Повезане вести
Трамп: Ја сам једини лидер САД током чијег мандата Русија није напала своје суседе
Политика 30.09.2024
Бивши председник САД и кландидат републиканаца на предстојећим председничким избирима Доналд Трамп, изјавио је да је он једини амерички лидер последњих година током чијег мандата Русија није напала своје "суседе", укључујући… »
Трамп: Ја сам једини лидер САД током чијег мандата Русија није напала своје суседе
НИН 30.09.2024
Бивши председник САД и кландидат републиканаца на предстојећим председничким избирима Доналд Трамп, изјавио је да је он једини амерички лидер последњих година током чијег мандата Русија није напала своје "суседе", укључујући… »
Еуроневс 30.09.2024
Вести дана »
Крај рата у Украјини зависи од руске спремности: званичници Вашингтона и Кијева
Радио 021 пре 3 сатајош 28 повезаних
Припремите кишобране! Ево где ће сутра падати киша, а где снег - сунце ће нас поново огрејати од овог датума
Ало пре 1 сатјош 25 повезаних
Батлер је већ спреман за дерби: „Знам да су променили тренера и да нису у идеалној ситуацији!“
Хот спорт пре 2 сатајош 35 повезаних
Мићовић о НИС-у и рафиенерији: Сјајна прилика да се постројење у Панчеву врати у српске руке
Курир пре 2 сатајош 21 повезана