Povezane vesti

"Meni su ubili oca, svesna sam svega": Tinejdžerka (18) preticala u punoj liniji, pa ubila motociklistu Nemanju

"Meni su ubili oca, svesna sam svega": Tinejdžerka (18) preticala u punoj liniji, pa ubila motociklistu Nemanju

Mondo 30.09.2024
Tinejdžerka Nataša, pod dejstvom psihoaktivnih supstanci izazvala je tešku nesreću na putu Odžaci-Ratkovo, u kojoj je poginuo motociklista Nemanja Kalajdžija. Tinejdžerka Nataša S. (18), sumnja se da je 22. septembra,pod dejstvom kokaina i… »
„Ubila sam ga, zbog mene je dete stalo bez oca, osudite me“ Saslušana Nataša (18) koja je na kokainu i bez dozvole…

„Ubila sam ga, zbog mene je dete stalo bez oca, osudite me“ Saslušana Nataša (18) koja je na kokainu i bez dozvole…

Nova 30.09.2024
: Nataša S. (18), osumnjičena da je 22. septembra, pod dejstvom kokaina i marihuane, usmrtila kolima Nemanju Kaladžiju (33) na putu Ratkovo - Odžaci, saslušana je danas u Višem javnom tužilaštvu u Somboru. Ona je, kako se navodi, priznala delo za… »
"Ubila sam ga, zbog mene je dete ostalo bez oca": Jeziva izjava tinejdžerke (18) koja je drogirana izazvala nesreću u kojoj…

"Ubila sam ga, zbog mene je dete ostalo bez oca": Jeziva izjava tinejdžerke (18) koja je drogirana izazvala nesreću u kojoj…

Blic 30.09.2024
Tinejdžerka Nataša S. (18), koja je 22. septembra, kako se sumnja, pod dejstvom kokaina i marihuane izazvala tešku saobraćajnu nesreću na putu Ratkovo-Odžaci u kojoj je poginuo motociklista Nemanja Kalajdžija (33) iz Sonte, priznala je krivicu u… »
"Ubila sam ga, zbog mene je dete ostalo bez oca": Jeziva izjava Nataše (18) koja je na kokainu usmrtila Nikolu

"Ubila sam ga, zbog mene je dete ostalo bez oca": Jeziva izjava Nataše (18) koja je na kokainu usmrtila Nikolu

Telegraf 30.09.2024
Preporučujemo. Nataša S. (18), osumnjičena da je 22. septembra, pod dejstvom kokaina i marihuane, usmrtila kolima Nemanju Kaladžiju (33) na putu Ratkovo - Odžaci, saslušana je danas u Višem javnom tužilaštvu u Somboru. Ona je, kako se navodi… »
"Meni su ubili oca, a sada sam ja ubila dobrog čoveka" Devojka (18) koja je kolima usmrtila motociklistu kod Odžaka iznela…

"Meni su ubili oca, a sada sam ja ubila dobrog čoveka" Devojka (18) koja je kolima usmrtila motociklistu kod Odžaka iznela…

Kurir 30.09.2024
Tinjedžerka Nataša S. (18), koja je 22. septembra, kako se sumnja, pod dejstvom kokaina i marihuane izazvala tešku saobraćajnu nesreću na putu Ratkovo-Odžaci u kojoj je poginuo motociklistu Nemanju Kalajdžiju (33) iz Sonte, priznala je krivicu u… »

Vesti dana »