Povezane vesti
Šok! Pevačica priznala da je veliku obmanu javnosti: To je bio marketinški trik
Kurir 28.09.2024
Nekoliko godina nakon učešća u muzičkom talent šou-programu "Pinkove zvezde", koji ju je proslavio, pevačica Gabrijela Pejčev je otkrila istinu o učešću u ovom TV formatu. - Dosta ljudi mi i danas na Jutjubu komentariše da sam Bugarka. Kad… »
Slagali javnost da je druge nacionalnosti: Razotkrivena prevara u našem muzičkom takmičenju, pevačica priznaje: "To je bio…
Blic 28.09.2024
Nekoliko godina nakon učešća u muzičkom talent šou-programu "Pinkove zvezde", koji ju je proslavio, pevačica Gabrijela Pejčev je otkrila istinu o učešću u ovom TV formatu. - Dosta ljudi mi i danas na Jutjubu komentariše da sam Bugarka. Kad… »
Vesti dana »

Dvojica dečaka napala dete (12) u Skejt parku kod "ušća": Oglasio se MUP: Događaj nije povezan sa blokadom Brankovog mosta
Blic pre 7 satijoš 1 povezana

"Ovo je bio lov na veštice": Tramp o skandalu koji je uzdrmao Belu kuću, dotakao se i ostavke ministra odbrane: "On nije imao nikakve veze sa ovim"
Blic pre 1 satjoš 1 povezana

„Ja sam čuo da su nas pustili“: Nedović se posle pobede nad Virtusom osvrnuo na spekulacije o meču u Pireju
Danas pre 3 satajoš 4 povezane

Određen mu pritvor do 30 dana: Pretresli mu stan na Novom Beogradu i pronašli drogu
Kurir pre 25 minutajoš 1 povezana