Повезане вести
Зеленски: Добио сам директне информације од Трампа да ће подржати Украјину
Н1 Инфо 28.09.2024
Украјински председник Володимир Зеленски изјавио је да је добио "веома директне информације" од републиканског председничког кандидата САД Доналда Трампа да ће, уколико победи на изборима у новембру, подржати Украјину у рату… »
Зеленски: Добио сам директне информације од Трампа да ће подржати Украјину
Вести онлине 28.09.2024
Украјински председник Владимир Зеленски изјавио је данас да је добио “веома директне информације” од републиканског председничког кандидата САД Доналда Трампа да ће, уколико победи на изборима у новембру, подржати Украјину у рату… »
Зеленски: Добио сам директне информације од Трампа да ће подржати Украјину ако победи на изборима
Еуроневс 28.09.2024
Украјински председник Володимир Зеленски изјавио је да је добио "веома директне информације" од републиканског председничког кандидата САД Доналда Трампа да ће, уколико победи на изборима у новембру, подржати Украјину у рату… »
О чему су причали Трамп и Зеленски у Њујорку?
Данас 27.09.2024
Украјински председник Володимир Зеленски састао се данас у Њујорку са републиканским кандидатом за председника САД Доналдом Трампом. Дугоочекивани састанак дошао је у тренутку појачане тензије између њих двојице због… »
Вести дана »
Нове цене горива у Србији: Евродизел поскупео, бензин остао исти
Наслови.аи пре 1 сатјош 38 повезаних
Магла отежава саобраћај, док се очекује пораст температуре и температурни рекорд у недељу
Наслови.аи пре 17 минутајош 33 повезане