Povezane vesti
Tramp: Ja sam jedini lider SAD tokom čijeg mandata Rusija nije napala svoje susede
Politika 30.09.2024
Bivši predsednik SAD i klandidat republikanaca na predstojećim predsedničkim izbirima Donald Tramp, izjavio je da je on jedini američki lider poslednjih godina tokom čijeg mandata Rusija nije napala svoje "susede", uključujući Ukrajinu. U intervju za… »
Tramp: Ja sam jedini lider SAD tokom čijeg mandata Rusija nije napala svoje susede
NIN 30.09.2024
Bivši predsednik SAD i klandidat republikanaca na predstojećim predsedničkim izbirima Donald Tramp, izjavio je da je on jedini američki lider poslednjih godina tokom čijeg mandata Rusija nije napala svoje "susede", uključujući Ukrajinu. U intervju za… »
Euronews 30.09.2024
Vesti dana »
(Video) Nova eskalacija sukoba u Libanu, izraelski dronovi zasuli jug zemlje, ubijen gradonačelnik
Blic pre 47 minutajoš 32 povezane
Hapšenje na Hvaru: Grupa od 14 planirala napad na sezonske radnike iz Srbije
Beta pre 1 satjoš 21 povezana
Musa emotivan posle osvajanja ABA lige: "Bosno, volim te najviše"
Telegraf pre 2 satajoš 30 povezanih
Ceo stadion se okretao za holivudskom lepoticom (53): Sofija Vergara najveća zvezda Svetskog prvenstva
Mondo pre 1 satjoš 41 povezana
Vremenska prognoza za nedelju 14. jun 2026: Sutra pretežno sunčano i toplije
Beta pre 3 satajoš 18 povezanih