Povezane vesti
Kada se Folksvagen zakašlje, onda Nemačka dobije grip: Evo šta će biti sa srpskom auto-industrijom
Blic 30.09.2024
Ljubodrag Savić sa Ekonomskog fakulteta u Beogradu rekao je za RTS da će se u Srbiji osetiti posledice krize u nemačkoj autoindustriji jer najveći deo komponenata koje se proizvode kod nas je za velike firme, odnosno Folksvagen. Ako Folksvagen ima… »
„Ako Folksvagen ima problem, imaćemo i mi problem“: Kako će pad nemačke autoindustrije uticati na srpsku industriju?
Danas 30.09.2024
Ljubodrag Savić sa Ekonomskog fakulteta u Beogradu rekao je za RTS da će se u Srbiji osetiti posledice krize u nemačkoj autoindustriji, jer najveći deo komponenata koje se proizvode kod nas je za velike firme, odnosno Folksfagen. Ako Folksvagen ima… »
Kada se Folksvagen zakašlje, onda Nemačka dobije grip - šta će biti sa srpskom autoindustrijom
RTS 30.09.2024
Ljubodrag Savić sa Ekonomskog fakulteta u Beogradu rekao je za RTS da će se u Srbiji osetiti posledice krize u nemačkoj autoindustriji jer najveći deo komponenata koje se proizvode kod nas je za velike firme, odnosno Folksfagen. Ako Folksvagen ima… »
Vesti dana »
Eurostat: Svaka treća žena u EU doživela je rodno zasnovano nasilje
N1 Info pre 5 satijoš 33 povezane
Doneta odluka o raspisivanju poziva za kandidate za članove Saveta REM-a
Beta pre 34 minutajoš 174 povezane
OTKRIVAMO Iskaz pretučenog Ilije Kostića (74): „Nakon šamara mi je rekao da ustanem, pa me kolenom udario u testise“
Nova pre 6 satijoš 24 povezane
Potonuo turistički brod u Egiptu, 28 ljudi spaseno, 17 se vodi kao nestali /foto/
Sputnik pre 1 satjoš 24 povezane