Povezane vesti
Ambasada Rusije: dva Rusa bila su u helikopteru Mi-8 koji se srušio u Pakistanu
Politika 28.09.2024
ISLAMABAD – Ruska ambasada u Islamabadu potvrdila je danas da su se u helikopteru koji se srušio u Pakistanu nalazila dva Rusa, a njihovo stanje nije poznato. "Danas se u okrugu Severni Vaziristan pakistanske provincije Hajber Pahtunva srušio helikopter… »
Ambasada Rusije u Islamabadu potvrdila: Dva Rusa bila u helikopteru Mi-8 koji se srušio u Pakistanu
Euronews 28.09.2024
Ruska ambasada u Islamabadu potvrdila je danas da su se u helikopteru koji se srušio u Pakistanu nalazila dva Rusa, a njihovo stanje nije poznato. "Danas se u okrugu Severni Vaziristan pakistanske provincije Hajber Pahtunva srušio helikopter Mi-8, u… »
Pao helikopter u Pakistanu: Najmanje šest mrtvih u nesreći na severu zemlje
Euronews 28.09.2024
Najmanje šest osoba poginulo je danas kada se helikopter srušio na severu Pakistana, dok je osam ljudi povređeno, saopštil su bezbednosni izvori. Kako su navela dva izvora koja nisu želela da budu imenovana, helikopter je iznajmila privatna kompanija iz… »
Vesti dana »
Amerikanci odobrili MOL-u nastavak pregovora o preuzimanju NIS-a: Evo koji su novi rokovi za završetak pregovora
Dnevnik pre 10 minutajoš 13 povezanih
Oktobar počinje kao da je leto: Sunčani dani i do 26 stepeni, a evo kada stiže preokret
Euronews pre 25 minutajoš 16 povezanih
'Gospodine premijeru, gledam dokumentarce o avionskim nesrećama'
Radio 021 pre 25 minutajoš 15 povezanih
Od danas podnošenje zahteva za ostvarivanje prava na status roditelj-negovatelj
NIN pre 5 minutajoš 11 povezanih
Preživela dve injekcije: Obustavljeno pogubljenje prve žene osuđene na smrtnu kaznu u Tenesiju
Newsmax Balkans pre 5 minutajoš 9 povezanih