Povezane vesti
Vratio se iz Slovenije u Beograd i ostao u šoku: „Kako ljudi uopšte uspevaju da priušte život ovde? Gore je nego u Ljubljani“…
Nova 30.09.2024
: "Kad i zašto je Beograd postao tako skup?", pitao je jedan reditor ekipu iz Srbije, podelivši svoje iskustvo iz jednog rastorana i napravivši paralelu sa Slovenijom. Osim toga, nije mu jasno ni kako su s takvim cenama kafići i restorani i dalje puni… »
Ja sam stranac, imam srpske korene i posle dve godine pauze došao sam u Beograd. Bio sam i u Italiji i u Sloveniji, ali u…
Blic 30.09.2024
Stranac sa srpskim korenima, koji Srbiju posećuje godinama priznao je da nije mogao da sakrije šok kada je u poslednjoj poseti, nakon dve godine pauze posetio Beograd i video kako su cene u našem glavnom gradu drastično porasle. Poredeći cene s onima u… »
Vesti dana »
U Deliblatskoj peščari stabilno, ali izazovno: Ambasador EU za N1 - "pomoć mora biti zatražena da bi bila pružena"
N1 Info pre 48 minutajoš 53 povezane
Akcionariski fond ili Uprava za trezor? Kako se prijaviti za 6.000 dinara i koji su uslovi
B92 pre 48 minutajoš 30 povezanih
U Srbiji od groznice Zapadnog Nila obolelo 11 ljudi, pet više nego prethodne sedmice
Beta pre 8 minutajoš 24 povezane
Počela vanredna sednica Skupštine Srbije sa rebalansom budžeta na dnevnom redu
Naslovi.ai pre 3 satajoš 54 povezane
U Srbiji do kraja avgusta sunčano i toplo sa temperaturama do 37 stepeni
Naslovi.ai pre 1 satjoš 54 povezane