristijanom…
Blic 28.09.2024
Rijaliti "Farma" vratio se na male ekrane. Nakon duge pauze, Željko Mitrović rešio je da ponovo aktivira čuveni projekat, koji su svojevremeno mnogi pratili, a večeras je počela osma sezona ovog rijalitija. Naime, produkcija najveća rijaliti imena… »
Jelena Golubović kao pionirka stigla na Farmu! Šokirala sve izjavom o honoraru, a tek da vidite šta joj piše na majici…
Kurir 28.09.2024
Rijaliti "Farma" počeo je sa emitovanjem nakon nekoliko godina pauze i to na Narodnoj televiziji. U Farmu se večeras useljava 23 farmera, a dobro poznate Jelena Golubović jedna je od učesnika nove sezone. Jelena je u Šimanovce stigla obučena kao… »
Poznata atletičarka ulazi na "farmu 8": Nosi trobojku oko vrata i krst: "Kao državna rekorderka mogu da je iznesem, ovo…
Blic 27.09.2024
Rijaliti "Farma" vratio se na male ekrane. Nakon duge pauze, Željko Mitrović rešio je da ponovo aktivira čuveni projekat, koji su svojevremeno mnogi pratili, a večeras je počela osma sezona ovog rijalitija. Naime, poznata atletičarka Dušica Topić… »
Transrodna Kiki ulazi na "farmu 8": Svi u šoku koliko se prepolovila nakon što je operisala želudac: Utegla se u providno i…
Blic 27.09.2024
Rijaliti "Farma" vratio se na male ekrane. Nakon duge pauze, Željko Mitrović rešio je da ponovo aktivira čuveni projekat, koji su svojevremeno mnogi pratili, a večeras je počela osma sezona ovog rijalitija. Večeras u rijaliti "Farma 8" ulazi i… »
(Video) "u: ovom našem kompleksu se snimaju mnogi svetski filmovi" Dušica Jakovljević pred početak "Farme 8" otkrila…
Blic 27.09.2024
Rijaliti "Farma" vratio se na male ekrane. Nakon duge pauze, Željko Mitrović rešio je da ponovo aktivira čuveni projekat, koji su svojevremeno mnogi pratili, a večeras je počela osma sezona ovog rijalitija. Voditeljka, Dušica Jakovljević pred sam… »
Ona večeras pored Dušice Jakovljević vodi "farmu 8": Svima pale vilice kad su videli koliko dobro izgleda: Udata je za…
Blic 27.09.2024
Rijaliti "Farma" vratio se na male ekrane. Nakon duge pauze, Željko Mitrović rešio je da ponovo aktivira čuveni projekat, koji su svojevremeno mnogi pratili, a večeras je počela osma sezona ovog rijalitija. Pored Dušice Jakovljević i Ognjena… »
"Farma 8" se ne emituje na "pinku": Evo gde može da se prati rijaliti
Blic 27.09.2024
Rijaliti "Farma" vratio se na male ekrane. Nakon duge pauze, Željko Mitrović rešio je da ponovo aktivira čuveni projekat, koji su svojevremeno mnogi pratili. "Farma 8" počinje sa emitovanjem danas u 21 čas, kada će se na imanje useliti novi… »
Vesti dana »
Jakin na pitanje B92.sport: "Srbija je dobra, ali je imala puno sreće"
B92 pre 3 satajoš 5 povezanih
Otkaz direktoru PJ „Tehnika i tehnologije“: Prekinut program na RT Vojvodina 12 minuta
Danas pre 3 satajoš 1 povezana
(Video) Deca su plakala, bojala se da brod ne potone! Jezive scene sa katamarana koji se zabio u hrid kod Zadra
Blic pre 4 satijoš 1 povezana
Obradović ljut posle novinarskog pitanja: „Neću da objašnjavam nikome ko sam i šta sam“
Danas pre 4 satijoš 2 povezane