Повезане вести
Саво Милошевић: Никад нисам рекао да се нећу враћати у српски фудбал, играчи Партизана морају да се смеју
Данас 30.09.2024
Бивши фудбалер Партизана Саво Милошевић, који је 27. марта 2019. први пут постао и тренер црно-белих, данас је и званично поново преузео клупу клуба из Хумске. „Никад нисам рекао да се нећу враћати у српски фудбал. Ја сам изашао… »
Милошевић: Дошао сам да помогнем Партизану
Недељник 30.09.2024
Нови тренер фудбалера Партизана Саво Милошевић рекао је данас да се вратио да помогне клубу који је у тешкој ситуацији, да морају многе ствари да се поправе, а као највећу шансу за трофеј оценио је Куп Србије. „Ми смо у јако… »
Саво се сетио хаоса на "Карађорђу" и дигао тон: Никад то нисам рекао, нећу да се извињавам!
Мондо 30.09.2024
Саво Милошевић је на конференцији за медије у Хумској истакао да никада није рекао да се неће враћати у српски фудбал. Саво Милошевић се вратио у Партизан и водиће тим из Хумске у наредном периоду, а новинари су га на… »
"Нисам рекао да се нећу враћати у Партизан": Ово је права истина и разлог "ћутања" Милошевића
Телеграф 30.09.2024
Препоручујемо. Фудбалски клуб Партизан овог понедељка од 13 сати промовише новог-старог тренера Саву Милошевића на стадиону Партизана у Хумској. Тако, једно од питања новинара се односило на изјаву да се "неће враћати у српски… »
Милошевић о највећим проблемима Партизана: "То је нешто што мора јако брзо да се реши..."
Телеграф 30.09.2024
Препоручујемо. Фудбалски клуб Партизан овог понедељка од 13 сати проновисао је Сава Милошевића на стадиону Партизана у Хумској не позицију новог тренера црно-белих. Током конференције, једно од питања новинара односило се на… »
Саво Милошевић открио једини мотив због ког се вратио у Партизан: "Нисам три године давао изјаве, али..."
Телеграф 30.09.2024
Препоручујемо. Фудбалски клуб Партизан овог понедељка од 13 сати промовише новог-старог тренера Саву Милошевића на стадиону Партизана у Хумској. На смаом почетку, Милошевић је изнео једини разлог због којег се вратио на место… »
Вести дана »
Измене у саобраћају од ноћас у Булевару краља Александра: Ови трамваји се привременио укидају, уводе се нове линије и измене трасе
Курир пре 1 сатјош 1 повезана
Северина на концерту у Загребу подржала Дијану Хрку: Та мајка штрајкује глађу јер годину дана тражи истину и правду (ВИДЕО)
Данас пре 2 сатајош 1 повезана
"Биће тешко, али идемо храбро и одлучно" Млади везиста Торлака најавио судар са Радничким: "Верујемо у себе!"
Курир пре 3 минута
Вештачка интелигенција помаже британским пољопривредницима да прецизно уклоне коров
Политика пре 3 минута