Povezane vesti
„Imam sedmoro unučadi i troje dece, a privilegija je imati 35 godina mlađeg muža“
Nova 28.09.2024
: Modna kreatorka Verica Rakočević otvoreno je govorila o svom životu, karijeri i 35 godina mlađem partneru. Za Vericu Rakočević godine su samo broj, a komentari na račun njenog izgleda su podeljeni, ipak, ona ne mari za to. „Zanima me mišljenje porodice… »
“Retko kad kuvam, tuđe mišljenje me ne zanima…” Evo kako u stvari živi Verica Rakočević
Vesti online 28.09.2024
Kreatorka Verica Rakočević ima 76 godina. U trećem je braku, ima troje dece, čak sedmoro unučića i svakako je jedna od onih koje su već izvesno vreme sinonimi za dame sa stilom. Progovorivši o svom životu za jedne medije, te detaljima odnosa sa suprugom… »
"Lepo je imati 35 godina mlađeg muža" Verica Rakočević (76) o životu sa Veljkom: Njegovo društvo je društvo moje dece...
Kurir 28.09.2024
Modna kreatorka Verica Rakočević ostvarena je na svakom polju. Ima 76 godina, sedmoro unučadi, troje dece i muža, sinonim je za damu sa stilom. U razgovoru za domaće medije je otkrila pojedinosti svog života, ali i detalje odnosa sa suprugom Veljkom… »
Vesti dana »
Crnogorska policija zabranila ulazak 87 državljana Srbije: Vraćeni sa Aerodroma Tivat istim avionom
Newsmax Balkans pre 33 minutajoš 40 povezanih
Novi detalji istrage ubistva na Senjaku: Odbačena krivična prijava protiv trojice policijaca iz obezbeđenja Veselina
Mondo pre 33 minutajoš 49 povezanih
Crna Gora zabranila ulazak za 87 državljana Srbije jer su rizik po bezbednost
Beta pre 24 minutajoš 25 povezanih
Kakvi su dometi poslednjeg Izveštaja odbora Evropskog parlamenta o Srbiji?
Nova pre 49 minutajoš 27 povezanih
Zabrane se vraćaju kao bumerang: Da li su izmene pravilnika Direktorata usmerene protiv Viz Era?
Danas pre 2 satajoš 33 povezane