Povezane vesti
„Bežala sam, kucala komšinici, videla me krvavu i zatvorila“: Dragana, koju je bivši partner napao nožem, ima poruku za sve…
Nova 30.09.2024
: Dragana Krunić (39) iz Železnika preživela je napada kada ju je 29. jula ove godine nožem izbo bivši partner Dejan D. (43). Sečivom joj je rasporio stomak i ubo u jetru. Danas dva meseca kasnije želi sa svima da podeli svoju priču. Da da snagu ženama… »
Dragani je bivši momak rasporio stomak: "Otišla sam kod komšinice sva krvava, kada me je videla - zatvorila je vrata"
Blic 30.09.2024
Dragana Krunić (39) iz Železnika kao lavica, tog 29. jula ove godine, borila se za život! Nju je napao i nožem izbo bivši partner Dejan D. (43). Sečivom joj je rasporio stomak i ubo u jetru. Do dolaska lekara peškirom je držala da joj utroba ne ispadne… »
Dragani je bivši momak rasporio stomak nožem: Bežala sam, kucala komšinici, videla me krvavu i zatvorila vrata
Telegraf 30.09.2024
Preporučujemo. Dragana Krunić (39) iz Železnika kao lavica, tog 29. jula ove godine, borila se za život! Nju je napao i nožem izbo bivši partner Dejan D. (43). Sečivom joj je rasporio stomak i ubo u jetru. Do dolaska lekara peškirom je držala da joj… »
Vesti dana »
Vučić u Nišu tvrdi da su plate od nekadašnjih 312 evra stigle do 900 evra
Rešetka pre 25 minutajoš 20 povezanih
Usvojena rezolucija UN o Černobilju, Vašington stao uz Rusiju: Menja se ime nuklearke, međunarodne mere u fokusu
Večernje novosti pre 5 minutajoš 23 povezane
Dončić ne može sam: Lejkersi bez polufinala NBA kupa, Oklahoma nadigrala Sanse
Dnevnik pre 1 satjoš 25 povezanih
Prevrnuo se čamac na Savi kod Slavonskog Broda u Hrvatskoj: Ima stradalih, više osoba spaseno
Euronews pre 50 minutajoš 18 povezanih
Planine i ovog jutra iznad oblaka: Na ovoj srpskoj lepotici jutros čak 5 stepeni, fotografije sve govore
Telegraf pre 1 satjoš 20 povezanih