Povezane vesti
Dodik: Svetinje su neuništive, u eparhiji banjalučkoj podignuto više od 300 hramova
Politika 28.09.2024
BANjALUKA – U proteklih 20 godina u Eparhiji banjalučkoj podignuto je više od 300 hramova, rekao je danas predsednik Republike Srpske Milorad Dodik i istakao da su crkve i hramovi neuništivi. "Bila mi je čast i zadovoljstvo da zajedno sa vladikom i… »
Dodik: Svetinje su neuništive, u eparhiji banjalučkoj podignuto više od 300 hramova
Pravda 28.09.2024
Predsednik Republike Srpske prisustvovao je Svetoj arhijerejskoj liturgiji povodom osveštanja hrama Svetog velikomučenika Georgija, koji je obnovljen nakon 80 godina od rušenja. U proteklih 20 godina u Eparhiji banjalučkoj podignuto je više od 300… »
RTV 28.09.2024
BANJALUKA - U proteklih 20 godina u Eparhiji banjalučkoj podignuto je više od 300 hramova, rekao je danas predsednik Republike Srpske Milorad Dodik i istakao da su crkve i hramovi neuništivi. "Bila mi je čast i zadovoljstvo da zajedno sa vladikom i… »
Vesti dana »
Ekskluzivno: Poznato ko će zameniti Gorana Vesića i Tomislava Momirovića na čelu dva ministarstva
Blic pre 4 satijoš 1 povezana
Bivši hrvatski ministar zdravlja Vili Beroš pušten iz zatvora: „Ovo je šok za mene“
Danas pre 6 satijoš 1 povezana
Kraj pravnih bitaka za Trampa! Specijalni tužilac odbacuje optužbe protiv novog/starog predsednika SAD za prevaru za izborima
Blic pre 6 satijoš 1 povezana
Imao pištolj sa 7 metaka: Policija u Kragujevcu uhapsila muškarca (40)
Kurir pre 1 satjoš 1 povezana