Povezane vesti

Napala ga divlja svinja dok je brao pečurke po bavarskoj šumi

Napala ga divlja svinja dok je brao pečurke po bavarskoj šumi

Radio 021 30.09.2024
Sakupljača pečuraka P. A. juče je napala divlja svinja u šumi kod Kelhajma u Bavarskoj, a prema sopstvenoj izjavi, 20 minuta se borio sa životinjom. "Čuo sam da nešto šušti i video sam divlju svinju kako kruži oko mene desetak metara dalje… »
"Bili smo krvavi i ona i ja, ugrizla me za noge, udarala u rebra": Nemac se 20 minuta borio sa divljom svinjom

"Bili smo krvavi i ona i ja, ugrizla me za noge, udarala u rebra": Nemac se 20 minuta borio sa divljom svinjom

Telegraf 30.09.2024
Preporučujemo. Sakupljača pečuraka P. A. danas je napala divlja svinja u šumi kod Kelhajma u Bavarskoj, a prema sopstvenoj izjavi, 20 minuta se borio protiv životinje. "Čuo sam da nešto šušti i video sam divlju svinju kako kruži oko mene desetak… »
Krvava borba: Muškarac brao pečurke, a onda ga je napala divlja svinja: "Borio sam se sa njom 20 minuta, oboje smo mnogo…

Krvava borba: Muškarac brao pečurke, a onda ga je napala divlja svinja: "Borio sam se sa njom 20 minuta, oboje smo mnogo…

Blic 30.09.2024
Sakupljača pečuraka P. A. danas je napala divlja svinja u šumi kod Kelhajma u Bavarskoj, a prema sopstvenoj izjavi, 20 minuta se borio protiv životinje. - Čuo sam da nešto šušti i video sam divlju svinju kako kruži oko mene desetak metara dalje… »

Vesti dana »