Повезане вести
Делегација ПКС у Лондону на конференцији о вештачкој интелигенцији
Бизнис.рс 30.09.2024
Говориће Директори који се баве иновацијама у највећим светским компанијама. Председник Привредне коморе Србије (ПКС) Марко Чадеж најавио је да делегација ПКС путује сутра у Лондон на конференцију на којој ће учествовати… »
Чадеж: У Лондону разговарамо о примени вештачке интелигенције у бизнису
Вести онлине 30.09.2024
Србија има веома добре стручњаке и компаније у области вештачке интелигенције, блокчејна и ИТ-ја уопште, можемо да се такмичимо са најразвијенијим земљама, а задатак Привредне коморе Србије (ПКС) јесте да фирмама пружимо нове… »
Чадеж (ПКС): У Лондону ћемо разговарати о примени вештачке интелигенције у бизнису
Радио сто плус 30.09.2024
“Србија има веома добре стручњаке и компаније у области вештачке интелигенције, блокчејна и ИТ-ја уопште, можемо да се такмичимо са најразвијенијим земљама, а задатак ПКС јесте да фирмама пружимо нове алате и омогућимо да не… »
Чадеж: На конференцији у Лондону сутра разговарамо о примени АИ у бизнису
Телеграф 30.09.2024
"Србија има веома добре стручњаке и компаније у области вештачке интелигенције", рекао је Чадеж. Србија има веома добре стручњаке и компаније у области вештачке интелигенције, блокчејна и ИТ-ја уопште, можемо да се такмичимо са… »
Чадеж (ПКС): Разговараћемо у Лондону о вештачкој интелигенцији у бизнису
Данас 30.09.2024
Председник Привредне коморе Србије (ПКС) Марко Чадеж најавио је да делегација ПКС путује сутра у Лондон на конференцију на којој ће учествовати директори и менаџери који се баве иновацијама у највећим светским компанијама, а… »
Вести дана »

"Будућност региона лежи у заједничкој безбедности"! Мандић: Показано јединство српског народа, посведочена славна историја Србије и Црне Горе
Блиц пре 2 сатајош 1 повезана

Председник изнео бројеве: Колико је људи присуствовало војној паради у Београду, а колико је протестовало
Данас пре 4 сатијош 2 повезане

Појашњење из Беле куће: Такса од 100.000 долара за америчку визу само за нове захтеве
Данас пре 6 сатијош 1 повезана