Повезане вести

Амбасада Русије: два Руса била су у хеликоптеру Ми-8 који се срушио у Пакистану

Амбасада Русије: два Руса била су у хеликоптеру Ми-8 који се срушио у Пакистану

Политика 28.09.2024
ИСЛАМАБАД – Руска амбасада у Исламабаду потврдила је данас да су се у хеликоптеру који се срушио у Пакистану налазила два Руса, а њихово стање није познато. "Данас се у округу Северни Вазиристан пакистанске провинције Хајбер… »
Амбасада Русије у Исламабаду потврдила: Два Руса била у хеликоптеру Ми-8 који се срушио у Пакистану

Амбасада Русије у Исламабаду потврдила: Два Руса била у хеликоптеру Ми-8 који се срушио у Пакистану

Еуроневс 28.09.2024
Руска амбасада у Исламабаду потврдила је данас да су се у хеликоптеру који се срушио у Пакистану налазила два Руса, а њихово стање није познато. "Данас се у округу Северни Вазиристан пакистанске провинције Хајбер Пахтунва… »
Пао хеликоптер у Пакистану: Најмање шест мртвих у несрећи на северу земље

Пао хеликоптер у Пакистану: Најмање шест мртвих у несрећи на северу земље

Еуроневс 28.09.2024
Најмање шест особа погинуло је данас када се хеликоптер срушио на северу Пакистана, док је осам људи повређено, саопштил су безбедносни извори. Како су навела два извора која нису желела да буду именована, хеликоптер је… »
Срушио се хеликоптер: Има мртвих и повређених

Срушио се хеликоптер: Има мртвих и повређених

Б92 28.09.2024
Најмање шест особа погинуло је данас када се хеликоптер срушио на северу Пакистана, док је осам људи повређено, саопштил су безбедносни извори. Како су навела два извора која нису желела да буду именована, хеликоптер је… »

Вести дана »