Povezane vesti
Hrvatska policija uvodi kamere na uniformama
Politika 29.09.2024
Hrvatska policija uskoro planira da uvede kamere koje će policijski službenici nositi na uniformama, čime će se postaviti novi standard u transparentnosti i profesionalnosti policijskog rada, rekao je ministar unutrašnjih poslova Davor Božinović. "Ova… »
Vesti online 29.09.2024
Hrvatska policija uskoro planira da uvede kamere koje će policijski službenici nositi na uniformama, čime će se postaviti novi standard u transparentnosti i profesionalnosti policijskog rada, rekao je ministar unutrašnjih poslova Davor Božinović. “Ova… »
Sputnik 29.09.2024
Hrvatska policija planira da uskoro uvede kamere koje će policijski službenici nositi na uniformama, čime će se postaviti novi standard u transparentnosti i profesionalnosti policijskog rada, rekao je ministar unutrašnjih poslova Davor Božinović. "Ova… »
Euronews 29.09.2024
Hrvatska policija uskoro planira da uvede kamere koje će policijski službenici nositi na uniformama, čime će se postaviti novi standard u transparentnosti i profesionalnosti policijskog rada, rekao je ministar unutrašnjih poslova Davor Božinović. "Ova… »
Vesti dana »
Vremenska prognoza za sredu 14. januar 2026: Toplije, temperatura do 12 stepeni
Beta pre 6 satijoš 7 povezanih
"Ja sam pravoslavni Srbin i ponosan sam na korene!" Ovako je o sebi govorio Mark Brnović: "Pokupio sam najbolje od celog Balkana" (foto)
Blic pre 7 satijoš 6 povezanih
Vlast za sredu sprema dosad najjači udar na pravosuđe: „Ako se ovo desi, idemo u totalnu represiju“
Danas pre 12 satijoš 6 povezanih