Povezane vesti
„Bežala sam, kucala komšinici, videla me krvavu i zatvorila“: Dragana, koju je bivši partner napao nožem, ima poruku za sve…
Nova 30.09.2024
: Dragana Krunić (39) iz Železnika preživela je napada kada ju je 29. jula ove godine nožem izbo bivši partner Dejan D. (43). Sečivom joj je rasporio stomak i ubo u jetru. Danas dva meseca kasnije želi sa svima da podeli svoju priču. Da da snagu ženama… »
Dragani je bivši momak rasporio stomak: "Otišla sam kod komšinice sva krvava, kada me je videla - zatvorila je vrata"
Blic 30.09.2024
Dragana Krunić (39) iz Železnika kao lavica, tog 29. jula ove godine, borila se za život! Nju je napao i nožem izbo bivši partner Dejan D. (43). Sečivom joj je rasporio stomak i ubo u jetru. Do dolaska lekara peškirom je držala da joj utroba ne ispadne… »
Dragani je bivši momak rasporio stomak nožem: Bežala sam, kucala komšinici, videla me krvavu i zatvorila vrata
Telegraf 30.09.2024
Preporučujemo. Dragana Krunić (39) iz Železnika kao lavica, tog 29. jula ove godine, borila se za život! Nju je napao i nožem izbo bivši partner Dejan D. (43). Sečivom joj je rasporio stomak i ubo u jetru. Do dolaska lekara peškirom je držala da joj… »
Vesti dana »
Nove cene goriva u Srbiji: Evrodizel poskupeo, benzin ostao isti
Naslovi.ai pre 0 minutajoš 22 povezane
Magla i hladno vreme otežavaju saobraćaj u Srbiji, uz prognozu sunčanih dana i toplijih temperatura
Naslovi.ai pre 20 minutajoš 26 povezanih
Paunović o povredi Ilića: Najviše me brine to što je osetio da je nešto puklo...
Sportski žurnal pre 44 minutajoš 31 povezana
Pogledajte kako maskirani muškarci skidaju transparent „Srednjoškolci uz Jaćimoviće“: Dramatičan prizor ispred Banovine, policija ne reaguje FOTO, VIDEO
Nova pre 1 satjoš 15 povezanih
Miljuš: Proces izbora članova REM je smejanje u lice Evropskoj komisiji i Evropskom parlamentu
Cenzolovka pre 20 minutajoš 8 povezanih