Povezane vesti
Zelenski: Dobio sam direktne informacije od Trampa da će podržati Ukrajinu
N1 Info 28.09.2024
Ukrajinski predsednik Volodimir Zelenski izjavio je da je dobio "veoma direktne informacije" od republikanskog predsedničkog kandidata SAD Donalda Trampa da će, ukoliko pobedi na izborima u novembru, podržati Ukrajinu u ratu protiv Rusije. „Ne znam šta… »
Zelenski: Dobio sam direktne informacije od Trampa da će podržati Ukrajinu
Vesti online 28.09.2024
Ukrajinski predsednik Vladimir Zelenski izjavio je danas da je dobio “veoma direktne informacije” od republikanskog predsedničkog kandidata SAD Donalda Trampa da će, ukoliko pobedi na izborima u novembru, podržati Ukrajinu u ratu protiv Rusije. – Ne znam… »
Zelenski: Dobio sam direktne informacije od Trampa da će podržati Ukrajinu ako pobedi na izborima
Euronews 28.09.2024
Ukrajinski predsednik Volodimir Zelenski izjavio je da je dobio "veoma direktne informacije" od republikanskog predsedničkog kandidata SAD Donalda Trampa da će, ukoliko pobedi na izborima u novembru, podržati Ukrajinu u ratu protiv Rusije. "Ne znam šta… »
O čemu su pričali Tramp i Zelenski u Njujorku?
Danas 27.09.2024
Ukrajinski predsednik Volodimir Zelenski sastao se danas u Njujorku sa republikanskim kandidatom za predsednika SAD Donaldom Trampom. Dugoočekivani sastanak došao je u trenutku pojačane tenzije između njih dvojice zbog razmimoilaženja oko ameriške… »
Vesti dana »

Vučević na osnivačkoj sednici Fondacije eparhije osečkopoljske i baranjske
Blic pre 11 minutajoš 1 povezana

Maja Gojković uputila saučešće porodicama nastradalih u nesreći kod Sremske Mitrovice: Pokrajinska vlada izražava solidarnost i spremnost da pruži podršku
Blic pre 1 satjoš 2 povezane

Saša Obradović: Odbrana u drugoj i trećoj četvrtini odlučila utakmicu
Danas pre 2 satajoš 1 povezana

"Ljudi ne treba da brinu": Vučić: "1. novembar će biti dan kao i svaki drugi"
Blic pre 4 satijoš 1 povezana