Povezane vesti
"Svaku noć sam u krevet išla u suzama": Otkrivene tajne sa snimanja "Skarfejsa", Mišel Fajfer ništa nije prećutala
Mondo 30.09.2024
Mišel Fajfer otkrila je da je snimanje filma koji ju je vinuo u zvezde, za nju bilo veoma stresno. Proslavljena holivudska glumica Mišel Fajfer tokom višedecnijske karijere odigrala je brojne značajne uloge, a jedna od najpoznatijih je svakako ona u… »
Mišel Fajfer o snimanju „Skarfejsa“: Bila sam mnogo nesigurna
Nedeljnik 30.09.2024
Mišel Fajfer se prisetila se kako je bilo raditi na poznatom krimi trileru „Lice s ožiljkom“ kada je imala samo 25 godina. Slavna glumica proslavila se glavnom ulogom u filmu Briljantin 2 iz 1982. godine, a godinu dana kasnije, nakon mukotrpne… »
Mišel Fajfer o snimanju filma „Lice s ožiljkom“: Svake večeri bih zaspala u suzama
N1 Info 30.09.2024
Mišel Fajfer se prisetila se kako je bilo raditi na poznatom krimi trileru "Lice s ožiljkom" kada je imala samo 25 godina. Slavna glumica proslavila se glavnom ulogom u filmu Briljantin 2 iz 1982. godine, a godinu dana kasnije, nakon mukotrpne audicije… »
Vesti dana »
BLOG Protest u Novom Sadu: Demolirana Gradska kuća, policija privodila demonstrante, Vučić se obratio ispred razbijenih prostorija SNS-a
Nova pre 28 minutajoš 62 povezane
Uoči predsedničkih izbora u Hrvatskoj, prof. Čuljak za "Svet i mi": Loš odnos Milanovića i Plenkovića posledica njihove sličnosti (VIDEO)
Insajder pre 1 satjoš 129 povezanih
Amorim ide u velikom stilu, Đekereš het-trikom "razbio" Siti - Luis Dijaz i Liverpul "pregazili" prvaka Nemačke
Sportske.net pre 1 satjoš 45 povezanih
Jedna greška ruši celu konstrukciju, neko je pre 60 godina napravio sistem koji može tako da se raspadne (video)
Politika pre 27 minutajoš 37 povezanih
Policija Crne Gore demantuje Vučića: Motivi Balijagića za ubistva nisu verske ili nacionalne prirode
Nova pre 7 satijoš 34 povezane