Povezane vesti
Ambasada Rusije: dva Rusa bila su u helikopteru Mi-8 koji se srušio u Pakistanu
Politika 28.09.2024
ISLAMABAD – Ruska ambasada u Islamabadu potvrdila je danas da su se u helikopteru koji se srušio u Pakistanu nalazila dva Rusa, a njihovo stanje nije poznato. "Danas se u okrugu Severni Vaziristan pakistanske provincije Hajber Pahtunva srušio helikopter… »
Ambasada Rusije u Islamabadu potvrdila: Dva Rusa bila u helikopteru Mi-8 koji se srušio u Pakistanu
Euronews 28.09.2024
Ruska ambasada u Islamabadu potvrdila je danas da su se u helikopteru koji se srušio u Pakistanu nalazila dva Rusa, a njihovo stanje nije poznato. "Danas se u okrugu Severni Vaziristan pakistanske provincije Hajber Pahtunva srušio helikopter Mi-8, u… »
Pao helikopter u Pakistanu: Najmanje šest mrtvih u nesreći na severu zemlje
Euronews 28.09.2024
Najmanje šest osoba poginulo je danas kada se helikopter srušio na severu Pakistana, dok je osam ljudi povređeno, saopštil su bezbednosni izvori. Kako su navela dva izvora koja nisu želela da budu imenovana, helikopter je iznajmila privatna kompanija iz… »
Srušio se helikopter: Ima mrtvih i povređenih
B92 28.09.2024
Najmanje šest osoba poginulo je danas kada se helikopter srušio na severu Pakistana, dok je osam ljudi povređeno, saopštil su bezbednosni izvori. Kako su navela dva izvora koja nisu želela da budu imenovana, helikopter je iznajmila privatna kompanija iz… »
Vesti dana »

Đurić sa mađarskim kolegom Sijartom u Njujorku: Jačati energetsku bezbednost
Beta pre 46 minutajoš 40 povezanih

"Nato treba da obori ruske avione": Počeo sastanak Trampa i Zelenskog, lider SAD oštar na početku: Ovo će biti glavne teme razgovora (video)
Blic pre 6 minutajoš 52 povezane

Promena vremena stiže u Srbiju! Temperatura pada za 10 stepeni, očekuju se i olujni udari vetra: Evo i kada
Telegraf pre 1 satjoš 21 povezana

Razorni tajfun Ragasa pogodio Kinu: Evakuisano 770.000 ljudi, u Hong Kongu 50 povređenih
Nedeljnik pre 2 satajoš 18 povezanih

Prekinuta konstitutivna sednica Skupštine Zaječara, bačena dimna bomba
Sputnik pre 5 minutajoš 13 povezanih