Povezane vesti
"To mi je bilo strašno, strepela sam skamenjena": Oglasila se verenica Kristijana Golubovića: "Teško nam je"
Blic 28.09.2024
Kristina, verenica bivšeg robijaša Kristijana Golubovića, komentarisala je potez svog partnera koji je na crvenom tepihu pred ulazak na "Farmu" jahao na konju.l. - Verujte da mi nije bilo lako. Svi smo u kući držali oči na rukama, da se konj ne… »
"To mi je bilo strašno, strepela sam skamenjena!" Prvo oglašave Kristijanove supruge, jednu stvar mu je strogo zabranila…
Kurir 28.09.2024
Kristijan Golubović ušao je sinoć u '' Farmu''. Njegovo pojavljivanje ispred studija u Šimanovcima je izazvao pažnju javnosti jer je na konju šetao po crvenom tepihu. Taj podvih uplašio je njegovu ženu Kristinu koja je sada progovorila o svom… »
Vesti dana »

"Beže od izbora jer znaju da gube“: Studentkinja ETF poručila sa protesta – "Mi smo ti koji stoje“
Insajder pre 1 satjoš 20 povezanih

Ministarka građevinarstva, saobraćaja i infrastrukture: Potrebno je izvršiti analizu statike zgrade pre nego što bude odlučeno da li će stanica biti srušena
Nedeljnik pre 8 satijoš 20 povezanih

Završen još jedan sastanak studenata i predstavnika Univerziteta, za sada bez zvaničnih izjava
Insajder pre 3 satajoš 16 povezanih

Rat u Ukrajini: Rusi upali u Karpovku! Sad nisu znale za napad sbu; Uhapšeni napadači na aerodrome, zapaljeno nekoliko letelica (video/mapa)
Večernje novosti pre 36 minutajoš 44 povezane

Sedam meseci od pada nadstrešnice - Protest u Novom Sadu kod Futoške pijace, blokada mostova u Beogradu
RTV pre 2 satajoš 37 povezanih