Povezane vesti
Negosava rođaku htela da ostavi kuću: Potpisali ugovor o doživotnom izdržavanju, sad ne može da ga raskine
Mondo 29.09.2024
Negosava iz Prokuplja, kako tvrdi, ne može da raskine ugovor o doživotnom izdržavanju koji je potpisala sa daljim rođakom. Negosava Stoiljković (88) iz Prokuplja pre osam godina potpisala je ugovor o doživotnom izdržavanju sa daljim rođakom, a pre… »
"Shvatila sam da mi svakako ništa ne pomaže" Negosavi iz Prokuplja ne dozvoljavaju da raskine ugovor o doživotnom…
Kurir 29.09.2024
Negosava Stoiljković (88) iz Prokuplja pre osam godinapotpisala je ugovor o doživotnom izdržavanju sa daljim rođakom, a pre dve godine, kako kaže nezadovoljna poštovanjem istog, rešila je da ga raskine. Ipak, nije to tako lako kako je ona mislila… »
Dve godine na sudu zbog ugovora o doživotnom izdržavanju
Prokuplje press 29.09.2024
Negosava Stoiljković (88) iz Prokuplja pre osam godina potpisala je ugovor o doživotnom izdržavanju sa daljim rođakom, a pre dve godine, kako kaže nezadovoljna poštovanjem istog, rešila je da ga raskine. Ipak, nije to tako lako kako je ona mislila… »
Vesti dana »
U 16h na Slaviji protest studenata, poljoprivrednika i građana: „Ovo je borba celog naroda“
Glas Zaječara pre 2 satajoš 12 povezanih
Fjuri: "Usik dobio božićni poklon, do smrti ću verovati da sam pobedio!"
Sportske.net pre 2 satajoš 15 povezanih
Nova dokumentacija na sajtu Vlade potvrđuje: Starting je bio odgovoran za renoviranje stanice
Forbes pre 5 satijoš 1 povezana
Ministarka prosvete: Pobegla sam od incidenta, ali ne bežim od dijaloga sa studentima
Beta pre 1 satjoš 10 povezanih