Повезане вести

Папа: Иако је рат сам по себи неморалан, постоје правила која подразумевају одређену моралност

Папа: Иако је рат сам по себи неморалан, постоје правила која подразумевају одређену моралност

Радио 021 29.09.2024
Поглавар Римокатоличке цркве папа Фрања данас је наговестио да су израелски напади на Газу и Либан несразмерни и додао да је војна доминација прекршила правила рата. Папа Фрања је, на питање о убиству вође либанског покрета… »
Папа Фрања позвао на прекид ватре на блиском истоку: "Не смемо заборавити ни напаћену Украјину..."

Папа Фрања позвао на прекид ватре на блиском истоку: "Не смемо заборавити ни напаћену Украјину..."

Курир 29.09.2024
Папа Фрања позвао је на прекид ватре у Либану, Гази и Израелу, поручивши да се не сме заборавити ни "напаћена Украјина" и оценио да чак и у рату постоји морал који треба чувати. По повратку из посете Белгији папа је, на питање… »
Папа Фрања: Чак и у рату постоји морал који треба чувати

Папа Фрања: Чак и у рату постоји морал који треба чувати

Инсајдер 29.09.2024
Папа Фрања позвао је данас на прекид ватре у Либану, Гази и Израелу, поручивши да се не сме заборавити ни "напаћена Украјина" и оценио да чак и у рату постоји морал који треба чувати. По повратку из посете Белгији папа је на… »
Папа сугерисао да су израелски напади на Газу и Либан несразмерни

Папа сугерисао да су израелски напади на Газу и Либан несразмерни

Политика 29.09.2024
РИМ – Поглавар Римокатоличке цркве папа Фрања данас је наговестио да су израелски напади на Газу и Либан несразмерни и “неморални”, и додао да је војна доминација прекршила правила рата. Папа Фрања је, на питање о убиству вође… »
Папа: Чак и у рату постоји морал који треба чувати

Папа: Чак и у рату постоји морал који треба чувати

Н1 Инфо 29.09.2024
Папа Фрања позвао је на прекид ватре у Либану, Гази и Израелу, поручивши да се не сме заборавити ни "напаћена Украјина" и оценио да чак и у рату постоји морал који треба чувати. По повратку из посете Белгији папа је, на питање… »
Папа Фрања: Иако је рат сам по себи неморалан, постоје правила која подразумевају одређену моралност

Папа Фрања: Иако је рат сам по себи неморалан, постоје правила која подразумевају одређену моралност

Еуроневс 29.09.2024
Поглавар Римокатоличке цркве папа Фрања данас је наговестио да су израелски напади на Газу и Либан несразмерни и "неморални", и додао да је војна доминација прекршила правила рата. Папа Фрања је, на питање о убиству вође… »

Вести дана »