Povezane vesti
"Znam šta je muka i znam kada trebaš čoveku!" Ceca Ražnatović nikad iskrenija, nakon što je pozajmila novac Đorđu…
Kurir 28.09.2024
Pevačica Svetlana Ceca Ražnatović, u petak 27. septembra, održala je spektakularni koncert u Zvorniku. Ceca je u velikoj sportskoj dvorani okupila više hiljada fanova koji su decenijama čekali da se balkanska zvezda vrati u ovaj grad, a gost… »
"Tapšu me po ramenu da nađu mesto da zabodu nož": Ceca priznala da je pomogla Davidu, pa spomenula izdaju
Mondo 28.09.2024
Đorđe David ispričao šta je Ceca Ražnatović uradila za njega, a sada se oglasila i ona. Najveća balkanska zvezda, Svetlana Ceca Ražnatović, u petak 27. septembra, održala je spektakularni koncert u Zvorniku. Ceca je u velikoj sportskoj dvorani… »
"Znam šta je muka..."! Ceca priznala da je pomogla Davidu nakon nesreće, pa spomenula izdaju: "Samo su lagali"
Telegraf 28.09.2024
Preporučujemo. Najveća balkanska zvezda, Svetlana Ceca Ražnatović, u petak 27. septembra, održala je spektakularni koncert u Zvorniku. Ceca je u velikoj sportskoj dvorani okupila više hiljada fanova koji su decenijama čekali da se balkanska zvezda… »
Vesti dana »
Motornom testerom odsekao glavu majci, bacio je u komšijino dvorište, pa unakazio telo! Čovek zatekao ispred kuće horor i odmah pozvao policiju!
Kurir pre 21 minutajoš 37 povezanih
Jedan dan sledeće nedelje donosi 20 stepeni, a nakon toga obrt: Stiže zahlađenje, kiša, sneg i olujni vetar
Mondo pre 1 satjoš 28 povezanih
Fernando Santoš i lekcija o propadanju, od prvaka do dna Evrope za osam godina
Sportske.net pre 3 satajoš 25 povezanih