Povezane vesti
Zvezda bez Teodosića na startu Evrolige
B92 29.09.2024
Plejmejker Crvene zvezde Miloš Teodosić neće biti na raspolaganju Janisu Sferopulosu na prve dve utakmice Evrolige. Crveno-beli sezonu u elitnom takmičenju počinju u petak (21.00) protiv Pariza na gostovanju, a Teodosića neće biti u timu jer će… »
Zvezda bez Teodosića u Parizu
Sportski žurnal 29.09.2024
Zbog kazne od prošle sezone neće ga biti u sastavu ni za Baskoniju. Crvena zvezda na premijeri Evrolige ove sezone neće moći da računa na Miloša Teodosića. Crveno-beli će biti značajno oslabljeni u Parizu u petak, kao i za duel sa Baskonijom u… »
Teodosić neće igrati u Parizu: Evo zašto srpski plejmejker ne može pomoći Zvezdi na gostovanju! (video)
Hot sport 29.09.2024
Biće ovo veliki test za tim Janisa Sferopulosa. Košarkaši Crvene zvezde ostvarili su trijumf nad ekipom Mornara, ali uprkos pobedi, prikazana igra nije ispunila očekivanja navijača. Ipak, takmičenje u Evroligi počinje naredne nedelje i više nema… »
Jago je nezadovoljan: „Moram da budem bolji! Ovo nije moja igra!“
Hot sport 29.09.2024
„Znam kako umem da igram i treniraću snažno da bih dostigao svoj nivo!“ Košarkaši Crvene zvezde ostvarili su trijumf nad ekipom Mornara, ali uprkos pobedi, prikazana igra nije ispunila očekivanja navijača. Među igračima koji su se našli pod… »
Jago: Ovo nije moja igra
Sportski žurnal 29.09.2024
Plej crveno-belih uveren da će ekipa biti spremna za prvi duel Evrolige. Jago dos Santos ne blista na startu sezone. Uvodna dva kola ABA lige donela su samo četiri poena Brazilca. Još je rano, ali je sigurno da plejmejker Zvezde nije počeo sezonu kako… »
Vesti dana »
Određen pritvor jednoj od uhapšenih povodom nesreće u Novom Sadu
Politika pre 2 satajoš 139 povezanih
Goran Ješić: Vraćam se u politiku zbog poteza vlasti prethodnih nedelja
Nova pre 1 satjoš 28 povezanih
Umro Dragan Marković Palma Predsednik Jedinstvene Srbije nas napustio u 65. godini posle kraće bolesti
Kurir pre 37 minutajoš 102 povezane
Uspavana Zvezda nije došla na derbi: Protiv Partizana ovakav nemaš šta da tražiš na terenu
Mondo pre 12 satijoš 43 povezane