Povezane vesti

"Očeva porodica je pokušala da me ubije, Lekari su me otpisali": Jeziva životna priča učesnice "Farme 8": "Živim sa…

"Očeva porodica je pokušala da me ubije, Lekari su me otpisali": Jeziva životna priča učesnice "Farme 8": "Živim sa…

Blic 28.09.2024
Marija Al Rawashdeh sinoć je postala učesnica rijalitija "Farma 8". Marija, koja je iz Jordana, je ispričala svoju potresnu životnu priču koja je mnoge rastužila. - Lekari su me otpisali, a očeva porodica je pokušala da me ubije! Ulazim zbog bolje… »
Zbog njene životne priče plakao je region: Jeziva sudbina učesnice Farme ledi krv u žilama

Zbog njene životne priče plakao je region: Jeziva sudbina učesnice Farme ledi krv u žilama

Kurir 28.09.2024
Sinoć je na "Farmu 8" ušla Marija Al Ravashdeh, a njena životna priča dirnula je mnoge gledaoce. Marija, rodom iz Jordana, ima 32 godine i u rijaliti je ušla sa željom da obezbedi bolju budućnost za sebe i svoju majku. Tokom uvodnog govora… »
"Zvali su porodicu iz bolnice da pokupe moj leš" Učesnica Farme prošla je golgotu sa porodicom i živi u 13 kvadrata

"Zvali su porodicu iz bolnice da pokupe moj leš" Učesnica Farme prošla je golgotu sa porodicom i živi u 13 kvadrata

Kurir 28.09.2024
Marija Al Ravashdeh ušla je u rijaliti "Farma 8", a njena životna priča dotakla je mnoge. - Lekari su me otpisali, a očeva porodica je pokušala da me ubije! Ulazim zbog bolje budućnosti sebe i svoje majke. Rodom sam iz Jordana, imam 32 godine. Bila… »
Lije suze na ulasku na "farmu 8": Učesnica dolazi iz inostranstva, prošla je golgotu sa porodicom i živi u 13 kvadrata…

Lije suze na ulasku na "farmu 8": Učesnica dolazi iz inostranstva, prošla je golgotu sa porodicom i živi u 13 kvadrata…

Blic 28.09.2024
Marija Al Ravashdeh ušla je sinoć u rijaliti "Farma 8", a njena životna priča dotakla je mnoge. - Lekari su me otpisali, a očeva porodica je pokušala da me ubije! Ulazim zbog bolje budućnosti sebe i svoje majke. Rodom sam iz Jordana, imam 32… »

Vesti dana »