Povezane vesti
Gojković: SNS se ne meša u autonomiju Univerziteta u Novom Sadu, veštački se pravi problem
Radio 021 29.09.2024
Predsednica Pokrajinske vlade i funkcionerka SNS Maja Gojković negirala je navode dela opozicije da se SNS, čija je funkcionerka, meša u autonomiju Univerziteta u Novom Sadu. "Univerzitet je autonoman i mi se ne mešamo", kazala je Gojković za današnju… »
Gojković: SNS se ne meša u autonomiju Univerziteta u Novom Sadu
Beta 29.09.2024
Predsednica Pokrajinske vlade Maja Gojković negirala je navode dela opozicija da se Srpska napredna stranka (SNS), čija je funkcionerka, meša u autonomiju Univerziteta u Novom Sadu. "Univerzitet je autonoman i mi se ne mešamo", kazala je Gojković za… »
Gojković: SNS se ne meša u autonomiju Univerziteta u Novom Sadu
NIN 29.09.2024
Predsednica Pokrajinske vlade Maja Gojković negirala je navode dela opozicija da se Srpska napredna stranka (SNS), čija je funkcionerka, meša u autonomiju Univerziteta u Novom Sadu. "Univerzitet je autonoman i mi se ne mešamo", rekla je Gojković za… »
Predsednica Pokrajinske vlade: SNS se ne meša u autonomiju Univerziteta u Novom Sadu
Danas 29.09.2024
Predsednica Pokrajinske vlade Maja Gojković negirala je navode dela opozicija da se Srpska napredna stranka (SNS), čija je funkcionerka, meša u autonomiju Univerziteta u Novom Sadu. „Univerzitet je autonoman i mi se ne mešamo“, kazala je Gojković za… »
Vesti dana »

Čačani prvo jurili SNS-ovce po gradu, pa im blokirali autobuse (video)
Pravda pre 29 minutajoš 29 povezanih

Vasiljević: Na skupovima protiv blokada više od 126.000 ljudi, 3.547 osoba na neprijavljenim skupovima
RTV pre 18 minutajoš 36 povezanih

Luka Dončić – čovek koji stavi naciju na pleća i donese je u vrh evropske košarke: Slovenija u osam najboljih! Vlade đurović vratio pešića u realnost: Takvi izgovori nam ne trebaju!
Hot sport pre 53 minutajoš 41 povezana

Srbija eliminisana od Finske u osmini finala Evrobasketa 2025 uz kritike selektora i šok u košarkaškoj javnosti
Naslovi.ai pre 44 minutajoš 95 povezanih