Povezane vesti

Ogromna zaplena droge u crnoj gori: Policija zaustavila auto, u gepeku pronašli gotovo 100 kilograma marihuane!

Ogromna zaplena droge u crnoj gori: Policija zaustavila auto, u gepeku pronašli gotovo 100 kilograma marihuane!

Kurir 30.09.2024
Policija ja zaplijenila oko 95 kilograma marihuane i uhapsila M. U. (20) iz Tuzi, koji se sumnjiči da je izvršio krivično delo neovlašćena proizvodnja, držanje i stavljanje u promet opojnih droga, saopšteno je iz Uprave policije (UP). Kako je saopšteno… »
Velika zaplena marihuane u Crnoj Gori: Policija u gepeku pronašla skoro 100 kilograma droge

Velika zaplena marihuane u Crnoj Gori: Policija u gepeku pronašla skoro 100 kilograma droge

Euronews 30.09.2024
Crnogorska policija ja zaplenila oko 95 kilograma marihuane i uhapsila M. U. (20) iz Tuzi, koji se sumnjiči da je da je izvršio krivično delo neovlašćena proizvodnja, držanje i stavljanje u promet opojnih droga, saopšteno je danas iz Uprave policije… »
Policija u Crnoj Gori zaplenila 95 kilograma marihuane iz Albanije i uhapsila jednu osobu

Policija u Crnoj Gori zaplenila 95 kilograma marihuane iz Albanije i uhapsila jednu osobu

RTV 30.09.2024
PODGORICA - Policija ja zaplenila oko 95 kilograma marihuane i uhapsila M. U. (20) iz Tuzi, koji se sumnjiči da je da je izvršio krivično delo neovlašćena proizvodnja, držanje i stavljanje u promet opojnih droga, saopšteno je danas iz Uprave policije… »
Zaplenjeno gotovo 100 kilograma marihuane u Tuzima

Zaplenjeno gotovo 100 kilograma marihuane u Tuzima

Telegraf 30.09.2024
Preporučujemo. Policija ja zaplenila oko 95 kilograma marihuane i uhapsila M.U. (20) iz Tuzi, koji se sumnjiči da je izvršio krivično delo neovlašćena proizvodnja, držanje i stavljanje u promet opojnih droga, saopšteno je iz Uprave policije Crne Gore… »

Vesti dana »

Još jedan talas tropskih vrućina

Još jedan talas tropskih vrućina

Bujanovačke pre 17 minutajoš 30 povezanih
Šelton smenio Đokovića na šestom mestu ATP liste

Šelton smenio Đokovića na šestom mestu ATP liste

RTS pre 3 minutajoš 22 povezane
BiH: Uhapšen osumnjičeni za dvostruko ubistvo u Šamcu

BiH: Uhapšen osumnjičeni za dvostruko ubistvo u Šamcu

Insajder pre 1 satjoš 17 povezanih