Povezane vesti
Prelom pršljena i optuženička klupa zbog biber spreja: Na kakav tretman nailaze osobe bez krova nad glavom?
N1 Info 28.09.2024
„Ja sam čovek bez krova nad glavom i povremeno sam spavao u toj zgradi ispred vrata moje drugarice… Nakon ovog događaja, više nisam išao u tu zgradu“, rekao je tužiocu Miodrag, koga su, kako navodi, pretukli stanar zgrade u kojoj je prespavao i njegov… »
Beskućnik povređen u sukobu sa stanarima zgrade: Napadači ostaju nekažnjeni, a pravda za beskućnike ograničena
Novi magazin 28.09.2024
„Ja sam čovek bez krova nad glavom i povremeno sam spavao u toj zgradi ispred vrata moje drugarice… Nakon ovog događaja, više nisam išao u tu zgradu“, rekao je tužiocu Miodrag, koga su, kako navodi, pretukli stanar zgrade u kojoj je prespavao i njegov… »
Vesti dana »
Bela kuća potvrdila Trampov sastanak sa Zelenskim sutra na Floridi
Euronews pre 1 satjoš 42 povezane
Vučić u kasarni na Banjici: U Srbiji uskoro fabrika za proizvodnju dronova (FOTO)
Euronews pre 46 minutajoš 25 povezanih
"Mi smo jedna rasturena ekipa! U ovom trenutku smo najgori tim Evrolige!" Legendarni as Partizana zagrmeo posle velike bruke crno-belih! Njegove reči odjekuju.
Kurir pre 56 minutajoš 35 povezanih
Vučić: Od sutra uklanjanje šatora ispred Skupštine, saobraćaj prohodan od 2. januara
Nedeljnik pre 21 minutajoš 16 povezanih
RHMZ upozorava: Sneg u Srbiji početkom januara, MUP izdao važan apel (FOTO)
Euronews pre 2 satajoš 19 povezanih