Povezane vesti
Nestala maloletna ćerka srpskog glumca: "Pobegla je od kuće danas, suicidna je..."
Telegraf 29.09.2024
Preporučujemo. Petar Zekavica, inače srpski glumac, traga za svojim ćerkom S.Z. (16) koja je kako kaže pobegla od kuće u Beogradu. "Molim sve prijatelje i poznanike u Beogradu da obrate pažnju ako primete moju ćerku Sofiju Zekavicu (16) da okrenu… »
Nestala ćerka srpskog glumca: "Pobegla je od kuće danas, suicidna je i tražimo je"
Kurir 29.09.2024
Srpski glumac Petar Zekavica uputio je hitan apel na društvenim mrežama. Naime, on je poručio da mu je nestala ćerka u Beogradu i da je u toku potraga za njom. "Pažnja, molim sve prijatelje i poznanike u Beogradu da obrate pažnju ako primete moju… »
Nestala Sofija (16) iz Beograda: Otac moli za pomoć
Nova 29.09.2024
: Sofija Zekavica (16) iz Beograda nestala je danas, a kako porodica sumnja, ona je pobegla od kuće. Njen otac Petar moli za pomoć i tvrdi da je Sofija suicidalna. „Molim sve prijatelje i poznanike u Beogradu da obrate pažnju ako primete moju ćerku… »
"Moja ćerka (16) je danas pobegla od kuće": Naš glumac moli za pomoć: "Ako je vidite, pozovite me"
Blic 29.09.2024
Gumac Petar Zekavica se putem društvenih mreža obratio i javnost zamolio da ga obaveste ukoliko vide njegovu maloletnu ćerku koja je pobegla od kuće. Petar Zekavica napisao je kako njegova ćerka ima suicidne misle, te da je danas u Beohradu pobegla… »
Pronađena ćerka srpskog glumca: Preko društvenih mreža tražio pomoć
B92 29.09.2024
Pronađena je ćerka glumca Petra Zekavice, koji se putem društvenih mreža obratio za pomoć i rekao da je pobegla od kuće. "Pažnja! Molim sve prijatelje i poznanike u Beogradu da obrate pažnju ako primete moju ćerku Sofiju Zekavicu (16) da okrenu… »
"Moja ćerka (16) je danas pobegla od kuće": Srpski glumac moli za pomoć, oglasio se na mrežama
Mondo 29.09.2024
Hitan apel glumca na mrežama. Gumac Petar Zekavica se putem društvenih mreža obratio i javnost zamolio da ga obaveste ukoliko vide njegovu maloletnu ćerku koja je pobegla od kuće. Petar Zekavica napisao je kako njegova ćerka ima suicidne misli, te… »
Vesti dana »
Opsada severne mitrovice: Šiptari i danas sa dugim cevima na svakom ćošku - pogledajte najnovije snimke! (video)
Pravda pre 30 minutajoš 27 povezanih
Košarkaši Šarlota poraženi od Atlante, Micić ubacio 15 poena (video)
Politika pre 1 satjoš 16 povezanih
Balistička raketa lansirana iz Jemena na Izrael; Svetska narodna kuhinja prekida rad u Gazi
RTS pre 1 satjoš 8 povezanih
Putin odobrio vojni budžet za period 2025-2027; Kijev: Poginule tri osobe u ruskom napadu na grad Herson
RTS pre 24 minutajoš 8 povezanih