Povezane vesti
Parada ponosa održana u Podgorici pod sloganom „Đe su naša prava?“
N1 Info 28.09.2024
Parada ponosa održana je danas u Podgorici pod sloganom "Đe su naša prava?", a učesnici su zatražili usvajanje zakona o pravnom prepoznavanju rodnog identiteta na osnovu samoodređenja i poručili da je ljudsko pravo da svako bude ono što jeste… »
U Podgorici počela Parada ponosa
Politika 28.09.2024
PODGORICA – Parada ponosa počela je danas u Podgorici okupljanjem učesnika na Trgu nezavisnosti, a okupljeni nose zastave duginih boja i transparente sa porukama "Pravda za sve", "Nećeš mi ti određivat" i "Đe su naša prava". Dvanaesti Montenegro… »
Održan Prajd u Crnoj Gori, učesnici se pitaju 'gdje su im prava'
Slobodna Evropa 28.09.2024
Pod sloganom "Đe su naša prava?", u Podgorici je održan dvanaesti "Montenegro Prajd" (Pride) u organizaciji "Queer Montenegro". Uže gradsko jezgro bilo je zatvoreno za saobraćaj, a događaj je protekao mirno. Okupljeni su uz zastave duginih boja… »
U Podgorici počela Parada ponosa
Euronews 28.09.2024
Parada ponosa počela je danas u Podgorici okupljanjem učesnika na Trgu nezavisnosti, a okupljeni nose zastave duginih boja i transparente sa porukama "Pravda za sve", "Nećeš mi ti određivat" i "Đe su naša prava". Dvanaesti Montenegro Prajd, pod… »
U Podgorici počela Parada ponosa: Učesnici okupljeni na Trgu nezavisnosti
Telegraf 28.09.2024
U Podgorici počela Parada ponosa. Parada ponosa počela je danas u Podgorici okupljanjem učesnika na Trgu nezavisnosti, a okupljeni nose zastave duginih boja i transparente sa porukama "Pravda za sve", "Nećeš mi ti određivat" i "Đe su naša prava"… »
Vesti dana »
Varadinski most u Novom Sadu još uvek blokiran: Privedene aktivistkinje puštene na slobodu, Goran Ješić se obratio ispred stanice
Nova pre 12 minutajoš 59 povezanih
Akademija umetnosti u Novom Sadu traži da se njihov student Relja Stanojević pusti iz pritvora
Radio 021 pre 6 satijoš 14 povezanih
Goran Ješić se sam predao policiji, odvezen u „marici“: „Što je represija veća, to je diktatura bliža kraju“
Nova pre 13 minutajoš 14 povezanih
Ješić: Izgleda da je na protestu ispred suda u Novom Sadu uhapšeno više osoba nego što je objavljano
Radio sto plus pre 11 satijoš 11 povezanih
Vučević:Stav SNS-a je da država mora biti sačuvana, to ne znači aboliranje odgovornih
Politika pre 1 satjoš 45 povezanih