Povezane vesti

Vukašinović: Pobedu posvećujem Saletu Stanojeviću

Vukašinović: Pobedu posvećujem Saletu Stanojeviću

Sport klub 29.09.2024
Partizan je prekinuo crnu seriju od osam utakmica bez pobede trijumfom u Lučanima, a Bane Vukašinović je odradio posao koji je imao pred dolazak Sava Miloševića. Prelazni trener crno-belih je na početku pohvalio ekipu Mladosti i sumirao utiske… »
Vukašinović: Handirao sam na Stanojevićeve karte; Lalatović: Partizan je svaku svoju šansu iskoristio, a mi smo svoje…

Vukašinović: Handirao sam na Stanojevićeve karte; Lalatović: Partizan je svaku svoju šansu iskoristio, a mi smo svoje…

Sportski žurnal 29.09.2024
Partizan je kao gost pobedio Mladost 3:1, prekinuo svoj niz od osam mečeva bez pobede i niz Lučanaca od šest prvenstvenih pobeda. Trener Mladosti Nenad Lalatović uprkos porazu nije klonuo: - Nismo mi izgubili svoju igru... Primili smo jako naivno… »
Da kovač Nije dao gol, bilo bi možda i remija: Lalatović progovorio nakon poraza od Partizana!

Da kovač Nije dao gol, bilo bi možda i remija: Lalatović progovorio nakon poraza od Partizana!

Hot sport 29.09.2024
Zanimljiva izjava nakon meča. Partizan je slavio u gostima u Lučanima rezutlatom 1:3 i tako upisao trijumf u domaćem prvenstvu nakon gotovo dva puna meseca. Nakon utakmice, oglasio se trener domaćih, Nenad Lalatović. – Nije nestala naša igra… »
Svetlo na kraju tunela - Partizan srušio Mladost i izašao iz crne serije VIDEO

Svetlo na kraju tunela - Partizan srušio Mladost i izašao iz crne serije VIDEO

B92 29.09.2024
Fudbaleri Partizana su savladali Mladost u Lučanima sa 3:1, u okviru 10. kola Superlige Srbije. Crno-bele je na ovom meču predvodio pomoćnik Aleksandra Stanojevića – Branko Vukašinović. Doskorašnji trener je podneo ostavku, a na njegovo mesto od… »
Partizan pobedio Mladost: Crno-beli prekinuli seriju loših rezultata (video)

Partizan pobedio Mladost: Crno-beli prekinuli seriju loših rezultata (video)

Večernje novosti 29.09.2024
PARTIZAN je prekinuo seriju od osam mečeva bez pobede. Crno-beli su kao gosti u 10. kolu Superlige Srbije pobedili lučansku Mladost sa 1:3. FOTO: FK Partizan Sa druge strane ekipa Nenada Lalatovića je okončala niz od pet vezanih trijumfa. Ovo je… »
Lalatović: „Ranjeni lav” uvek najopasniji

Lalatović: „Ranjeni lav” uvek najopasniji

Nenada Lalatovića, šefa stručnog štaba Mladosti, ne zavarava kriza Partizana uoči današnjeg meča u lučanima. Brojni su argumenti koji idu u prilog predviđanjima da će današnji duel Mladost – Partizan obilovati uzbuđenjima i sadržinom koja… »
Lalat biranim rečima o Stanoju: ''Prvi srpski trener koji je ušao u Ligu šampiona!''

Lalat biranim rečima o Stanoju: ''Prvi srpski trener koji je ušao u Ligu šampiona!''

Sportske.net 29.09.2024
Večeras od 17 časova u Lučanima zahuktala ekipa Mladosti dočekaće uzdrmani Partizan. Lučanci su, od dolaska Nenada Lalatovića na mesto šefa struke, u pet prethodnih prcenstvenih mečeva ostvarili svih pet pobeda i probili se do drugog mesta na… »
Lalat stao uz stanoja: „Nije zaslužio ovakav rastanak sa Partizanom!“

Lalat stao uz stanoja: „Nije zaslužio ovakav rastanak sa Partizanom!“

Hot sport 29.09.2024
„Ne sme se zaboraviti da je Stanojević sa Partizanom izborio i plasman u grupnu fazu Lige šampiona!“ Večeras u 17 časova u Lučanima, domaća ekipa Mladosti, koja je u sjajnoj formi, dočekaće Partizan, koji se suočava s krizom. Pod vođstvom… »
Mladost – Partizan: Parni valjak na Lalinu četu bez Jurčevića (17.00, sastavi)

Mladost – Partizan: Parni valjak na Lalinu četu bez Jurčevića (17.00, sastavi)

Branko Vukašinović, vršilac dužnosti šefa stručnog štaba Partizana, pred duel u Lučanima ističe: Svi čekamo bolje dane! Teški dani su iza Partizana, što je pokrenulo lavinu promena u Humskoj. Nije se još ni završio septembar, a Parni valjak… »

Vesti dana »