Povezane vesti

Zelenski: Dobio sam direktne informacije od Trampa da će podržati Ukrajinu

N1 Info 28.09.2024
Ukrajinski predsednik Volodimir Zelenski izjavio je da je dobio "veoma direktne informacije" od republikanskog predsedničkog kandidata SAD Donalda Trampa da će, ukoliko pobedi na izborima u novembru, podržati Ukrajinu u ratu protiv Rusije. „Ne znam… »

Vesti online 28.09.2024
Ukrajinski predsednik Vladimir Zelenski izjavio je danas da je dobio “veoma direktne informacije” od republikanskog predsedničkog kandidata SAD Donalda Trampa da će, ukoliko pobedi na izborima u novembru, podržati Ukrajinu u ratu protiv Rusije. –… »
Zelenski: Dobio sam direktne informacije od Trampa da će podržati Ukrajinu ako pobedi na izborima

Zelenski: Dobio sam direktne informacije od Trampa da će podržati Ukrajinu ako pobedi na izborima

Euronews 28.09.2024
Ukrajinski predsednik Volodimir Zelenski izjavio je da je dobio "veoma direktne informacije" od republikanskog predsedničkog kandidata SAD Donalda Trampa da će, ukoliko pobedi na izborima u novembru, podržati Ukrajinu u ratu protiv Rusije. "Ne znam… »
O čemu su pričali Tramp i Zelenski u Njujorku?

O čemu su pričali Tramp i Zelenski u Njujorku?

Danas 27.09.2024
Ukrajinski predsednik Volodimir Zelenski sastao se danas u Njujorku sa republikanskim kandidatom za predsednika SAD Donaldom Trampom. Dugoočekivani sastanak došao je u trenutku pojačane tenzije između njih dvojice zbog razmimoilaženja oko ameriške… »

Vesti dana »