Povezane vesti
Ogromna zaplena droge u crnoj gori: Policija zaustavila auto, u gepeku pronašli gotovo 100 kilograma marihuane!
Kurir 30.09.2024
Policija ja zaplijenila oko 95 kilograma marihuane i uhapsila M. U. (20) iz Tuzi, koji se sumnjiči da je izvršio krivično delo neovlašćena proizvodnja, držanje i stavljanje u promet opojnih droga, saopšteno je iz Uprave policije (UP). Kako je saopšteno… »
Velika zaplena marihuane u Crnoj Gori: Policija u gepeku pronašla skoro 100 kilograma droge
Euronews 30.09.2024
Crnogorska policija ja zaplenila oko 95 kilograma marihuane i uhapsila M. U. (20) iz Tuzi, koji se sumnjiči da je da je izvršio krivično delo neovlašćena proizvodnja, držanje i stavljanje u promet opojnih droga, saopšteno je danas iz Uprave policije… »
Policija u Crnoj Gori zaplenila 95 kilograma marihuane iz Albanije i uhapsila jednu osobu
RTV 30.09.2024
PODGORICA - Policija ja zaplenila oko 95 kilograma marihuane i uhapsila M. U. (20) iz Tuzi, koji se sumnjiči da je da je izvršio krivično delo neovlašćena proizvodnja, držanje i stavljanje u promet opojnih droga, saopšteno je danas iz Uprave policije… »
Zaplenjeno gotovo 100 kilograma marihuane u Tuzima
Telegraf 30.09.2024
Preporučujemo. Policija ja zaplenila oko 95 kilograma marihuane i uhapsila M.U. (20) iz Tuzi, koji se sumnjiči da je izvršio krivično delo neovlašćena proizvodnja, držanje i stavljanje u promet opojnih droga, saopšteno je iz Uprave policije Crne Gore… »
Vesti dana »
Na današnji dan: Srbija dobila prva ministarstva, prvi pacijent lečen insulinom, umro Edmund Hilari
Radio 021 pre 1 satjoš 3 povezane
Izmenjeno više linija gradskog prevoza zbog poledice: 13 linija saobraća alternativnim trasama
Kurir pre 19 minutajoš 6 povezanih
Srbin nije mogao ništa da pogodi! Majami doživeo debakl, loša partija Nikole Jovića! (video)
Kurir pre 59 minutajoš 6 povezanih
Veliko iznenađenje: Srbija slavila tek na peterce protiv autsajdera na startu Evropskog prvenstva
Danas pre 7 satijoš 5 povezanih