Повезане вести
Глумица се удала за своју дугогодишњу партнерку: Две даме у венчаницама блистале су од среће
Курир 30.09.2024
Глумица Ребел Вилсон удала се за своју дугогодишњу вереницу Рамону Агруму. Свечаност је одржана на романтичној Сардинији. Обе даме носиле су романтичне беле венчанице, принеза кроја. Сам чин венчања обављен је у башти… »
Позната глумица се тајно венчала са дизајнерком: "Мислила сам да тражим принца, а требала ми је принцеза"
Мондо 30.09.2024
Ребел Вилсон се овог викенда венчала се с Рамоном Агрумом на Сардинији у Италији, јавља магазин Пеопле. Фотографије с венчања још увек нису објављене, а све се одржало у строгој тајности. Ребел и Рамона, иначе дизајнерка одеће… »
Глумица се венчала са својом девојком: Ево где се догодио у тајности догодио овај чин
Телеграф 30.09.2024
Препоручујемо. Глумица Ребел Вилсон овог викенда венчала се с својом изабраницом Рамоном Агрумом у Италији, јавља магазин Пеопле. Фотографије с венчања још увек нису објављене, а све се одржало у тајности. Наиме, њих две су… »
Вести дана »
Временска прогноза за 12. фебруар: Пролећни дан уз даљи раст температуре
Мондо пре 20 минутајош 2 повезане
Аљбуљена Хаџију изабрана за председницу Скупштине Косова, Славко Симић потпредседник из Српске листе
Данас пре 5 сатијош 1 повезана
Страшни детаљи масакра у Канади: Нападач убио мајку, брата и сестру! Годинама имао психичких проблема (фото)
Курир пре 4 сатијош 4 повезане