Повезане вести

Вукашиновић: Победу посвећујем Салету Станојевићу

Вукашиновић: Победу посвећујем Салету Станојевићу

Спорт клуб 29.09.2024
Партизан је прекинуо црну серију од осам утакмица без победе тријумфом у Лучанима, а Бане Вукашиновић је одрадио посао који је имао пред долазак Сава Милошевића. Прелазни тренер црно-белих је на почетку похвалио екипу Младости и… »
Вукашиновић: Хандирао сам на Станојевићеве карте; Лалатовић: Партизан је сваку своју шансу искористио, а ми смо своје…

Вукашиновић: Хандирао сам на Станојевићеве карте; Лалатовић: Партизан је сваку своју шансу искористио, а ми смо своје…

Спортски журнал 29.09.2024
Партизан је као гост победио Младост 3:1, прекинуо свој низ од осам мечева без победе и низ Лучанаца од шест првенствених победа. Тренер Младости Ненад Лалатовић упркос поразу није клонуо: - Нисмо ми изгубили своју игру… »
Да ковач Није дао гол, било би можда и ремија: Лалатовић проговорио након пораза од Партизана!

Да ковач Није дао гол, било би можда и ремија: Лалатовић проговорио након пораза од Партизана!

Хот спорт 29.09.2024
Занимљива изјава након меча. Партизан је славио у гостима у Лучанима резутлатом 1:3 и тако уписао тријумф у домаћем првенству након готово два пуна месеца. Након утакмице, огласио се тренер домаћих, Ненад Лалатовић. – Није… »
Светло на крају тунела - Партизан срушио Младост и изашао из црне серије ВИДЕО

Светло на крају тунела - Партизан срушио Младост и изашао из црне серије ВИДЕО

Б92 29.09.2024
Фудбалери Партизана су савладали Младост у Лучанима са 3:1, у оквиру 10. кола Суперлиге Србије. Црно-беле је на овом мечу предводио помоћник Александра Станојевића – Бранко Вукашиновић. Доскорашњи тренер је поднео оставку, а на… »
Партизан победио Младост: Црно-бели прекинули серију лоших резултата (видео)

Партизан победио Младост: Црно-бели прекинули серију лоших резултата (видео)

Вечерње новости 29.09.2024
ПАРТИЗАН је прекинуо серију од осам мечева без победе. Црно-бели су као гости у 10. колу Суперлиге Србије победили лучанску Младост са 1:3. ФОТО: ФК Партизан Са друге стране екипа Ненада Лалатовића је окончала низ од пет везаних… »
Лалатовић: „Рањени лав” увек најопаснији

Лалатовић: „Рањени лав” увек најопаснији

Ненада Лалатовића, шефа стручног штаба Младости, не заварава криза Партизана уочи данашњег меча у лучанима. Бројни су аргументи који иду у прилог предвиђањима да ће данашњи дуел Младост – Партизан обиловати узбуђењима и… »
Лалат бираним речима о Станоју: ''Први српски тренер који је ушао у Лигу шампиона!''

Лалат бираним речима о Станоју: ''Први српски тренер који је ушао у Лигу шампиона!''

Спортске.нет 29.09.2024
Вечерас од 17 часова у Лучанима захуктала екипа Младости дочекаће уздрмани Партизан. Лучанци су, од доласка Ненада Лалатовића на место шефа струке, у пет претходних прценствених мечева остварили свих пет победа и пробили се до… »
Лалат стао уз станоја: „Није заслужио овакав растанак са Партизаном!“

Лалат стао уз станоја: „Није заслужио овакав растанак са Партизаном!“

Хот спорт 29.09.2024
„Не сме се заборавити да је Станојевић са Партизаном изборио и пласман у групну фазу Лиге шампиона!“ Вечерас у 17 часова у Лучанима, домаћа екипа Младости, која је у сјајној форми, дочекаће Партизан, који се суочава с кризом. Под… »
Младост – Партизан: Парни ваљак на Лалину чету без Јурчевића (17.00, састави)

Младост – Партизан: Парни ваљак на Лалину чету без Јурчевића (17.00, састави)

Бранко Вукашиновић, вршилац дужности шефа стручног штаба Партизана, пред дуел у Лучанима истиче: Сви чекамо боље дане! Тешки дани су иза Партизана, што је покренуло лавину промена у Хумској. Није се још ни завршио септембар, а… »

Вести дана »