Povezane vesti
„Bežala sam, kucala komšinici, videla me krvavu i zatvorila“: Dragana, koju je bivši partner napao nožem, ima poruku za sve…
Nova 30.09.2024
: Dragana Krunić (39) iz Železnika preživela je napada kada ju je 29. jula ove godine nožem izbo bivši partner Dejan D. (43). Sečivom joj je rasporio stomak i ubo u jetru. Danas dva meseca kasnije želi sa svima da podeli svoju priču. Da da snagu ženama… »
Dragani je bivši momak rasporio stomak: "Otišla sam kod komšinice sva krvava, kada me je videla - zatvorila je vrata"
Blic 30.09.2024
Dragana Krunić (39) iz Železnika kao lavica, tog 29. jula ove godine, borila se za život! Nju je napao i nožem izbo bivši partner Dejan D. (43). Sečivom joj je rasporio stomak i ubo u jetru. Do dolaska lekara peškirom je držala da joj utroba ne ispadne… »
Dragani je bivši momak rasporio stomak nožem: Bežala sam, kucala komšinici, videla me krvavu i zatvorila vrata
Telegraf 30.09.2024
Preporučujemo. Dragana Krunić (39) iz Železnika kao lavica, tog 29. jula ove godine, borila se za život! Nju je napao i nožem izbo bivši partner Dejan D. (43). Sečivom joj je rasporio stomak i ubo u jetru. Do dolaska lekara peškirom je držala da joj… »
Vesti dana »
Vremenska prognoza: Stabilizacija danas, sutra novo naoblačenje
Naslovi.ai pre 15 minutajoš 37 povezanih
Otežan uvoz naftnih derivata u Srbiju zbog niskog vodostaja Dunava
Naslovi.ai pre 55 minutajoš 26 povezanih
Do kraja godine 600.000 do 800.000 objekata biće upisano u katastar, prioritet porodični stambeni objekti
Jugmedia pre 1 satjoš 22 povezane
Eskalacija sukoba: Napadi na Iran, raketni incidenti i diplomatski pritisci
Naslovi.ai pre 5 minutajoš 22 povezane
Uhapšen vozač kamiona koji je vozilom udario radnika Hitne pomoći iz Vranja
Radio 021 pre 30 minutajoš 19 povezanih