Povezane vesti
EDS: Tvrdnje LSV-a o računima potpuno netačne, koriste se za politizaciju
Moj Novi Sad 28.09.2024
Elektrodistribucija Srbije oglasila se danas nakon saopštenja Lige socijaldemokrata Vojvodine (LSV) o problemu sa očitavanjem brojila i visokim računima za struju. Iz Elektrodistribucije smatraju da su "tvrdnje LSV-a o navodnom neočitavanju pametnih… »
EDS o računima: Probleme rešavamo, koriste ih za politizaciju
Radio 021 28.09.2024
Elektrodistribucija Srbije oglasila se povodom saopštenja LSV koji je zatražio da se hitno reši problem koji imaju mnogi građani, a vezan je za očitavanje brojila za struju i visoke račune. "Tvrdnje Lige socijaldemokrata Vojvodine o navodnom neočitavanju… »
LSV: EPS da pod hitno reši problem sa očitavanjem brojila i visokim računima za struju
Moj Novi Sad 28.09.2024
Liga socijaldemokrata Vojvodine – VOJVOĐANi zahteva od Elektroprivrede Srbije da "pod hitno reše problem koji imaju mnogi građani Srbije, a vezan je za očitavanje brojila za struju i visoke račune za utrošenu električnu energiju". Oni smatraju da bi… »
Vesti dana »

Pet godina zatvora za bivšeg predsednika Francuske, u Srbiji bi to bio napad na stabilnost
Luftika pre 1 satjoš 52 povezane

Darko Lazić bio na blokatorima, ovako je pričao pre udesa: "Imao sam terapiju 3 meseca, doktoru sam rekao..."
Telegraf pre 6 minutajoš 23 povezane

Studenti FILUM-a napustili Rektorat u Kragujevcu posle deset meseci blokade
Beta pre 1 satjoš 34 povezane

Zelenski spreman na ostavku ako... Evo šta je obećao Trampu, razume da Ukrajinci možda žele "lidera sa novim mandatom" da potpiše mir sa Rusijom (foto, video)
Kurir pre 3 satajoš 26 povezanih

Dronovi zatvorili aerodrome u Danskoj, ministar odbrane opisao incident kao hibridni napad, Danska razmatra aktiviranje Člana 4 NATO-a
Naslovi.ai pre 41 minutajoš 45 povezanih