Povezane vesti
Nenezić: Povećanje minimalca će pogurati ostale zarade,pooštriti kontrolu bolovanja
Telegraf 29.09.2024
Nenezić kaže da će sigurno i ostale zarade da krenu napred. Predsednik Unije poslodavaca Srbije Miloš Nenezić rekao je da će povećanje minimalca za 13,7 odsto doprineti da i ostale zarade krenu napred, odnosno da se povećaju. Kada se podigne… »
Nenezić: Povećanje minimalca će pogurati ostale zarade, pooštriti kontrolu bolovanja
Euronews 29.09.2024
Predsednik Unije poslodavaca Srbije Miloš Nenezić rekao je da će povećanje minimalca za 13,7 odsto doprineti da i ostale zarade krenu napred, odnosno da se povećaju. Kada se podigne minimalna cena rada podižu se uglavnom i zarade i mi poslodavci… »
Povećanje minimalca poguraće i ostale zarade! Nenezić: Treba pooštriti kontrolu bolovanja
Blic 29.09.2024
Predsednik Unije poslodavaca Srbije Miloš Nenezić rekao je za RTS da će povećanje minimalca za 13,7 odsto doprineti da i ostale zarade krenu napred, odnosno da se povećaju. Institucije su vezane da kada se podigne minimalna cena rada podižu se… »
Nenezić: Povećanje minimalca poguraće i ostale zarade, treba pooštriti kontrolu bolovanja
RTS 29.09.2024
Predsednik Unije poslodavaca Srbije Miloš Nenezić rekao je za RTS da će povećanje minimalcaza 13,7 odsto doprineti da i ostale zarade krenu napred, odnosno da se povećaju. Institucije su vezane da kada se podigne minimalna cena rada podižu se… »
Poslodavci za oštrije kontrole bolovanja: "Radnik kad izostaje, nanosi štetu poslodavcu"
Radio 021 29.09.2024
Predsednik Unije poslodavaca Srbije Miloš Nenezić rekao je za RTS da će povećanje minimalca za 13,7 odsto doprineti da se i ostale zarade povećaju. "Institucije su tako vezane da kada se podigne minimalna cena rada, podižu se uglavnom i zarade, i mi… »
Vesti dana »

Tristan blistao i doneo pobedu, Bogdan i Vasa imali veče za zaborav: Ovo je učinak Srba u NBA ligi
Mondo pre 1 satjoš 16 povezanih

Samit "koalicije voljnih" o miru i bezbednosti za Ukrajinu danas u Parizu
RTV pre 1 satjoš 1 povezana

„Ja sam čuo da su nas pustili“: Nedović se posle pobede nad Virtusom osvrnuo na spekulacije o meču u Pireju
Danas pre 8 satijoš 4 povezane

U narednih 48 sati može doći do izlivanja reka: Rhmz izdao upozorenje, u ovim delovima zemlje najkritičnije
Mondo pre 28 minutajoš 7 povezanih