Povezane vesti
Tramp: Ja sam jedini lider SAD tokom čijeg mandata Rusija nije napala svoje susede
Politika 30.09.2024
Bivši predsednik SAD i klandidat republikanaca na predstojećim predsedničkim izbirima Donald Tramp, izjavio je da je on jedini američki lider poslednjih godina tokom čijeg mandata Rusija nije napala svoje "susede", uključujući Ukrajinu. U intervju za… »
Tramp: Ja sam jedini lider SAD tokom čijeg mandata Rusija nije napala svoje susede
NIN 30.09.2024
Bivši predsednik SAD i klandidat republikanaca na predstojećim predsedničkim izbirima Donald Tramp, izjavio je da je on jedini američki lider poslednjih godina tokom čijeg mandata Rusija nije napala svoje "susede", uključujući Ukrajinu. U intervju za… »
Euronews 30.09.2024
Vesti dana »
Ovo je biografija Srbina na čelu BMW-a: Ima doktorat, a diplomu mašinskog inženjera stekao je na Kembridžu
Kurir pre 4 minutajoš 24 povezane
Cenovnici trgovinskih lanaca u Srbiji sedmično na Portalu otvorenih podataka - Od danas ovi podaci javno dostupni
Ekapija pre 1 satjoš 21 povezana
Početak primene Zakona "Svoj na svome" za upis prava svojine na nepokretnostima u Srbiji sa preko 32.000 prijava u prva tri dana
Naslovi.ai pre 29 minutajoš 31 povezana
CIVICUS Monitor: Ocena građanskog prostora u Srbiji, sa "opstruiranog", pala na nivo "pod represijom"
Moj Novi Sad pre 1 satjoš 17 povezanih