Povezane vesti
Otkrivene sve tajne bordela braće Panić: Radnice za masažu „sa završetkom“ dobijale samo pola novca
Nova 30.09.2024
: "Masaža je trajala 30 minuta i završavala se ručnom završnicom, s tim da ja nisam želela da budem u donjem vešu, a nisam ni radila masažu grudima, takozvanu tantričku masažu", ispričala je u Višem javnom tužilaštvu u Beogradu jedna od… »
"Masaža sa završnicom trajala 30 minuta": Progovorila devojka koju su podvodila braća Panić: "Rečeno nam ja da su oni…
Blic 30.09.2024
"Masaža je trajala 30 minuta i završavala se ručnom završnicom, s tim da ja nisam želela da budem u donjem vešu, a nisam ni radila masažu grudima, tkz. tantričku masažu", ispričala je u Višem javnom tužilaštvu u Beogradu jedna od devojaka… »
Vesti dana »

Karasin: Korisni razgovori Rusije i SAD u Rijadu, dijalog će se nastaviti
N1 Info pre 45 minutajoš 16 povezanih

2 Osobe stradale u požaru u Lazarevcu: Vatrogasci iz stana izvukli muškarca i devojku
Kurir pre 4 minutajoš 14 povezanih

Nezapamćen skandal u Beloj kući: Trampovi ljudi greškom ubacili novinara u poverljivu grupu za poruke – i otkrili mu detalje ratnih planova
Nova pre 52 minutajoš 11 povezanih

Medicinski izvori: U izraelskim udarima tokom noći ubijene najmanje 23 osobe – među njima i porodica s troje dece
N1 Info pre 1 satjoš 10 povezanih

Smenjivaće se kiša, sunce, oblaci u ovom delu zemlje biće 22 stepena
Dnevnik pre 2 satajoš 11 povezanih