Povezane vesti
Dunav poplavio naselja u Somboru: Do ljudi može da se dođe samo čamcima, pojavio se snimak na mrežama
Mondo 30.09.2024
Na snimku se vidi da je Dunav poplavio čitavo naselje. Cela Srbija pomno je pratila vesti o visokom vodostaju Dunava u prethodnim danima, a nivo reke kod Apatina i Bezdana danima unazad je iznad granice redovne odbrane od poplava. Na mrežama je objavljen… »
Neverovatan snimak kod Sombora: Dunav poplavio celo naselje, iz vode "vire" prozori kuća, naziru se ljuljaške
Telegraf 30.09.2024
Preporučujemo. Vesti o Dunavu, zbog visokog vodostaja, pomno su svi pratili ovih dana, a nivo Dunava kod Apatina i Bezdana već nekoliko dana je iznad granice redovne odbrane od poplava. U prilog tome svedoči i neverovatan snimak kod Sombora, gde je Dunav… »
Dunav poplavio čitavo naselje kod Sombora: Meštani kuće obilaze čamcima, a ova mala maca ostala je sama i nema šansi da je…
Blic 30.09.2024
Vodostaj Dunava kod Apatina i Bezdana već nekoliko dana je iznad granice redovne odbrane od poplava, a pik poplavnog talasa koji je u Srbiju stigao iz centralne Evrope bio je 27. i 28. septembra. Društvenim mrežama kružile su fotografije naselja tik uz… »
Vesti dana »
Sitne čestice dima od požara u Srbiji prodiru duboko u pluća: Pulmolog upozorava na 6 simptoma trovanja
Mondo pre 28 minutajoš 22 povezane
Skupština danas počinje raspravu o rebalansu budžeta i još 58 drugih tačaka dnevnog reda
Beta pre 1 satjoš 16 povezanih
AMSS: Očekuje se pojačan saobraćaj, kamioni na Batrovcima čekaju tri sata
Serbian News Media pre 23 minutajoš 15 povezanih
"Laž je da sam ja problem!" Demba Sek se oglasio nakon debakla Partizana u Lučanima: Kada kažu da sam...
Kurir pre 59 minutajoš 19 povezanih