Povezane vesti
Kako su Taperver žurke osnažile preduzetništvo domaćica
Novi magazin 29.09.2024
Dok „Taperver“ podnosi zahtev za bankrot, Dojče vele analizira kako su ta legendarna američka kompanija za plastični kuhinjski pribor i njen poslovni model „Taperver žurki“ postali kulturni fenomen. Karen Voters iz Mičigena imala je 18 godina. Tek se… »
Kako su Taperver žurke osnažile preduzetništvo domaćica iz predgrađa
NIN 29.09.2024
Karen Voters iz Mičigena imala je 18 godina. Tek se udala i imala je malo dete kada je, sedamdesetih godina, počela da prodaje Taperver. „Nisam tada mogla ni kreditnu karticu da dobijem. Banka mi je nije davala, iako sam ja bila ta koja je radila. To su… »
Kako su Taperver žurke osnažile preduzetništvo domaćica
Dojče vele 29.09.2024
Dok „Taperver“ podnosi zahtev za bankrot, analiziramo kako su ta legendarna američka kompanija za plastični kuhinjski pribor i njen poslovni model „Taperver žurki“ postali kulturni fenomen. Karen Voters iz Mičigena imala je 18 godina. Tek se udala i… »
Vesti dana »
GORIVO POSKUPELO – Cijena dizela porasla za 12 dinara za samo mjesec dana
Sandžak press pre 1 satjoš 63 povezane
Kreni-promeni: Pored Generalštaba, vlast bi da bez zaštite ostavi još 15 kulturnih dobara
N1 Info pre 5 satijoš 12 povezanih
Tajni američko-ruski plan za kraj rata u Ukrajini: Šta je poznato
BBC News pre 39 minutajoš 73 povezane
Napad na Ukrajinu biće napad na: Nato?! Procurio navodni plan SAD: Kijev dobija bezbednosne garancije kao Član 5 alijanse!
Blic pre 3 minutajoš 21 povezana
Studenti Filozofskog u Novom Sadu održali protest zbog uslova za upis godine, pružili podršku profesorki Kleut
Nedeljnik pre 3 satajoš 18 povezanih