Povezane vesti
Rakić (DS): Opozicija se u petak u Gornjim Nedeljicama sastaje sa ekološkim udruženjima
Beta 30.09.2024
Poslanica Demokratske stranke (DS) u Skupštini Srbije Dragana Rakić izjavila je večeras da će se predstavnici opozicije u petak u Gornjim Nedeljicama kod Loznice sastati s ekološkim udruženjima da bi se saglasili o zajedničkoj borbi protiv rudnika… »
Rakić: Opozicija sa aktivistima u petak u Gornjim Nedeljicama, usaglašavamo buduće korake i delovanje
N1 Info 30.09.2024
Poslanica Demokratske stranke (DS) u Skupštini Srbije Dragana Rakić izjavila je da će se predstavnici opozicije u petak u Gornjim Nedeljicama kod Loznice sastati s ekološkim udruženjima da bi se saglasili o zajedničkoj borbi protiv rudnika litijuma u tom… »
Vesti dana »
Lokalni izbori u 10 opština i gradova, do sada najveća izlaznost u Sevojnu
RTV pre 38 minutajoš 117 povezanih
Danas hladno, kišovito, a negde i sa snegom. Zima ne odustaje, temperature ispod proseka.
Dnevnik pre 3 satajoš 24 povezane
Horhe Martin pobedio u sprint trci u Ostinu i preuzeo vođstvo u generalnom plasmanu
Sportske.net pre 2 satajoš 26 povezanih
Dan će danas trajati 23 časa: Sat smo ove godine pomerili malo ranije nego prošle, evo zbog čega
Mondo pre 3 satajoš 18 povezanih
Napadnut novinar Zoomera u Bajinoj Bašti: Prišao mi čovek u crnom i krenuo da mi otima opremu, udarao me pesnicama
Insajder pre 48 minutajoš 8 povezanih