Повезане вести
"Његов начин живота, његово друштво... То је друштво моје деце!" Верица Ракочевић искрено о односу са 35 година млађим…
Курир 28.09.2024
Модна креаторка Верица Ракочевић остварена је на сваком пољу. Има 76 година, троје деце, седам унучади и мужа, а чак и у осмој деценији синоним је за жену од стила. За њу су године само број, а коментари на рачун њеног изгледа… »
“Ретко кад кувам, туђе мишљење ме не занима…” Ево како у ствари живи Верица Ракочевић
Вести онлине 28.09.2024
Креаторка Верица Ракочевић има 76 година. У трећем је браку, има троје деце, чак седморо унучића и свакако је једна од оних које су већ извесно време синоними за даме са стилом. Проговоривши о свом животу за једне медије, те… »
„Имам седморо унучади и троје деце, а привилегија је имати 35 година млађег мужа“
Нова 28.09.2024
: Модна креаторка Верица Ракочевић отворено је говорила о свом животу, каријери и 35 година млађем партнеру. За Верицу Ракочевић године су само број, а коментари на рачун њеног изгледа су подељени, ипак, она не мари за то… »
"Његово друштво је друштво моје деце...": Верица Ракочевић (76) никад искреније о односу с Вељком
Мондо 28.09.2024
Модна дизајнерка искрено о љубави и два брака која има иза себе. Модна креаторка Верица Ракочевић остварена је на сваком пољу. Има 76 година, седморо унучади, троје деце и мужа, а синоним је за даму са стилом. У разговору за… »
"Лепо је имати 35 година млађег мужа" Верица Ракочевић (76) о животу са Вељком: Његово друштво је друштво моје деце...
Курир 28.09.2024
Модна креаторка Верица Ракочевић остварена је на сваком пољу. Има 76 година, седморо унучади, троје деце и мужа, синоним је за даму са стилом. У разговору за домаће медије је открила појединости свог живота, али и детаље односа… »
"Имам 76 година, баба сам, лепо је имати 35 година млађег мужа" Верица Ракочевић о односу са Вељком: "Ово ми је 3. брак…
Блиц 28.09.2024
Модна креаторка Верица Ракочевић остварена је на сваком пољу. Има 76 година, седморо унучади, троје деце и мужа, синоним је за даму са стилом. У разговору за “Блиц” је открила појединости свог живота, али и детаље односа са… »
Вести дана »
Цвејић: Одлука о повлачењу четири члана РЕМ није изненађење, други пут рекли не политичком насиљу
Бета пре 1 сатјош 47 повезаних
Јавност у Крагујевцу се и даље пита: Због чега је Слободни универзитет изгласао неповерење колеги Вукашину Славковићу?
Глас Шумадије пре 22 минутајош 38 повезаних
Штимац: Не одустајем од борбе, обавестићу међународне институције о Вучићевој репресији
Бета пре 1 сатјош 22 повезане
Ревидирана фискална стратегија предвиђа 2026. раст БДП у Србији од 3,0 одсто
Политика пре 3 сатајош 17 повезаних
Нове цене горива у Србији: Евродизел поскупео, бензин остао исти
Наслови.аи пре 1 сатјош 38 повезаних