Повезане вести
Нови детаљи о случају Паф Дидија: Понудили 50 милиона да се брани са слободе, ово је одлука судије
Мондо 29.09.2024
Паф Диди чека суђење, а сада се огласио његов адвокат. Репер Шон Комбс (54), познатији као Паф Диди, ухапшен је пре пар дана у Њујорку, под сумњом да је подводио малолетна лица на оргијама које је организовао у својим… »
Уочи суђења Диди донео шокантну одлуку: "Не знам да ли бих могао да га одвратим од тога", одмах се огласио и његов адвокат…
Курир 29.09.2024
Шон Диди Комбс (54) тренутно чека суђење за сексуалне злочине, а Марк Агнифило, његов адвокат, потврдио је да хип-хоп могул планира да сведочи током саслушања. "Не знам да ли бих могао да га одвратим од тога. Мислим да је… »
Вести дана »

Путинов помоћник: "Трамп још није обавештен о овоме, да видимо..." Ушаков се огласио након састанка руског председника и специјалног изасланика Беле куће (фото)
Курир пре 53 минутајош 25 повезаних

Временска прогноза за Србију 6. и 7. август 2025: упозорење на град и локалне пљускове уз топлотни талас
Наслови.аи пре 1 сатјош 34 повезане

Уживо Додику одузет мандат! Ево када званично престаје да буде председник РС: Власт у Србији поручила да је ово "срамна одлука"
Блиц пре 23 минутајош 104 повезане

Спречен промет 40 тона пилећег меса зараженог салмонелом, ухапшене две особе из Ћићевца
Наслови.аи пре 59 минутајош 24 повезане