Повезане вести

Ово је гламурозни породични стан из којег се иселио Милан Калинић: Толико је велики да је у њему играо тенис са сином, а тек…

Ово је гламурозни породични стан из којег се иселио Милан Калинић: Толико је велики да је у њему играо тенис са сином, а тек…

Блиц 30.09.2024
Милан Калинић наводно се разводи од супруге Сандре након 18 година брака, пишу домаћи медији. Наиме, како пишу домаћи медији водитељ се иселио из породичног стана, а у наставку можете погледати како је изгледао њихов заједнички… »
Мајка милана калинића (78) изгледа невероватно: У осмој деценији игра уз даире, а мало ко зна да је удата за оца наше глумице

Мајка милана калинића (78) изгледа невероватно: У осмој деценији игра уз даире, а мало ко зна да је удата за оца наше глумице

Блиц 29.09.2024
Милан Калинић наводно се разводи од супруге Сандре након 18 година брака, пишу домаћи медији. Водитељ Милан Калинић прославио је 2023. године са својом породицом празнике, а на Инстаграму је тада поделио један снимак из свог… »
(Фото) ево где је Милан Калинић јуче усликан: Наша глумица му прави друштво: Овде је био дан пред вест о разводу

(Фото) ево где је Милан Калинић јуче усликан: Наша глумица му прави друштво: Овде је био дан пред вест о разводу

Блиц 29.09.2024
Милан Калинић, познати глумац и водитељ, ухваћен је на утакмици Црвене звезде усред гласина о разводу од супруге Сандре након 18 година брака. Вест о потенцијалном разводу Милана Калинића одјекнула је у јавности као бомба. Милан… »
Причало се да је Милана Калинића супруга варала са власником клуба, а сад се разводе - његове речи и данас одзвањају

Причало се да је Милана Калинића супруга варала са власником клуба, а сад се разводе - његове речи и данас одзвањају

Блиц 29.09.2024
Милан Калинић наводно се разводи од супруге Сандре након 18 година брака, пишу домаћи медији. Они су се једном приликом нашли у центру медијске пажње након што се у медијима појавила информација да је водитеља супруга преварила… »
"Нисам тада могао да знам какав је човек" Овако су Милан и Сандра причали једно о другом: "Жене се отимају да буду у његовом…

"Нисам тада могао да знам какав је човек" Овако су Милан и Сандра причали једно о другом: "Жене се отимају да буду у његовом…

Блиц 29.09.2024
Милан Калинић наводно се разводи од супруге Сандре након 18 година брака, пишу домаћи медији. Калинићева супруга је својевремено проговорила о браку са глумцем и открила непознате детаље из њиховог живота. Наиме, Сандра је… »
Милан Калинић је са супругом имао саобраћајку: Потресне детаље испричали заједно у студију: "Мислио сам да сам убио човека"…

Милан Калинић је са супругом имао саобраћајку: Потресне детаље испричали заједно у студију: "Мислио сам да сам убио човека"…

Блиц 29.09.2024
У домаћим медијима одјекнула је информација да се водитељ Милан Калинић разводи од супруге Сандре након 18 година брака. Милан Калинић заједно са женом Сандром појављивао се с времена на време у јавности, а све је изненадило… »
Разводи се Милан Калинић након 18 година брака: Водитељ се иселио из породичног стана, па се огласио

Разводи се Милан Калинић након 18 година брака: Водитељ се иселио из породичног стана, па се огласио

Блиц 29.09.2024
Српски глумац и водитељ Милан Калинић разводи се од супруге Сандре након 18 година брака. Милан Калинић разводи се од супруге Сандре, а према причи извора иселио се из заједничког стана, пише " Информер". Овим поводом ми смо… »
Милан Калинић се хвалио да воли кад други мушкарци гледају његову жену, а сад сви брује о разводу: На Сандри мишићи…

Милан Калинић се хвалио да воли кад други мушкарци гледају његову жену, а сад сви брује о разводу: На Сандри мишићи…

Блиц 29.09.2024
Милан Калинић наводно се разводи од супруге Сандре након 18 година брака, пишу домаћи медији. Милан Калинић током година на друштвеним мрежама, често је делио слике са женом, а на његовом Инстаграму, профилна слика, је још увек… »

Вести дана »