Povezane vesti
"Kod Blažića se uvek pucalo, kao da je ratno stanje": Svedok na suđenju otkrio šokantne detalje: "Ljudi su se plašili da se ne…
Blic 28.09.2024
Na suđenju Urošu Blažiću (22) u Specijalnom sudu u Beogradu, koji je priznao da je 4. maja 2023. ubio devet žrtava, a 12 teško ranio, svedočio je automehaničar Stefan Marković, njegov komšija iz Dubone, inače brat i prijatelj ubijenih mladića. Nakon što… »
"Kod Blažića se uvek pucalo kao da je ratno stanje!" Svedok na suđenju otkrio kako su se bahato ponašali: "Ljudi se plašili da…
Kurir 28.09.2024
Na suđenju Urošu Blažiću (22) u Specijalnom sudu u Beogradu, koji se tereti da je 4. maja prošle godine ubio devet žrtava dok je njih 12 teško ranio, svedočio je automehaničar Stefan Marković njegov komšija iz Dubone, inače brat i prijatelj ubijenih… »
Vesti dana »

Usvojen rebalans budžeta Novog Sada, i svih 140 tačaka dnevnog reda
RTV pre 18 minutajoš 61 povezana

Inđija: Vlast sprema produženje mandata Savetima mesnih zajednica – izbori se ponovo odlažu?
In medija pre 2 satajoš 14 povezanih

Ministar Đurić: Srbija prva zemlja iz ovog dela sveta koja je sprovela delimičnu evakuaciju iz Izraela
Kurir pre 5 satijoš 30 povezanih

"Uzbuđen sam što ću moći da predstavim Ekspo 2027 celom svetu" Bolt: Za mene je stvarno velika čast što sam ovde prvi put
Kurir pre 2 satajoš 66 povezanih