Povezane vesti
"Znam šta je muka i znam kada trebaš čoveku!" Ceca Ražnatović nikad iskrenija, nakon što je pozajmila novac Đorđu Davidu…
Kurir 28.09.2024
Pevačica Svetlana Ceca Ražnatović, u petak 27. septembra, održala je spektakularni koncert u Zvorniku. Ceca je u velikoj sportskoj dvorani okupila više hiljada fanova koji su decenijama čekali da se balkanska zvezda vrati u ovaj grad, a gost iznenađenja… »
"Tapšu me po ramenu da nađu mesto da zabodu nož": Ceca priznala da je pomogla Davidu, pa spomenula izdaju
Mondo 28.09.2024
Đorđe David ispričao šta je Ceca Ražnatović uradila za njega, a sada se oglasila i ona. Najveća balkanska zvezda, Svetlana Ceca Ražnatović, u petak 27. septembra, održala je spektakularni koncert u Zvorniku. Ceca je u velikoj sportskoj dvorani okupila… »
"Znam šta je muka..."! Ceca priznala da je pomogla Davidu nakon nesreće, pa spomenula izdaju: "Samo su lagali"
Telegraf 28.09.2024
Preporučujemo. Najveća balkanska zvezda, Svetlana Ceca Ražnatović, u petak 27. septembra, održala je spektakularni koncert u Zvorniku. Ceca je u velikoj sportskoj dvorani okupila više hiljada fanova koji su decenijama čekali da se balkanska zvezda vrati… »
Vesti dana »

Burno u Novom Pazaru: Načelnik policije pogođen u glavu, ka policijskom kordonu lete stolice i flaše (foto,video)
Blic pre 3 minutajoš 57 povezanih

Prekid studentske blokade Univerziteta u Novom Pazaru, napeto ispred zgrade
BBC News pre 28 minutajoš 51 povezana

SAD po peti put odložile sankcije Naftnoj industriji Srbije na 30 dana
Naslovi.ai pre 4 satijoš 40 povezanih

RHMZ: Više padavina u zapadnim, jugozapadnim i centralnim predelima Srbije
RTV pre 3 satajoš 41 povezana