Povezane vesti
Ambasada Rusije: dva Rusa bila su u helikopteru Mi-8 koji se srušio u Pakistanu
Politika 28.09.2024
ISLAMABAD – Ruska ambasada u Islamabadu potvrdila je danas da su se u helikopteru koji se srušio u Pakistanu nalazila dva Rusa, a njihovo stanje nije poznato. "Danas se u okrugu Severni Vaziristan pakistanske provincije Hajber Pahtunva srušio… »
Ambasada Rusije u Islamabadu potvrdila: Dva Rusa bila u helikopteru Mi-8 koji se srušio u Pakistanu
Euronews 28.09.2024
Ruska ambasada u Islamabadu potvrdila je danas da su se u helikopteru koji se srušio u Pakistanu nalazila dva Rusa, a njihovo stanje nije poznato. "Danas se u okrugu Severni Vaziristan pakistanske provincije Hajber Pahtunva srušio helikopter Mi-8, u… »
Srušio se helikopter: Ima mrtvih i povređenih
B92 28.09.2024
Najmanje šest osoba poginulo je danas kada se helikopter srušio na severu Pakistana, dok je osam ljudi povređeno, saopštil su bezbednosni izvori. Kako su navela dva izvora koja nisu želela da budu imenovana, helikopter je iznajmila privatna kompanija… »
Pao helikopter u Pakistanu: Najmanje šest mrtvih u nesreći na severu zemlje
Euronews 28.09.2024
Najmanje šest osoba poginulo je danas kada se helikopter srušio na severu Pakistana, dok je osam ljudi povređeno, saopštil su bezbednosni izvori. Kako su navela dva izvora koja nisu želela da budu imenovana, helikopter je iznajmila privatna kompanija… »
Vesti dana »
Hiljade ljudi u potpunoj tišini na Slaviji odali poštu stradalima u padu nadstrešnice (FOTO/VIDEO)
Insajder pre 9 minutajoš 33 povezane
Horor u Turskoj! Helikopter se zakucao u zgradu bolnice! Ima mrtvih! (foto/video)
Kurir pre 5 satijoš 16 povezanih
Forbs: Novi dokumenti potvrđuju da je Starting bio odgovoran za renoviranje stanice
Nova ekonomija pre 6 satijoš 1 povezana
Stiže sneg u celu Srbiju! Hitno se oglasio RHMZ, evo koliko zahlađenje nas očekuje sledeće sedmice
Mondo pre 3 satajoš 18 povezanih