Povezane vesti

"Očeva porodica je pokušala da me ubije, Lekari su me otpisali": Jeziva životna priča učesnice "Farme 8": "Živim sa majkom u…

"Očeva porodica je pokušala da me ubije, Lekari su me otpisali": Jeziva životna priča učesnice "Farme 8": "Živim sa majkom u…

Blic 28.09.2024
Marija Al Rawashdeh sinoć je postala učesnica rijalitija "Farma 8". Marija, koja je iz Jordana, je ispričala svoju potresnu životnu priču koja je mnoge rastužila. - Lekari su me otpisali, a očeva porodica je pokušala da me ubije! Ulazim zbog bolje… »
Zbog njene životne priče plakao je region: Jeziva sudbina učesnice Farme ledi krv u žilama

Zbog njene životne priče plakao je region: Jeziva sudbina učesnice Farme ledi krv u žilama

Kurir 28.09.2024
Sinoć je na "Farmu 8" ušla Marija Al Ravashdeh, a njena životna priča dirnula je mnoge gledaoce. Marija, rodom iz Jordana, ima 32 godine i u rijaliti je ušla sa željom da obezbedi bolju budućnost za sebe i svoju majku. Tokom uvodnog govora, otvorila je… »
"Zvali su porodicu iz bolnice da pokupe moj leš" Učesnica Farme prošla je golgotu sa porodicom i živi u 13 kvadrata

"Zvali su porodicu iz bolnice da pokupe moj leš" Učesnica Farme prošla je golgotu sa porodicom i živi u 13 kvadrata

Kurir 28.09.2024
Marija Al Ravashdeh ušla je u rijaliti "Farma 8", a njena životna priča dotakla je mnoge. - Lekari su me otpisali, a očeva porodica je pokušala da me ubije! Ulazim zbog bolje budućnosti sebe i svoje majke. Rodom sam iz Jordana, imam 32 godine. Bila sam… »
Lije suze na ulasku na "farmu 8": Učesnica dolazi iz inostranstva, prošla je golgotu sa porodicom i živi u 13 kvadrata: "Zvali…

Lije suze na ulasku na "farmu 8": Učesnica dolazi iz inostranstva, prošla je golgotu sa porodicom i živi u 13 kvadrata: "Zvali…

Blic 28.09.2024
Marija Al Ravashdeh ušla je sinoć u rijaliti "Farma 8", a njena životna priča dotakla je mnoge. - Lekari su me otpisali, a očeva porodica je pokušala da me ubije! Ulazim zbog bolje budućnosti sebe i svoje majke. Rodom sam iz Jordana, imam 32 godine. Bila… »

Vesti dana »