Povezane vesti
Kako su Taperver žurke osnažile preduzetništvo domaćica
Novi magazin 29.09.2024
Dok „Taperver“ podnosi zahtev za bankrot, Dojče vele analizira kako su ta legendarna američka kompanija za plastični kuhinjski pribor i njen poslovni model „Taperver žurki“ postali kulturni fenomen. Karen Voters iz Mičigena imala je 18… »
Kako su Taperver žurke osnažile preduzetništvo domaćica iz predgrađa
NIN 29.09.2024
Karen Voters iz Mičigena imala je 18 godina. Tek se udala i imala je malo dete kada je, sedamdesetih godina, počela da prodaje Taperver. „Nisam tada mogla ni kreditnu karticu da dobijem. Banka mi je nije davala, iako sam ja bila ta koja je radila. To… »
Kako su Taperver žurke osnažile preduzetništvo domaćica
Dojče vele 29.09.2024
Dok „Taperver“ podnosi zahtev za bankrot, analiziramo kako su ta legendarna američka kompanija za plastični kuhinjski pribor i njen poslovni model „Taperver žurki“ postali kulturni fenomen. Karen Voters iz Mičigena imala je 18 godina. Tek se… »
Vesti dana »

Tristan blistao i doneo pobedu, Bogdan i Vasa imali veče za zaborav: Ovo je učinak Srba u NBA ligi
Mondo pre 2 satajoš 17 povezanih

Da li je Đoković oštećen zbog novog pravila? Javio se bivši Federerov trener, jedno ni njemu nije jasno
Mondo pre 49 minutajoš 13 povezanih

U Srbiji danas oblačno sa kišom i lokalnim pljuskovima, temperatura do 19 stepeni
Vesti online pre 38 minutajoš 13 povezanih

„Ja sam čuo da su nas pustili“: Nedović se posle pobede nad Virtusom osvrnuo na spekulacije o meču u Pireju
Danas pre 9 satijoš 4 povezane

Tri poruke iz prepiske na Signalu o napadu na Jemen – analiza i objašnjenje
BBC News pre 38 minutajoš 10 povezanih