Повезане вести

"Знам шта је мука и знам када требаш човеку!" Цеца Ражнатовић никад искренија, након што је позајмила новац Ђорђу Давиду…

"Знам шта је мука и знам када требаш човеку!" Цеца Ражнатовић никад искренија, након што је позајмила новац Ђорђу Давиду…

Курир 28.09.2024
Певачица Светлана Цеца Ражнатовић, у петак 27. септембра, одржала је спектакуларни концерт у Зворнику. Цеца је у великој спортској дворани окупила више хиљада фанова који су деценијама чекали да се балканска звезда врати у овај… »
"Тапшу ме по рамену да нађу место да забоду нож": Цеца признала да је помогла Давиду, па споменула издају

"Тапшу ме по рамену да нађу место да забоду нож": Цеца признала да је помогла Давиду, па споменула издају

Мондо 28.09.2024
Ђорђе Давид испричао шта је Цеца Ражнатовић урадила за њега, а сада се огласила и она. Највећа балканска звезда, Светлана Цеца Ражнатовић, у петак 27. септембра, одржала је спектакуларни концерт у Зворнику. Цеца је у великој… »
"Знам шта је мука..."! Цеца признала да је помогла Давиду након несреће, па споменула издају: "Само су лагали"

"Знам шта је мука..."! Цеца признала да је помогла Давиду након несреће, па споменула издају: "Само су лагали"

Телеграф 28.09.2024
Препоручујемо. Највећа балканска звезда, Светлана Цеца Ражнатовић, у петак 27. септембра, одржала је спектакуларни концерт у Зворнику. Цеца је у великој спортској дворани окупила више хиљада фанова који су деценијама чекали да… »

Вести дана »