Povezane vesti
Prelom pršljena i optuženička klupa zbog biber spreja: Na kakav tretman nailaze osobe bez krova nad glavom?
N1 Info 28.09.2024
„Ja sam čovek bez krova nad glavom i povremeno sam spavao u toj zgradi ispred vrata moje drugarice… Nakon ovog događaja, više nisam išao u tu zgradu“, rekao je tužiocu Miodrag, koga su, kako navodi, pretukli stanar zgrade u kojoj je prespavao i… »
Na kakav tretman nailaze osobe bez krova nad glavom?
Danas 28.09.2024
„Ja sam čovek bez krova nad glavom i povremeno sam spavao u toj zgradi ispred vrata moje drugarice… Nakon ovog događaja, više nisam išao u tu zgradu“, rekao je tužiocu Miodrag, koga su, kako navodi, pretukli stanar zgrade u kojoj je prespavao i… »
Beskućnik povređen u sukobu sa stanarima zgrade: Napadači ostaju nekažnjeni, a pravda za beskućnike ograničena
Novi magazin 28.09.2024
Vesti dana »

Ukinut pritvor trojici aktivista SNS-a koji su polomili vilicu studentkinji, četvrtom kućni pritvor
Glas Zaječara pre 1 satjoš 24 povezane

Nastavnici Pravnog pozvali na protest: Sutra može biti bilo ko od nas
N1 Info pre 7 minutajoš 17 povezanih

Usvojena inicijativa gradonačelnika o spomeniku žrtvama nadstrešnice, opozicija napustila sednicu
Beta pre 2 satajoš 15 povezanih

SRCE: MUP da saopšti zašto je suspendovan policajac koji je priveo nasilnika iz SNS
Nova pre 1 satjoš 12 povezanih

Incident na Pravnom fakultetu: Student pretukao profesorku i radnika obezbeđenja, određeno mu zadržavanje
NIN pre 1 satjoš 59 povezanih