Повезане вести

"Ожењени певач је варао жену са мном": Габријела Пејчев распалила у емисији, открила и о коме је реч

"Ожењени певач је варао жену са мном": Габријела Пејчев распалила у емисији, открила и о коме је реч

Мондо 29.09.2024
Габријела Пејчев говорила је о ожењеном колеги са којим се забављала. Певачица Габријела Пејчев прославила се изведбом песме "Луда по тебе", а потом ушла у ријалити како би се промовисала и каријеру подигла на виши ниво. Била… »
Наша певачица јавно признала: "Била сам љубавница овом ожењеном певачу, волела сам га, варао је жену са мном"

Наша певачица јавно признала: "Била сам љубавница овом ожењеном певачу, волела сам га, варао је жену са мном"

Блиц 29.09.2024
Певач Семир Џанковић, био је учесник "Фарме" 2015. године, а у ријалитију је тада преварио супругу Санелу са колегиницом Габријелом Пејчев. Певачица Габријела Пејчев је јавно проговорила о вези са ожењеним колегом који се… »
Фолкерка јавно признала: Била сам љубавница овом ожењеном певачу, волела сам га, варао је жену са мном!

Фолкерка јавно признала: Била сам љубавница овом ожењеном певачу, волела сам га, варао је жену са мном!

Курир 29.09.2024
Певач Семир Џанковић био је учесник "Фарме" 2015. године, а у ријалитију је тада преварио супругу Санелу са колегиницом Габријелом Пејчев. Пејчева је јавно проговорила о вези са ожењеним колегом који се убрзо, након што се… »

Вести дана »