Povezane vesti
„Bežala sam, kucala komšinici, videla me krvavu i zatvorila“: Dragana, koju je bivši partner napao nožem, ima poruku za sve…
Nova 30.09.2024
: Dragana Krunić (39) iz Železnika preživela je napada kada ju je 29. jula ove godine nožem izbo bivši partner Dejan D. (43). Sečivom joj je rasporio stomak i ubo u jetru. Danas dva meseca kasnije želi sa svima da podeli svoju priču. Da da snagu ženama… »
Dragani je bivši momak rasporio stomak: "Otišla sam kod komšinice sva krvava, kada me je videla - zatvorila je vrata"
Blic 30.09.2024
Dragana Krunić (39) iz Železnika kao lavica, tog 29. jula ove godine, borila se za život! Nju je napao i nožem izbo bivši partner Dejan D. (43). Sečivom joj je rasporio stomak i ubo u jetru. Do dolaska lekara peškirom je držala da joj utroba ne ispadne… »
Dragani je bivši momak rasporio stomak nožem: Bežala sam, kucala komšinici, videla me krvavu i zatvorila vrata
Telegraf 30.09.2024
Preporučujemo. Dragana Krunić (39) iz Železnika kao lavica, tog 29. jula ove godine, borila se za život! Nju je napao i nožem izbo bivši partner Dejan D. (43). Sečivom joj je rasporio stomak i ubo u jetru. Do dolaska lekara peškirom je držala da joj… »
Vesti dana »
Uhapšen maloletnik iz Beograda zbog bacanja ručne bombe na tehnički pregled u Kragujevcu, kao i osumnjičeni da mu je davao instrukcije
N1 Info pre 33 minutajoš 22 povezane
Na Kopaoniku sneg i nula stepeni, u Zrenjaninu sunčano i 14 stepeni Celzijusa
RTV pre 43 minutajoš 22 povezane
Đedović Handanović: Očekujem da do kraja nedelje imamo 90 odsto usaglašenih stavova sa MOL-om
Forbes pre 53 minutajoš 18 povezanih
Tramp produžio primirje, Iran poručuje: Kupovina vremena; Iran napao teretni brod u blizini Ormuza
Insajder pre 28 minutajoš 19 povezanih
Partizan ima svog MVP - Bonga dobio priznanje za partiju protiv Zvezde
B92 pre 3 minutajoš 24 povezane