Povezane vesti
Iliev: Najlepše smo igrali, a i najveći profit imali kada je trener bio Savo Milošević
Politika 30.09.2024
Danas je održana promocija starog-novog trenera Partizana Save Miloševića, a tom prilikom sportski direktor Ivica Iliev je rekao: "Želeo bih prvo da se zahvalim našem bivšem treneru Aleksandru Stanojeviću. Kao i u životu tako i u fudbalu ništa… »
Milošević: Vratio sam se jer verujem da mogu da pomognem Partizanu
Politika 30.09.2024
Povratnik na mesto trenera fudbalera Partizana Savo Milošević rekao je da se vratio u Humsku jer veruje da može da pomogne klubu u teškom trenutku. "Pre samo mesec dana nisam ni pomišljao da ću se vratiti u klub. Mislio sam kao i svi da će… »
"Dolazak Miloševića u Partizan ne menja ništa"
B92 30.09.2024
Bivši fudbaler Partizana Đorđe Tomić ističe da se dovođenjem Save Miloševića za trenera ništa neće promeniti u Partizanu. Partizan je ovog ponedeljka promovisao Miloševića za šefa struke, koji će početi drugi mandat na klupi u Humskoj… »
Đorđe Tomić: "Partizan vodi talog društva, nismo Severna Koreja! Savu neka je na čast..."
Sportske.net 30.09.2024
Savo Milošević od danas je i zvanično postao novi trener Partizana nakon promocije posle rastanka "crno-belih" sa Aleksandrom Stanojevićem. Od debakla na Večitom derbiju, sve su glasnije najave velikih promena u strukturi kluba, a tim povodom za… »
Država ne uništava Partizan, ona mu pomaže: Bivši igrač crno-belih tvrdi da je pogrešnim ljudima smo davan legitimitet…
Hot sport 30.09.2024
Svi se slažu da su korenitije promene neophodne. Nekadašnji fudbaler Partizana i reprezentativac Đorđe Tomić istakao je ekstremno nezadovoljstvo stanjem u klubu, te je ponovo javno istakao koliko je loša situacija u Humskoj i da su veliki rezovi… »
"Dolazak Miloševića ne donosi ništa dobro Partizanu": Tomić se ponovo oglasio, traži kolektivne otkaze
Mondo 30.09.2024
Đorđe Tomić pričao je o dolasku Sava Miloševića u Partizan i predstojećoj vanrednoj Skupštini kluba. Savo Milošević i zvanično je preuzeo Partizan. Održao je konferenciju za medije kao novi šef struke crno-belih i tako potvrdio da je spreman… »
Tomić: Dolazak Miloševića ne menja ništa, potrebni otkazi
Sport klub 30.09.2024
Jedan od najžešćih kritičara sadašnje uprave FK Partizan i jedan od potpisnika "Apel za spas Partizana" Đorđe Tomić komentarisao je situaciju da se Savo Milošević vratio na klupu crno-belih. – Kuća se gradi od temelja, a to je skupština… »
Đorđe Tomić: Dolazak Save Miloševića ne menja ništa, potrebni su kolektivni otkazi
N1 Info 30.09.2024
"Mislim da to suštinski neće ništa promeniti, jer je ovde suština u skupštini. Svi ljudi koji sede u skupštini moraju da podnesu kolektivnu ostavku", rekao je nekadašnji fudbaler Partizana Đorđe Tomić povodom novoizabranog trenera tog fudbalskog… »
Milošević: Vratio sam se jer verujem da mogu da pomognem Partizanu (video)
Sportski žurnal 30.09.2024
Bivši napadač crno-belih rekao da pre mesec dana nije ni pomišljao da će se vratiti. Povratnik na mesto trenera fudbalera Partizana Savo Milošević rekao je da se vratio u Humsku jer veruje da može da pomogne klubu u teškom trenutku. - Pre samo… »
Milošević: Vratio sam se jer verujem da mogu da pomognem Partizanu
Vesti online 30.09.2024
Povratnik na mesto trenera fudbalera Partizana Savo Milošević rekao je da se vratio u Humsku jer veruje da može da pomogne klubu u teškom trenutku. – Pre samo mesec dana nisam ni pomišljao da ću se vratiti u klub. Mislio sam kao i svi da će… »
Milošević: "Da nije tako, ja sad ne bih bio ovde"; "Partizanu je potrebna pomoć"
B92 30.09.2024
Trener Partizana Savo Milošević se obratio medijima na predstavljanju u Humskoj. Milošević je objasnio razlog svog povratka u Partizan. "Hvala direktore na uvodu od srca. Ja ću najkraće, više volim da odgovaram na pitanja. Ono što ću najkraće… »
"Zbog ovoga sam se vratio u Partizan..." Savo Milošević nije ni sanjao da će sada sedeti na klupi voljenog kluba
Večernje novosti 30.09.2024
Povratnik na mesto trenera fudbalera Partizana Savo Milošević rekao je da se vratio u Humsku jer veruje da može da pomogne klubu u teškom trenutku. Foto: FK Partizan "Pre samo mesec dana nisam ni pomišljao da ću se vratiti u klub. Mislio sam kao i… »
Partizan predstavio Miloševića: "Prvo psihologija! Titula? Neću gledati tabelu do februara!"
Sportske.net 30.09.2024
On će svoj drugi mandat na klupi "crno-belih" započeti na utakmici protiv Tekstilca u Humskoj koja je na programu 5. oktobra od 18.30. " Hvala direktoru na lepim rečima, baš od srca... Nalazimo se u teškom momentu - insititucionalno, finansijski… »
Vesti dana »
Goran Vesić prebačen u bolnicu zbog pogoršanja zdravstvenog stanja
Beta pre 57 minutajoš 35 povezanih
Tramp objavio šta će prvo narediti po povratku u belu kuću: Novoizabrani američki predsednik potvrdio mere, udar na robu iz Kine, Kanade i Meksika
Kurir pre 1 satjoš 31 povezana
Miševi tek sada mogu da provire iz rupa: Jokićev mrzitelj jedva dočekao da kritikuje Srbina!
Hot sport pre 51 minutajoš 20 povezanih
Policija kod Kragujevčanina (73) pronašla pušku, pištolj, preko 150 komada municije
InfoKG pre 2 satajoš 10 povezanih
Parlamentarna skupština NATO: Ukrajina da što pre uđe u Alijansu; Rusija: Zauzeli smo naselje u Harkovu
RTS pre 52 minutajoš 10 povezanih