Povezane vesti

Koja majka može da mi zabrani da vidim svoje dete: Milan Kalinić ogorčen o razvodu

Koja majka može da mi zabrani da vidim svoje dete: Milan Kalinić ogorčen o razvodu

Story 30.09.2024
Milan Kalinić razvodi se od supruge Sandre nakon 18 godina braka, kako tvrde domaći mediji. Par ima ćerku Teu i sina Vuka, a glumac je za sebe često govorio da je otac za primer. - Meni su to nejasne stvari, da se razvedeš od žene, a razvedeš se i… »
Milan Kalinić je samo jednu ženu voleo pre supruge Sandre: Zauvek će biti deo mog života!

Milan Kalinić je samo jednu ženu voleo pre supruge Sandre: Zauvek će biti deo mog života!

Vesti online 30.09.2024
Milan Kalinić 18 godina je u braku sa suprugom Sandrom, a o svojim bivšim ljubavima gotovo da nikada nije ni govorio. “Sandra sve zna!”. Kako se nekada pisalo, oko mesec dana mu je trebalo da joj dokaže da je pravi čovek za nju, a prijateljica… »
Kako su snovi postali ruševine: Kraj nakon 18 godina braka Milana Kalinića i Sandre, razvod i odlazak iz kuće neizbežan

Kako su snovi postali ruševine: Kraj nakon 18 godina braka Milana Kalinića i Sandre, razvod i odlazak iz kuće neizbežan

Svet & Skandal 30.09.2024
Razvodi se Milan Kalinić nakon 18 godina braka Razvodi se Milan Kalinić navodno od supruge Sandre, tvrde domaći mediji. Kako se i ranije pisalo o njihovom braku tako i znamo da su Milan Kalinić i Sandra proveli su u braku 18 godina. Dugi niz godina… »
"Izgledao mi je kao kobac koji vreba trenutak za akciju": Evo kako je počela ljubav Milana Kalinića i Sandre, za sve je kriv…

"Izgledao mi je kao kobac koji vreba trenutak za akciju": Evo kako je počela ljubav Milana Kalinića i Sandre, za sve je kriv…

Blic 30.09.2024
Milan Kalinić navodno se razvodi od supruge Sandre Kalinić sa kojom ima dvoje dece, ćerku Teu i sina Vuka, nakon 18 godina braka, prenose domaći mediji. Milan i Sandra Kalinić važili su za jedan od najskladnijih na domaćoj sceni, sve dok se u… »
Ovo je poslednje pojavljivanje milana i Sandre Kalinić: Glumac godinu dana u javnost izlazio sam ili sa majkom (foto)

Ovo je poslednje pojavljivanje milana i Sandre Kalinić: Glumac godinu dana u javnost izlazio sam ili sa majkom (foto)

Kurir 30.09.2024
Glumac i voditelj Milan Kalinić poslednjih godinu dana na sva prestonička dešavanja dolazio je sam ili u društvu majke. Milan Kalinić razvodi se od Sandre Kalinić nakon 18 godina braka. Glumac i voditelj se navodno iselio iz porodičnog doma na… »
Verio ju je na semaforu, a njihovom poznanstvu kumovao je čuveni fudbaler: Ljubavna priča Milana i Sandre Kalinić ni malo ne…

Verio ju je na semaforu, a njihovom poznanstvu kumovao je čuveni fudbaler: Ljubavna priča Milana i Sandre Kalinić ni malo ne…

Kurir 30.09.2024
Voditelj Milan Kalinić godinama je bio u skladnom braku sa lepom Sandrom Kalinić s kojom je dobio dvoje dece, ćerku Teu i sina Vuka. Decenijama je ovaj par nosio titulu jednog od najskladnijih sve dok se nedavno nisu pojavile priče da je u njihovom… »
Milan Kalinić i dalje drži njihove zajedničke fotografije na instagramu! Šuška se da se razvode posle 18 godina braka, a…

Milan Kalinić i dalje drži njihove zajedničke fotografije na instagramu! Šuška se da se razvode posle 18 godina braka, a…

Kurir 30.09.2024
Milan Kalinić i njegova supruga Sandra kako pišu mediji rešili su da stave tačku na svoj ljubavni odnos nakon 18 godina braka. Iako još nema zvaničnih izjava ni potvrda od strane Milana ili Sandre, pomenuta objava izazvala je brojne komentare i… »
Do juče joj je ovako tepao: Milan Kalinić i nakon vesti o razvodu na mrežama drži slike supruge: Jedan detalj je svima…

Do juče joj je ovako tepao: Milan Kalinić i nakon vesti o razvodu na mrežama drži slike supruge: Jedan detalj je svima…

Blic 30.09.2024
Milan Kalinić razvodi se od supruge Sandre nakon 18 godina braka, prenose domaći mediji. Milan Kalinić ovim povodom za "Blic" se oglasio na sledeći način: "Ne dajem komentare na tu temu" - rekao je Milan za "Blic". Sa druge strane voditelj i glumac… »
Milan Kalinić se oglasio nakon navoda da se razvodi posle 18 godina braka!

Milan Kalinić se oglasio nakon navoda da se razvodi posle 18 godina braka!

Svet plus 30.09.2024
U medijima je kao bomba odjeknula vest, da se popularni glumac i voditelj Milan Kalinić, nakon 18 godina braka razvodi od supruge Sandre. Kako Informer navodi, Milan se iselio iz zajedničkog stana. Nakon ovih spekulacija, oglaio se i popularni glumac za… »
Nju je Milan Kalinić voleo pre braka: "Znala je Sandra, ona mi je bila jedina prava veza, voleli smo se baš"

Nju je Milan Kalinić voleo pre braka: "Znala je Sandra, ona mi je bila jedina prava veza, voleli smo se baš"

Mondo 30.09.2024
Milan Kalinić nije često pričao o svojim ljubavima pre supruge Sandre, ali je o koleginici sa klase javno govorio. Milan Kalinić je sa Sandrom u braku već 18 godina, a kako se sada šuška po medijima na pomolu je razvod. Glumac se po pisanju medija… »
"Vratio sam se živote": Poslednja objava supruge Milana Kalinića nakon vesti o razvodu, više se nije oglašavala

"Vratio sam se živote": Poslednja objava supruge Milana Kalinića nakon vesti o razvodu, više se nije oglašavala

Kurir 30.09.2024
Popularni glumac i voditelj Milan Kalinić navodno se razvodi od supruge Sandre, s kojom je u braku proveo punih 18 godina. Njih dvoje su, tokom zajedničkog života, bili jedan od omiljenih parova na javnoj sceni, pa su glasine o razvodu mnoge… »
Ova glumica je bivša ljubav milana kalinića: Nju je voleo pre Sandre: "Ona će zauvek biti deo mog života, mora"

Ova glumica je bivša ljubav milana kalinića: Nju je voleo pre Sandre: "Ona će zauvek biti deo mog života, mora"

Blic 30.09.2024
Milan Kalinić se nakon 18 godina, kako tvrde domaći mediji, razvodi od supruge Sandre, a malo ko zna da je voditelj nekada bio u vezi sa glumicom Tanjom Anđelić. Naime, Milan Kalić je sa Sandrom u braku bio od 2006. godine. Njih dvoje imaju dvoje… »
"Palim se na jovanu Jeremić" Milan Kalinić javno komentarisao voditeljku, a ona odmah reagovala: Ima dobar ukus, a ja volim…

"Palim se na jovanu Jeremić" Milan Kalinić javno komentarisao voditeljku, a ona odmah reagovala: Ima dobar ukus, a ja volim…

Kurir 30.09.2024
Milan Kalinić navodno se razvodi od supruge Sandre nakon 18 godina braka, pišu domaći mediji. Naime, glumac i voditelj Milan Kalinić nedavno je prokomentarisao u jednoj emisiji ponašanje koleginice Jovane Jeremić, te istakao da mu nije jasno kako je… »
Ovu glumicu je Milan Kalinić voleo pre Sandre! Znala je za nju, a evo šta je morala glumčeva bivša da prihvati u braku

Ovu glumicu je Milan Kalinić voleo pre Sandre! Znala je za nju, a evo šta je morala glumčeva bivša da prihvati u braku

Kurir 30.09.2024
Milan Kalinić nije često pričao o svojim ljubavima pre supruge Sandre, ali je o koleginici sa klase javno govorio Milan Kalinić je sa Sandrom u braku već 18 godina. Kako se nekada pisalo, oko mesec dana mu je trebalo da joj dokaže da je pravi čovek… »
"Palim se na jovanu Jeremić": Milan Kalinić javno komentarisao voditeljku, a ona odmah reagovala: "Ima dobar ukus i ja sam…

"Palim se na jovanu Jeremić": Milan Kalinić javno komentarisao voditeljku, a ona odmah reagovala: "Ima dobar ukus i ja sam…

Blic 30.09.2024
Milan Kalinić navodno se razvodi od supruge Sandre nakon 18 godina braka, pišu domaći mediji. Naime, glumac i voditelj Milan Kalinić nedavno je prokomentarisao u jednoj emisiji ponašanje koleginice Jovane Jeremić, te istakao da mu nije jasno kako je… »
Ovo je luksuzni stan milana kalinića iz kog se iselio: Toliko je veliki da je u njemu igrao tenis sa sinom, a kuhinja im u…

Ovo je luksuzni stan milana kalinića iz kog se iselio: Toliko je veliki da je u njemu igrao tenis sa sinom, a kuhinja im u…

Kurir 30.09.2024
Milan Kalinić navodno se razvodi od supruge Sandre nakon 18 godina braka, pišu domaći mediji. Naime, kako pišu domaći mediji, voditelj se iselio iz porodičnog stana na Voždovcu. Stanom dominiraju svetli tonovi, s dosta različitih, obojenih sitnica… »
U ovome Milan Kalinić najviše uživa! U 50. godini ostvario svoj san: Mnogi žive u Beogradu, a nemaju pojma kakvo bogatstvo…

U ovome Milan Kalinić najviše uživa! U 50. godini ostvario svoj san: Mnogi žive u Beogradu, a nemaju pojma kakvo bogatstvo…

Kurir 30.09.2024
Milan Kalinić navodno se razvodi od supruge Sandre nakon 18 godina braka, preneli su domaći mediji. Naime, otkako je pre dve godine kupio čamac, glumac i voditelj Milan Kalinić (52) svaki slobodan trenutak provodi na reci. S obzirom na to da je… »
Iz ovog luksuznog stana se iselio Milan Kalinić: Toliko je veliki da je u njemu igrao tenis sa sinom

Iz ovog luksuznog stana se iselio Milan Kalinić: Toliko je veliki da je u njemu igrao tenis sa sinom

Mondo 30.09.2024
Voditelj se iselio iz porodičnog stana na Voždovcu, jer se navodno razvodi od dugogodišnje supruge. Milan Kalinić navodno se razvodi od supruge Sandre nakon 18 godina braka. Kako pišu domaći mediji, voditelj se iselio iz porodičnog stana na… »
Za ovo se živi: Milan Kalinić u 50. godini ostvario svoj san: "Mnogi žive u Beogradu, a nemaju pojma kakvo bogatstvo imamo"

Za ovo se živi: Milan Kalinić u 50. godini ostvario svoj san: "Mnogi žive u Beogradu, a nemaju pojma kakvo bogatstvo imamo"

Blic 30.09.2024
Milan Kalinić navodno se razvodi od supruge Sandre nakon 18 godina braka, pišu domaći mediji. Naime, otkako je pre dve godine kupio čamac, glumac i voditelj Milan Kalinić (52) svaki slobodan trenutak provodi na reci. S obzirom na to da je odrastao na… »
(Foto) "Vratio sam se živote": Poslednja objava žene Milana Kalinića pre vesti o razvodu: "To je sve što mi je potrebno"

(Foto) "Vratio sam se živote": Poslednja objava žene Milana Kalinića pre vesti o razvodu: "To je sve što mi je potrebno"

Blic 29.09.2024
Milan Kalinić navodno se razvodi od supruge Sandre, tvrde domaći mediji. Milan Kalinić i Sandra proveli su u braku 18 godina. Njih dvoje aktivni su na društvenim mrežama, a njena poslednja objava od 19. avgusta mnoge je iznenadila. Sandra je objavila… »
"Strast i zaljubljenost vremenom izblede": Milan Kalinić je ovako pričao o braku: "Mnogi su iz nekih razloga izgubili ono…

"Strast i zaljubljenost vremenom izblede": Milan Kalinić je ovako pričao o braku: "Mnogi su iz nekih razloga izgubili ono…

Blic 29.09.2024
Milan Kalinić navodno se razvodi od žene Sandre Kalinić posle 18 godina braka, pišu domaći mediji. Milan Kalinić uvek je sa poštovanjem i ljubavi pričao o svojoj lepšoj polovini zbog čega je vest o razvodu mnoge iznenadila. - Kada kažu da je… »

Vesti dana »