Povezane vesti
Šok! Pevačica priznala da je veliku obmanu javnosti: To je bio marketinški trik
Kurir 28.09.2024
Nekoliko godina nakon učešća u muzičkom talent šou-programu "Pinkove zvezde", koji ju je proslavio, pevačica Gabrijela Pejčev je otkrila istinu o učešću u ovom TV formatu. - Dosta ljudi mi i danas na Jutjubu komentariše da sam Bugarka. Kad jedna osoba… »
Slagali javnost da je druge nacionalnosti: Razotkrivena prevara u našem muzičkom takmičenju, pevačica priznaje: "To je bio…
Blic 28.09.2024
Nekoliko godina nakon učešća u muzičkom talent šou-programu "Pinkove zvezde", koji ju je proslavio, pevačica Gabrijela Pejčev je otkrila istinu o učešću u ovom TV formatu. - Dosta ljudi mi i danas na Jutjubu komentariše da sam Bugarka. Kad jedna osoba… »
Vesti dana »

Kamčatku pogodio najjači zemljotres od 1952. godine, proglašena opasnost od cunamija
Sputnik pre 13 minutajoš 20 povezanih

(Mape) sledi novo naglo pogoršanje vremena i nepogode! Sve do ovog datuma bez letnje vreline, a onda se spremite za toplotni udar koji će potrajati
Blic pre 1 satjoš 9 povezanih

MUP: U neredima pre početka utakmice Crvena zvezda-Linkoln povređeno nekoliko policajaca
Insajder pre 3 minutajoš 11 povezanih

Na današnji dan: Umrli Bizmark i Didro, Urugvaj pobedio na prvom svetskom prvenstvu
Radio 021 pre 23 minutajoš 3 povezane

SPC i vernici obeležavaju praznik Svete velikomučenice Marine poznate kao Ognjena Marija
Sputnik pre 3 minutajoš 5 povezanih