Povezane vesti
Zelenski: Dobio sam direktne informacije od Trampa da će podržati Ukrajinu
N1 Info 28.09.2024
Ukrajinski predsednik Volodimir Zelenski izjavio je da je dobio "veoma direktne informacije" od republikanskog predsedničkog kandidata SAD Donalda Trampa da će, ukoliko pobedi na izborima u novembru, podržati Ukrajinu u ratu protiv Rusije. „Ne znam šta… »
Zelenski: Dobio sam direktne informacije od Trampa da će podržati Ukrajinu
Vesti online 28.09.2024
Ukrajinski predsednik Vladimir Zelenski izjavio je danas da je dobio “veoma direktne informacije” od republikanskog predsedničkog kandidata SAD Donalda Trampa da će, ukoliko pobedi na izborima u novembru, podržati Ukrajinu u ratu protiv Rusije. – Ne znam… »
Zelenski: Dobio sam direktne informacije od Trampa da će podržati Ukrajinu ako pobedi na izborima
Euronews 28.09.2024
Ukrajinski predsednik Volodimir Zelenski izjavio je da je dobio "veoma direktne informacije" od republikanskog predsedničkog kandidata SAD Donalda Trampa da će, ukoliko pobedi na izborima u novembru, podržati Ukrajinu u ratu protiv Rusije. "Ne znam šta… »
O čemu su pričali Tramp i Zelenski u Njujorku?
Danas 27.09.2024
Ukrajinski predsednik Volodimir Zelenski sastao se danas u Njujorku sa republikanskim kandidatom za predsednika SAD Donaldom Trampom. Dugoočekivani sastanak došao je u trenutku pojačane tenzije između njih dvojice zbog razmimoilaženja oko ameriške… »
Vesti dana »
Moguće da sutra dođe do dogovora, a ako se ne ubrzaju, mogu i da im uzmem naftu! Tramp: Dali smo oružje iranskim demonstrantima, uzeli su ga Kurdi!
Kurir pre 1 satjoš 47 povezanih
Kad san postane stvarnost: Mladi Vasilije Subotić nakon debija u Zvezdinom dresu nije krio sreću!
Hot sport pre 30 minutajoš 24 povezane
Kardinal Nemet u Uskršnjoj poslanici: Kuda ide ovaj svet, noć i tama vladaju, srca su nam kamena
Beta pre 9 satijoš 21 povezana
Vremenska prognoza Srbije: Najtopliji ponedeljak u godini, zatim zahlađenje
Naslovi.ai pre 1 satjoš 29 povezanih