Повезане вести
„Бежала сам, куцала комшиници, видела ме крваву и затворила“: Драгана, коју је бивши партнер напао ножем, има поруку за све…
Нова 30.09.2024
: Драгана Крунић (39) из Железника преживела је напада када ју је 29. јула ове године ножем избо бивши партнер Дејан Д. (43). Сечивом јој је распорио стомак и убо у јетру. Данас два месеца касније жели са свима да подели своју… »
Драгани је бивши момак распорио стомак: "Отишла сам код комшинице сва крвава, када ме је видела - затворила је врата"
Блиц 30.09.2024
Драгана Крунић (39) из Железника као лавица, тог 29. јула ове године, борила се за живот! Њу је напао и ножем избо бивши партнер Дејан Д. (43). Сечивом јој је распорио стомак и убо у јетру. До доласка лекара пешкиром је држала… »
Драгани је бивши момак распорио стомак ножем: Бежала сам, куцала комшиници, видела ме крваву и затворила врата
Телеграф 30.09.2024
Препоручујемо. Драгана Крунић (39) из Железника као лавица, тог 29. јула ове године, борила се за живот! Њу је напао и ножем избо бивши партнер Дејан Д. (43). Сечивом јој је распорио стомак и убо у јетру. До доласка лекара… »
Вести дана »

Нестабилно време у Србији са кишом, пљусковима, грмљавином и упозорењима РХМЗ
Наслови.аи пре 39 минутајош 33 повезане

Јумко и Комрад платили 120.000 за превоз радника на скуп напредњака у Врањској Бањи
Врање невс пре 3 сатајош 8 повезаних

Генерал Мојсиловић уочи војне параде: Не желимо да учествујемо у политичким играма, не застрашујеемо грађане и не претимо
Данас пре 33 минутајош 9 повезаних