Povezane vesti
Rusija i Ukrajina: Strah od mobilizacije i maglovita budućnost - odlazak ukrajinskih mladića
Blic 29.09.2024
„Nisam želeo da se borim u ratu", kaže Oleksandr Misan Mlađi, 18-godišnjak koji je nedavno otišao iz Kijeva, glavnog grada Ukrajine. „To je zastrašujuće". U susednu Slovačku se preselio u leto 2024. godine, samo dve nedelje pre nego što je napunio 18… »
Rusija i Ukrajina: Strah od mobilizacije i maglovita budućnost - odlazak ukrajinskih mladića
Južne vesti 29.09.2024
Getty Images Otkako je u februaru 2022. počela invazija Rusije, raste broj mladih muškaraca koji su napustili Ukrajinu „Nisam želeo da se borim u ratu", kaže Oleksandr Misan Mlađi, 18-godišnjak koji je nedavno otišao iz Kijeva, glavnog grada Ukrajine… »
NIN 29.09.2024
"Nisam želeo da se borim u ratu", kaže Oleksandr Misan Mlađi, 18-godišnjak koji je nedavno otišao iz Kijeva, glavnog grada Ukrajine. "To je zastrašujuće". U susednu Slovačku se preselio u leto 2024. godine, samo dve nedelje pre nego što je napunio 18… »
Vesti dana »
(Video) Počelo je! Rusija žestoko napala Ukrajinu Obistinila se hitna upozorenja: Iskorišćeno najokrutnije oružje? Snažne eksplozije odjekuju prestonicom, sirene zavijaju
Blic pre 27 minutajoš 1 povezana
"Kina neće ništa uraditi dok sam ja tu" Tramp je upravo odbacio međunarodno pravo i najavio nešto zastrašujuće? "Moj moral je granica moći"
Blic pre 1 satjoš 2 povezane