Povezane vesti

SAŠA KUĆU SA 2 POMOĆNA OBJEKTA DAJE ZA 8.000 €: Ima skoro 70 kvadrata, uz nju ide i lep plac, evo gde se tačno nalazi

SAŠA KUĆU SA 2 POMOĆNA OBJEKTA DAJE ZA 8.000 €: Ima skoro 70 kvadrata, uz nju ide i lep plac, evo gde se tačno nalazi

Kurir 28.09.2024
Još jedna napuštena kuća kojoj treba renoviranje je oglašena na prodaju na Fejsbuk oglasima. Nalazi se u selu Jugovac kod Prokuplja, a vlasnik Saša je prodaje za 8.000 evra. - Na prodaju kuća od 68 kvadrata sa dva pomoćna objekta i 11 ari placa u… »
"VI MENI AUTO ILI KOMBI, JA VAMA KUĆU KOD ČAČKA" Hitno se prodaje nekretnina od 180 kvadrata, u cenu ulazi i malinjak a evo…

"VI MENI AUTO ILI KOMBI, JA VAMA KUĆU KOD ČAČKA" Hitno se prodaje nekretnina od 180 kvadrata, u cenu ulazi i malinjak a evo…

Kurir 28.09.2024
Zanimljiv oglas za prodaju nekretnine pojavio se ovoga puta za kuću u mestu Lis kod Čačaka. Kako piše u oglasu, prodaje se kuća od 180 kvadrata, koja je smeštena na parceli od 53 ara. Na prodaju kuća u mestu Lis kuća je površine 180 kvadrata, a… »
"Vi meni auto ili kombi, ja vama kuću kod Čačka": Nekretnina hitno na prodaju, u cenu od 20.000 evra ulazi i malinjak

"Vi meni auto ili kombi, ja vama kuću kod Čačka": Nekretnina hitno na prodaju, u cenu od 20.000 evra ulazi i malinjak

Blic 28.09.2024
U malom mestu Lis kod Čačka, otvorila se izuzetna prilika za sve koji traže povoljnu nekretninu. Naime, na prodaju je jeftina kuća površine 180 kvadrata, smeštena na parceli od 53 ara. Ova nekretnina dolazi s dodatnim benefitima, uključujući dva… »

Vesti dana »

U Novom Sadu uhapšen osumnjičeni za ubistvo

U Novom Sadu uhapšen osumnjičeni za ubistvo

Novi magazin pre 1 satjoš 37 povezanih
Zelenski o Putinu: Ubica!

Zelenski o Putinu: Ubica!

Pravda pre 1 satjoš 28 povezanih
Bez pogodaka u duelu Azerbejdžana i Estonije u Ligi nacija

Bez pogodaka u duelu Azerbejdžana i Estonije u Ligi nacija

Sportski žurnal pre 25 minutajoš 25 povezanih