Povezane vesti
Iliev: Najlepše smo igrali, a i najveći profit imali kada je trener bio Savo Milošević
Politika 30.09.2024
Danas je održana promocija starog-novog trenera Partizana Save Miloševića, a tom prilikom sportski direktor Ivica Iliev je rekao: "Želeo bih prvo da se zahvalim našem bivšem treneru Aleksandru Stanojeviću. Kao i u životu tako i u fudbalu ništa nije… »
Milošević: Vratio sam se jer verujem da mogu da pomognem Partizanu
Politika 30.09.2024
Povratnik na mesto trenera fudbalera Partizana Savo Milošević rekao je da se vratio u Humsku jer veruje da može da pomogne klubu u teškom trenutku. "Pre samo mesec dana nisam ni pomišljao da ću se vratiti u klub. Mislio sam kao i svi da će Aleksandar… »
"Dolazak Miloševića u Partizan ne menja ništa"
B92 30.09.2024
Bivši fudbaler Partizana Đorđe Tomić ističe da se dovođenjem Save Miloševića za trenera ništa neće promeniti u Partizanu. Partizan je ovog ponedeljka promovisao Miloševića za šefa struke, koji će početi drugi mandat na klupi u Humskoj. Jedan od kritičara… »
Đorđe Tomić: "Partizan vodi talog društva, nismo Severna Koreja! Savu neka je na čast..."
Sportske.net 30.09.2024
Savo Milošević od danas je i zvanično postao novi trener Partizana nakon promocije posle rastanka "crno-belih" sa Aleksandrom Stanojevićem. Od debakla na Večitom derbiju, sve su glasnije najave velikih promena u strukturi kluba, a tim povodom za… »
Država ne uništava Partizan, ona mu pomaže: Bivši igrač crno-belih tvrdi da je pogrešnim ljudima smo davan legitimitet! (video)…
Hot sport 30.09.2024
Svi se slažu da su korenitije promene neophodne. Nekadašnji fudbaler Partizana i reprezentativac Đorđe Tomić istakao je ekstremno nezadovoljstvo stanjem u klubu, te je ponovo javno istakao koliko je loša situacija u Humskoj i da su veliki rezovi… »
"Dolazak Miloševića ne donosi ništa dobro Partizanu": Tomić se ponovo oglasio, traži kolektivne otkaze
Mondo 30.09.2024
Đorđe Tomić pričao je o dolasku Sava Miloševića u Partizan i predstojećoj vanrednoj Skupštini kluba. Savo Milošević i zvanično je preuzeo Partizan. Održao je konferenciju za medije kao novi šef struke crno-belih i tako potvrdio da je spreman da pomogne… »
Tomić: Dolazak Miloševića ne menja ništa, potrebni otkazi
Sport klub 30.09.2024
Jedan od najžešćih kritičara sadašnje uprave FK Partizan i jedan od potpisnika "Apel za spas Partizana" Đorđe Tomić komentarisao je situaciju da se Savo Milošević vratio na klupu crno-belih. – Kuća se gradi od temelja, a to je skupština kluba, te je… »
Đorđe Tomić: Dolazak Save Miloševića ne menja ništa, potrebni su kolektivni otkazi
N1 Info 30.09.2024
"Mislim da to suštinski neće ništa promeniti, jer je ovde suština u skupštini. Svi ljudi koji sede u skupštini moraju da podnesu kolektivnu ostavku", rekao je nekadašnji fudbaler Partizana Đorđe Tomić povodom novoizabranog trenera tog fudbalskog kluba… »
Milošević: Vratio sam se jer verujem da mogu da pomognem Partizanu (video)
Sportski žurnal 30.09.2024
Bivši napadač crno-belih rekao da pre mesec dana nije ni pomišljao da će se vratiti. Povratnik na mesto trenera fudbalera Partizana Savo Milošević rekao je da se vratio u Humsku jer veruje da može da pomogne klubu u teškom trenutku. - Pre samo mesec dana… »
Milošević: Vratio sam se jer verujem da mogu da pomognem Partizanu
Vesti online 30.09.2024
Povratnik na mesto trenera fudbalera Partizana Savo Milošević rekao je da se vratio u Humsku jer veruje da može da pomogne klubu u teškom trenutku. – Pre samo mesec dana nisam ni pomišljao da ću se vratiti u klub. Mislio sam kao i svi da će Aleksandar… »
Milošević: "Da nije tako, ja sad ne bih bio ovde"; "Partizanu je potrebna pomoć"
B92 30.09.2024
Trener Partizana Savo Milošević se obratio medijima na predstavljanju u Humskoj. Milošević je objasnio razlog svog povratka u Partizan. "Hvala direktore na uvodu od srca. Ja ću najkraće, više volim da odgovaram na pitanja. Ono što ću najkraće reći jeste… »
"Zbog ovoga sam se vratio u Partizan..." Savo Milošević nije ni sanjao da će sada sedeti na klupi voljenog kluba
Večernje novosti 30.09.2024
Povratnik na mesto trenera fudbalera Partizana Savo Milošević rekao je da se vratio u Humsku jer veruje da može da pomogne klubu u teškom trenutku. Foto: FK Partizan "Pre samo mesec dana nisam ni pomišljao da ću se vratiti u klub. Mislio sam kao i svi da… »
Partizan predstavio Miloševića: "Prvo psihologija! Titula? Neću gledati tabelu do februara!"
Sportske.net 30.09.2024
On će svoj drugi mandat na klupi "crno-belih" započeti na utakmici protiv Tekstilca u Humskoj koja je na programu 5. oktobra od 18.30. " Hvala direktoru na lepim rečima, baš od srca... Nalazimo se u teškom momentu - insititucionalno, finansijski… »
Vesti dana »

Francuska osudila plan Izraela Pariz oštro kritikovao ideju Tel Aviva da preuzme kontrolu nad gradom Gaza
Večernje novosti pre 56 minutajoš 35 povezanih

Državni sekretar SAD: Amerika spremna za samit sa Rusijom
Večernje novosti pre 6 minutajoš 37 povezanih

Osnovni sud u Prištini: Igoru Popoviću novčana kazna i dve godine zabrane ulaska na KiM
Insajder pre 26 minutajoš 34 povezane

Otkriveno kako je pucač prišao Marku Ljubiši Kanu! Prišao meti na pola metra, evo zašto nije bio sumnjiv!
Telegraf pre 2 satajoš 31 povezana