Povezane vesti
Ambasada Rusije: dva Rusa bila su u helikopteru Mi-8 koji se srušio u Pakistanu
Politika 28.09.2024
ISLAMABAD – Ruska ambasada u Islamabadu potvrdila je danas da su se u helikopteru koji se srušio u Pakistanu nalazila dva Rusa, a njihovo stanje nije poznato. "Danas se u okrugu Severni Vaziristan pakistanske provincije Hajber Pahtunva srušio helikopter… »
Ambasada Rusije u Islamabadu potvrdila: Dva Rusa bila u helikopteru Mi-8 koji se srušio u Pakistanu
Euronews 28.09.2024
Ruska ambasada u Islamabadu potvrdila je danas da su se u helikopteru koji se srušio u Pakistanu nalazila dva Rusa, a njihovo stanje nije poznato. "Danas se u okrugu Severni Vaziristan pakistanske provincije Hajber Pahtunva srušio helikopter Mi-8, u… »
Pao helikopter u Pakistanu: Najmanje šest mrtvih u nesreći na severu zemlje
Euronews 28.09.2024
Najmanje šest osoba poginulo je danas kada se helikopter srušio na severu Pakistana, dok je osam ljudi povređeno, saopštil su bezbednosni izvori. Kako su navela dva izvora koja nisu želela da budu imenovana, helikopter je iznajmila privatna kompanija iz… »
Srušio se helikopter: Ima mrtvih i povređenih
B92 28.09.2024
Najmanje šest osoba poginulo je danas kada se helikopter srušio na severu Pakistana, dok je osam ljudi povređeno, saopštil su bezbednosni izvori. Kako su navela dva izvora koja nisu želela da budu imenovana, helikopter je iznajmila privatna kompanija iz… »
Vesti dana »

Zelenski odreagovao na izjavu Putina: Spremni smo za direktne pregovore sa Rusijom
Sputnik pre 28 minutajoš 30 povezanih

Hapšenja Tomislava Momirovića, Gorana Vesića i drugih u istrazi pada nadstrešnice u Novom Sadu
Naslovi.ai pre 33 minutajoš 219 povezanih

Može li Dodik da ostane predsednik Republike Srpske posle presude
Južne vesti pre 48 minutajoš 93 povezane

Dačić kaže da su akustični uređaji "LRAD" vraćeni u magacin: MUP želi da ih proda ili ponudi aerodromu
Radio 021 pre 3 satajoš 25 povezanih