Povezane vesti
Tramp: Ja sam jedini lider SAD tokom čijeg mandata Rusija nije napala svoje susede
Politika 30.09.2024
Bivši predsednik SAD i klandidat republikanaca na predstojećim predsedničkim izbirima Donald Tramp, izjavio je da je on jedini američki lider poslednjih godina tokom čijeg mandata Rusija nije napala svoje "susede", uključujući Ukrajinu. U intervju… »
Tramp: Ja sam jedini lider SAD tokom čijeg mandata Rusija nije napala svoje susede
NIN 30.09.2024
Bivši predsednik SAD i klandidat republikanaca na predstojećim predsedničkim izbirima Donald Tramp, izjavio je da je on jedini američki lider poslednjih godina tokom čijeg mandata Rusija nije napala svoje "susede", uključujući Ukrajinu. U intervju… »
Euronews 30.09.2024
Vesti dana »
I Beograd zastao na 15 minuta: Tišina i mir za nastradale u Novom Sadu, akcija prošla bez incidenata
Nova pre 6 satijoš 57 povezanih
Bajden i Tramp različito komentarisali napad u Nju Orleansu
Novi magazin pre 38 minutajoš 77 povezanih
Kraj ere vladavine ruskog gasa: Evo koje su prve posledice i šta sad planira Evropa
Nova pre 2 satajoš 46 povezanih
Policija objavila identitet osumnjičenog za višestruko ubistvo na Cetinju
N1 Info pre 45 minutajoš 48 povezanih
Laso pričao o bolomboju, zvezdi i hrvatu! Pablo Laso: Jedna stvar je važna
Večernje novosti pre 2 satajoš 20 povezanih