Povezane vesti
"Meni su ubili oca, svesna sam svega": Tinejdžerka (18) preticala u punoj liniji, pa ubila motociklistu Nemanju
Mondo 30.09.2024
Tinejdžerka Nataša, pod dejstvom psihoaktivnih supstanci izazvala je tešku nesreću na putu Odžaci-Ratkovo, u kojoj je poginuo motociklista Nemanja Kalajdžija. Tinejdžerka Nataša S. (18), sumnja se da je 22. septembra,pod dejstvom kokaina i marihuane… »
„Ubila sam ga, zbog mene je dete stalo bez oca, osudite me“ Saslušana Nataša (18) koja je na kokainu i bez dozvole usmrtila…
Nova 30.09.2024
: Nataša S. (18), osumnjičena da je 22. septembra, pod dejstvom kokaina i marihuane, usmrtila kolima Nemanju Kaladžiju (33) na putu Ratkovo - Odžaci, saslušana je danas u Višem javnom tužilaštvu u Somboru. Ona je, kako se navodi, priznala delo za koje se… »
"Ubila sam ga, zbog mene je dete ostalo bez oca": Jeziva izjava Nataše (18) koja je na kokainu usmrtila Nikolu
Telegraf 30.09.2024
Preporučujemo. Nataša S. (18), osumnjičena da je 22. septembra, pod dejstvom kokaina i marihuane, usmrtila kolima Nemanju Kaladžiju (33) na putu Ratkovo - Odžaci, saslušana je danas u Višem javnom tužilaštvu u Somboru. Ona je, kako se navodi, priznala… »
Vesti dana »
Sofronijević: Svi putevi prvog i drugog prioriteta prohodni, izbegavati planinske prevoje
Radio 021 pre 43 minutajoš 35 povezanih
37 ljudi evakuisano Oglasili se iz Službe za vanredne situacije: Najgore u ovim opštinama u Srbiji
Blic pre 23 minutajoš 9 povezanih
Srbija u minusu: Pred nama su hladna jutra i jak mraz, evo kada nam stiže otopljenje
Pravda pre 28 minutajoš 4 povezane