Povezane vesti
Novi detalji o slučaju Paf Didija: Ponudili 50 miliona da se brani sa slobode, ovo je odluka sudije
Mondo 29.09.2024
Paf Didi čeka suđenje, a sada se oglasio njegov advokat. Reper Šon Kombs (54), poznatiji kao Paf Didi, uhapšen je pre par dana u Njujorku, pod sumnjom da je podvodio maloletna lica na orgijama koje je organizovao u svojim luksuznim vilama, te da je… »
Uoči suđenja Didi doneo šokantnu odluku: "Ne znam da li bih mogao da ga odvratim od toga", odmah se oglasio i njegov advokat…
Kurir 29.09.2024
Šon Didi Kombs (54) trenutno čeka suđenje za seksualne zločine, a Mark Agnifilo, njegov advokat, potvrdio je da hip-hop mogul planira da svedoči tokom saslušanja. "Ne znam da li bih mogao da ga odvratim od toga. Mislim da je veoma nestrpljiv da ispriča… »
Vesti dana »
Mnogo se priča o 25. grend slemu, Đoković smanjuje pritisak: Mogu da pobedim bilo koga kad složim slagalicu
Dnevnik pre 13 minutajoš 26 povezanih
Hladno i vetrovito vreme; mogući ledeni dani naredne nedelje
Glas Zaječara pre 23 minutajoš 16 povezanih
EPS zbog vanredne situacije produžio rok za ostvarivanje popusta prilikom plaćanja računa
Insajder pre 23 minutajoš 14 povezanih
Biti ili ne biti za „orlove“: Rukometaši Srbije večeras s Nemačkom na Evropskom prvenstvu u Danskoj
Dnevnik pre 28 minutajoš 16 povezanih
Džared Kušner, Toni Bler i Donald Tramp: Formiran Odbor za mir u Gazi
Danas pre 2 satajoš 10 povezanih