Povezane vesti
Luna i Marko prolsavili ćerkin rođendan: Ovi bliski ljudi s razlogom nisu bili pozvani (FOTO)
Svet & Skandal 30.09.2024
Slavlje kod Lune i Marka povodom ćerkinog 1. rođendana i krštenja Lana Miljković, mlađa ćerka Luna i Marko danas je proslavila svoj prvi rođendan i krštenje u jednom beogradskom restoranu. Slavlje kod Lune i Marka nije moglo da prođe bez njihovih… »
"Raskinuo sam sa devojkom!" Gagi Đogani došao na rođendan unuke sa suzama u očima, pa otkrio: Imao sam ponudu za "Elitu"…
Kurir 30.09.2024
Luna Đogani i Marko Miljković danas su krstili mlađu ćerku Lanu, a zatim će zajedno sa porodicom i prijateljima obeležiti i devojčicin prvi rođendan. Marku je, inače, baš danas rođendan, a na veselju sa pojavio njegov svekar, denser Gagi Đogani. - Marku… »
Marko Miljković na ivici suza! Dobio predivan poklon od Lune, umalo nije zaplakao: Hvala joj na tome i jako me je dirnula
Kurir 30.09.2024
Jedni od najuticajnijih influensera, Luna Đogani i Marko Miljković, danas su proslavili poseban dan za njihovu porodicu, krštenje mlađe ćerke Lane i njen prvi rođendan. Međutim, osim male Lane, danas rođendan proslavlja i Marko, koji je na ivici suza dok… »
Marko Miljković na ivici da zaplače: Luna mu na dan krštenja njihove ćerke uručila poklon zlata vredan: "Ovo sam je prvo pitao…
Blic 30.09.2024
Luna Đogani i Marko Miljković danas su krstili mlađu ćerku Lanu, a zatim će zajedno sa porodicom i prijateljima obeležiti i devojčicin prvi rođendan. Na slavlje je među prvima došla Anabela Atijas, Lunina majka i Lanina i Mijina baka, koja je otkrila… »
(Foto) Luna Đogani u šik izdanju na proslavi ćerkinog rođendana: Presvukla se u zlatnu haljinu sa resama, minić i duboki…
Blic 30.09.2024
Bivši rijaliti učesnici Luna Đogani i Marko Miljković kristili su mlađu ćerku Lanu, kojoj ujedno prave i proslavu 1. rođendana. Oni su tokom danas obavili Svetu tajnu krštenja u jednoj crkvi, a Luna je za tu priliku obukla svečano odelo u bež boji, dok… »
Od bake konkretan poklon! Evo šta je Anabela poklonila unuci za rođendan, pa priznala: "Prija mi kada me nazivaju najzgodnijom…
Blic 30.09.2024
Luna Đogani i Marko Miljković danas su krstili mlađu ćerku Lanu, a zatim će zajedno sa porodicom i prijateljima obeležiti i devojčicin prvi rođendan. Na slavlje je među prvima došla Anabela Atijas, Lunina majka i Lanina i Mijina baka, koja je otkrila… »
(Foto) krštenje i 1.: Rođendan ćerke lune Đogani i marka miljkovića Mala Lana blista u roze autfitu, a Mia u bundici i…
Blic 30.09.2024
Luna Đogani i Marko Miljković danas su krstili mlađu ćerku Lanu, a zatim će zajedno sa porodicom i prijateljima obeležiti i devojčicin prvi rođendan. Luna Đogani za ovu priliku obukla je bež sako i pantalone, dok je kosu vezala u rep. Mala Lana imala je… »
Vesti dana »
Gardijan: EU nastoji da pokaže da Zapadni Balkan nije zapostavljen na putu ka EU
NIN pre 25 minutajoš 100 povezanih
SPC: Pojasu Presvete Bogorodice se poklonilo više od 800.000 osoba
Beta pre 20 minutajoš 41 povezana
Pokolj na Azovskom moru, dron spržio teretnjake! Poginulo pet Azerbejdžanaca, Rusija okrivila ovu državu za napad: Pogledajte jezive posledice udara (video)
Kurir pre 2 satajoš 29 povezanih
Gradonačelnik Severne Mitrovice priveden pa pušten zbog pokušaja da ofarba srce na znaku 'Ja volim Mitrovicu'
Slobodna Evropa pre 1 satjoš 23 povezane