Povezane vesti
Vratio se iz Slovenije u Beograd i ostao u šoku: „Kako ljudi uopšte uspevaju da priušte život ovde? Gore je nego u…
Nova 30.09.2024
: "Kad i zašto je Beograd postao tako skup?", pitao je jedan reditor ekipu iz Srbije, podelivši svoje iskustvo iz jednog rastorana i napravivši paralelu sa Slovenijom. Osim toga, nije mu jasno ni kako su s takvim cenama kafići i restorani i dalje… »
Ja sam stranac, imam srpske korene i posle dve godine pauze došao sam u Beograd. Bio sam i u Italiji i u Sloveniji, ali u…
Blic 30.09.2024
Stranac sa srpskim korenima, koji Srbiju posećuje godinama priznao je da nije mogao da sakrije šok kada je u poslednjoj poseti, nakon dve godine pauze posetio Beograd i video kako su cene u našem glavnom gradu drastično porasle. Poredeći cene s onima… »
Vesti dana »

Obustavljen saobraćaj svih međugradskih vozova! "Srbijavoz": Primili smo poziv da su postavljene eksplozivne naprave
Kurir pre 20 minutajoš 12 povezanih

Putin za primirje uz uslove, Zelenski odgovor nazvao manipulativnim
BBC News pre 50 minutajoš 11 povezanih

Objavljen audio snimak članova PSG iz Novog Sada kako planiraju nasilne akcije na protestu u subotu
NIN pre 8 satijoš 7 povezanih

Peking: Kina, Iran i Rusija pokrenuli razgovore o iranskim nuklearnim pitanjima
Al Jazeera pre 56 minutajoš 1 povezana

Skupština RS-a usvojila zakon o osnivanju specijalnog entitetskog suda i tužilaštva
Al Jazeera pre 9 satijoš 4 povezane