Povezane vesti
Glumica se udala za svoju dugogodišnju partnerku: Dve dame u venčanicama blistale su od sreće
Kurir 30.09.2024
Glumica Rebel Vilson udala se za svoju dugogodišnju verenicu Ramonu Agrumu. Svečanost je održana na romantičnoj Sardiniji. Obe dame nosile su romantične bele venčanice, prineza kroja. Sam čin venčanja obavljen je u bašti luskuznog hotela što je… »
Poznata glumica se tajno venčala sa dizajnerkom: "Mislila sam da tražim princa, a trebala mi je princeza"
Mondo 30.09.2024
Rebel Vilson se ovog vikenda venčala se s Ramonom Agrumom na Sardiniji u Italiji, javlja magazin People. Fotografije s venčanja još uvek nisu objavljene, a sve se održalo u strogoj tajnosti. Rebel i Ramona, inače dizajnerka odeće i nakita, u Italiji… »
Glumica se venčala sa svojom devojkom: Evo gde se dogodio u tajnosti dogodio ovaj čin
Telegraf 30.09.2024
Preporučujemo. Glumica Rebel Vilson ovog vikenda venčala se s svojom izabranicom Ramonom Agrumom u Italiji, javlja magazin People. Fotografije s venčanja još uvek nisu objavljene, a sve se održalo u tajnosti. Naime, njih dve su sudbonosno "da"… »
Vesti dana »
Još jedan protest studenata u Nišu: Tišina za žrtve i poziv na pravdu
Glas juga pre 3 satajoš 9 povezanih
Nova dokumentacija na sajtu Vlade potvrđuje: Starting je bio odgovoran za renoviranje stanice
Pravda pre 3 satajoš 2 povezane
Svetla i petnaest minuta tišine na velikom studentskom protestu u Beogradu
BBC News pre 56 minutajoš 23 povezane