Povezane vesti
“Devojke kažu da nisam dosadna u krevetu!” Milica Pavlović surovo iskreno o kolegama
Vesti online 28.09.2024
Pevačica Milica Pavlović i te kako marljivo radi na svojoj muzičkoj karijeri, a nije tajna da ulaže veliki trud, posvećenost i novac kako bi opstala na estradnom nebu. Ona je otkrila s kakvim se sve sitacijama susretala tokom svog staža na javnoj… »
"Devojke kažu da nisam dosadna u krevetu": Milica Pavlović iskreno: "Kolege su pozivale na nasilje nada mnom, imala sam…
Blic 28.09.2024
Milica Pavlović veoma je posvećena svojoj karijeri, u koju, osim truda i rada, ulaže i mnogo novca. Njeni spotovi su iz godine u godinu sve dinamičniji i inovativniji, a poznata je kao neko ko ima najskuplje spotove na estradi. Danas nam u emisiji "… »
Vesti dana »
Poverenica: Svaka žena koja prijavi nasilje treba da zna da neće ostati sama
Beta pre 3 satajoš 33 povezane
Vučević sutra saopštava ko će preuzeti ministarstva koja su vodili Vesić i Momirović
RTV pre 1 satjoš 180 povezanih
OTKRIVAMO Iskaz pretučenog Ilije Kostića (74): „Nakon šamara mi je rekao da ustanem, pa me kolenom udario u testise“
Nova pre 8 satijoš 24 povezane
Silas bi nazad za Štutgart, naredni meč mu nudi povratnu kartu?! Ovo su planovi Zvezdinog fudbalera!
Hot sport pre 1 satjoš 39 povezanih