Povezane vesti
Tramp: Ja sam jedini lider SAD tokom čijeg mandata Rusija nije napala svoje susede
Politika 30.09.2024
Bivši predsednik SAD i klandidat republikanaca na predstojećim predsedničkim izbirima Donald Tramp, izjavio je da je on jedini američki lider poslednjih godina tokom čijeg mandata Rusija nije napala svoje "susede", uključujući Ukrajinu. U intervju za… »
Tramp: Ja sam jedini lider SAD tokom čijeg mandata Rusija nije napala svoje susede
NIN 30.09.2024
Bivši predsednik SAD i klandidat republikanaca na predstojećim predsedničkim izbirima Donald Tramp, izjavio je da je on jedini američki lider poslednjih godina tokom čijeg mandata Rusija nije napala svoje "susede", uključujući Ukrajinu. U intervju za… »
Euronews 30.09.2024
Vesti dana »
(MAPA) Vremenski radar pokazuje u koliko sati počinje kiša - neće prestajati da pada 7 sati: Sad znamo kakvo će biti vreme do kraja nedelje
Nova pre 7 minutajoš 13 povezanih
Putinova stranka ostvarila ubedljivu prednost na parlamentarnim izborima
Beta pre 28 minutajoš 10 povezanih
Pokrajinski izbori u Nemačkoj: AfD pobedila u Meklenburgu-Zapadnoj Pomeraniji, CDU prvi put bez mandata
Insajder pre 2 minutajoš 8 povezanih
Prijava građana za naknadu od 6.000 dinara završava se večeras u ponoć
N1 Info pre 17 minutajoš 8 povezanih
Danas je Mala Gospojina: Oprostite, pomirite se i uradite ovo za mir, zdravlje i blagostanje u domu
Dnevnik pre 23 minutajoš 9 povezanih