Povezane vesti
Rakić (DS): Opozicija se u petak u Gornjim Nedeljicama sastaje sa ekološkim udruženjima
Beta 30.09.2024
Poslanica Demokratske stranke (DS) u Skupštini Srbije Dragana Rakić izjavila je večeras da će se predstavnici opozicije u petak u Gornjim Nedeljicama kod Loznice sastati s ekološkim udruženjima da bi se saglasili o zajedničkoj borbi protiv rudnika… »
Rakić: Opozicija sa aktivistima u petak u Gornjim Nedeljicama, usaglašavamo buduće korake i delovanje
N1 Info 30.09.2024
Poslanica Demokratske stranke (DS) u Skupštini Srbije Dragana Rakić izjavila je da će se predstavnici opozicije u petak u Gornjim Nedeljicama kod Loznice sastati s ekološkim udruženjima da bi se saglasili o zajedničkoj borbi protiv rudnika litijuma… »
Rakić: Opozicija sa aktivistima u petak u Gornjim Nedeljicama, usaglašavamo buduće korake i delovanje
Novi magazin 30.09.2024
Poslanica Demokratske stranke (DS) u Skupštini Srbije Dragana Rakić izjavila je da će se predstavnici opozicije u petak u Gornjim Nedeljicama kod Loznice sastati s ekološkim udruženjima da bi se saglasili o zajedničkoj borbi protiv rudnika litijuma… »
Vesti dana »
Zbog nesreće u Novom Sadu Dan žalosti i u Republici Srpskoj, sutra u Crnoj Gori
RTV pre 7 minutajoš 140 povezanih
Inženjer: Netačna tvrdnja da nije bilo radova na nadstrešnici Železničke stanice
Beta pre 3 satajoš 9 povezanih
Ministarstvo informisanja apeluje da se ne objavljuju neproverene informacije o tragediji u Novom Sadu
Telegraf pre 25 minutajoš 92 povezane
Doktorka Turkulov: Troje povređenih u teškom stanju; Građani Novog Sada donose cveće i pale sveće za nastradale
Insajder pre 25 minutajoš 83 povezane
"To su moje ćerke, nema mi pomoći": Otac stradalih devojčica Sare (5) i Tine (9) slomljen od bola: "Ne znam kako stojim na nogama"
Blic pre 25 minutajoš 53 povezane