Повезане вести

Делегација ПКС у Лондону на конференцији о вештачкој интелигенцији

Делегација ПКС у Лондону на конференцији о вештачкој интелигенцији

Бизнис.рс 30.09.2024
Говориће Директори који се баве иновацијама у највећим светским компанијама. Председник Привредне коморе Србије (ПКС) Марко Чадеж најавио је да делегација ПКС путује сутра у Лондон на конференцију на којој ће учествовати… »
Чадеж: У Лондону разговарамо о примени вештачке интелигенције у бизнису

Чадеж: У Лондону разговарамо о примени вештачке интелигенције у бизнису

Вести онлине 30.09.2024
Србија има веома добре стручњаке и компаније у области вештачке интелигенције, блокчејна и ИТ-ја уопште, можемо да се такмичимо са најразвијенијим земљама, а задатак Привредне коморе Србије (ПКС) јесте да фирмама пружимо нове… »
Чадеж (ПКС): У Лондону ћемо разговарати о примени вештачке интелигенције у бизнису

Чадеж (ПКС): У Лондону ћемо разговарати о примени вештачке интелигенције у бизнису

Радио сто плус 30.09.2024
“Србија има веома добре стручњаке и компаније у области вештачке интелигенције, блокчејна и ИТ-ја уопште, можемо да се такмичимо са најразвијенијим земљама, а задатак ПКС јесте да фирмама пружимо нове алате и омогућимо да не… »
Чадеж: На конференцији у Лондону сутра разговарамо о примени АИ у бизнису

Чадеж: На конференцији у Лондону сутра разговарамо о примени АИ у бизнису

Телеграф 30.09.2024
"Србија има веома добре стручњаке и компаније у области вештачке интелигенције", рекао је Чадеж. Србија има веома добре стручњаке и компаније у области вештачке интелигенције, блокчејна и ИТ-ја уопште, можемо да се такмичимо са… »
Чадеж (ПКС): Разговараћемо у Лондону о вештачкој интелигенцији у бизнису

Чадеж (ПКС): Разговараћемо у Лондону о вештачкој интелигенцији у бизнису

Данас 30.09.2024
Председник Привредне коморе Србије (ПКС) Марко Чадеж најавио је да делегација ПКС путује сутра у Лондон на конференцију на којој ће учествовати директори и менаџери који се баве иновацијама у највећим светским компанијама, а… »

Вести дана »